Şimdi Ara

Kaçak Elektrikten Sonra, Kaçak İnternet Devri Başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
110
Cevap
1
Favori
4.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kuvâ-yi Milliye Hareketi on Xtwitter
    İzmir'de Suriyeliler milletin portundan başka hatlardan kendine internet çekiyor yer Karabağlar eskiçamlık 5021 sokak no 53 ilgili makamlar ilgilensin
    https://twitter.com/kuvacilar/status/1694347687074627930?s=20

• Böyle birşey yok , muhtemelen kablo çalıp eskiciye okutuyorlar. En son bakırın kilosu 250 TL olmuştu.

Paralel hat çekip internette gezinmek dial-up döneminde kaldı. İki günlük internet alınır ötekide telefon hattına paralel çekip otlanırdı. 99 da falan da bitti o iş.

Kullanıcı adı ve şifre olmadan en fazla hat değerlerine bakılır ,olsa bile sadece tek modeme tanımlanabilir ve kullanılır

Ha internet ücretleri fezaya gittiği için danaya girer gibi internete girip wifi ile paylaşıliyor ama o başka konu
  • Böyle bir şey teknik olarak mümkün mü acaba? Artık ne zaman mülteci haberi çıksa Zafer Partili hesapların sallamasyonlarından biri olabilir diye bakıyorum.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Fiberde mümkün….

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Eskiden iğne ile paralel hat çekiliyordu.

• bana yalan gibi geldi. abonelikler şifreli değil mi abi? ben saha dolabından evime kadar dsl kablo çekip modeme taksam da internet alamam ki id şifre olmadan?

• id : suriye

şifre : ırkçıhaber

tabi efenim tabi

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

fiberde kullanıcı adı şifre yok mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağmurda internet neden kesilir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu haber yüzde 99 yalan çıkacak gibi bir his var içimde :)

Tipik twitter adresleri ne olduğu belirsiz 6 sn yelik bir video. Adam kimdir nedir ne değildir hangi ırktandır ne yapıyor hemen anlıyorlar maaşAllah :)

• Twitter çöplüğü :)

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Sana göre bu ülkede bir tane sığınmacı da yok. Hatta ülkenin hiç bir sounu yok. Gül gibi geçnip gidiyor millet. Adam tahta merdiveni dayayıp, tefon direğine mutluluktan çıkmıştır kesin.

• Doglardan önce toplatılması gerekenler var

• .Eray. kullanıcısına yanıt

Var tabii, yoksa kimin kullandığı nasıl anlaşılacak?

• Yooo sığınmacı var.

Ama sizin gibi bu Zafer Partisi güzellemesi yapacaklar diye sabah akşam yalan yanlış ALGI kasmaya çalışanlar sıkıntı.

Neden bu videolar hep 5-6 veya 11-12 sn ye oluyor. Paramı alıyorlar bu videoları çekenlerden :D ( Cevabı ben vereyim maksat video flan değil ki. At büyük bir başlık Suriyeli damgası yapıştır geç. Video yeni mi eskimi Türkiye'de mi çekilmiş videodaakilar TÜrk mü Suriyeli mi umrunuzda değil ALGI kasıp oradan Zafer partisine oy toplarız kafasında bazıları sadece...

Bu tarz ucuz siyaset ile 2.3 olan oy oranı olsa olsa 2.31 olur işte. 0.01 anca gelir.

• Bu biraz zor ya.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Akşener'in oğlundan gişimcilik dersi almıştır belki. Kendi internet şirketlerini kurmuşlardır.

• paylaşmak sünnettir hocam

• Kullanıcı adı şifre bilmeden ancak kabloyu mabadina sokar..

Belki telefon görüşmesi yapar yada çevirmeli ağ bağlanır yoksa adsl VDSL kullanamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber yanlış hat çekmiyorlar yapılan kabloları kesip satıyorlar.Twitter da 2 tarafta da propaganda haberi çok fazla.Parayla beslenen arap troller 7/24 propaganda yapıyorlar.Diğer taraftan sahte haber yayan sözde milliyetçi sosyal medya hesaplari var.Kendi gördüğümü söyleyeyim 2 arap kavga ediyor bunlar "Araplar türklere saldırdı bunu da mı görecektik" diye haber yapıyor.
    Bu 2 gruba da kim bu kadar para yağdırıyor arkadaş adamlar kaostan besleniyor.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

evet dsl bağlantılar için ppoe bilgileri lazım. ama fiber altyapılarda gpon'dan gelen cat kabloyu direk fiber destekli modeme takında bilgileri otomatik çekiyor. örneğin modemin fiberse üzerindeki tuştan resetle yine aynı ayarların geri geldiğini göreceksin. farklı lokasyonlarda farklı modemler ile bunu denedim oluyor. ama bu çöl bedevilerin bunu yapacak kapasite olacağını sanmıyorum. zaten öyle bir kapasiteleri olsa bu halde olmazlardı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.