Şimdi Ara

Kaç kiloluk dambıl almalıyım ve Zararı Varmıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 16,5 yaşındanyım.Kas çalışmak ve göğüslerde yağ var biraz onlarıı eritmek için alıcamda;
    Kaç kiloluk almam lazım anlamam bu işlerden bide ilerisi için çalışmak zarar oluşturumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLacKRevenqe -- 21 Mayıs 2011; 17:24:11 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLacKRevenqe -- 21 Mayıs 2011; 17:33:10 >
    Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..
  • 5x2 al.zarar olusturmaz.ama bana sorarsan spor salonuna yazilman daha iyi.dambilla nereye kadar calisabilirsinki? spor salonuna yazilirsan daha iyi olur

Orijinalden alıntı: ozcanil

Bim'e bak 5 kiloluk var 11.90 TL tüm forum aldı bende git al sende yakında bi grupta kurarlar bimin dumble'ları diye :D

Benimde bugün haberim oldu gidicem akşam almaya zararı olurmu acaba ?

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

5x2 al.zarar olusturmaz.ama bana sorarsan spor salonuna yazilman daha iyi.dambilla nereye kadar calisabilirsinki? spor salonuna yazilirsan daha iyi olur

Orda ağırlık filan çalıştırılar boyum filan uzamaz evde kendime yeterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aldım yağ var bendede göbek falan 180 boyum 71 kilom onları eritmem gerekiyo bimde 11.90 tl gayet iyi 5x2 kg bi zararı olmaz merak etme .
    "hep denedin, hep yenildin. olsun. gene dene, gene yenil. daha iyi yenil."

• Bim'den al işte 5kg olanları . Ben aldım ve memnunum .

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bim'den al işte 5kg olanları . Ben aldım ve memnunum .

Tamam akşam gidicem dilerim bitmemiştir.

Orijinalden alıntı: bLacKRevenqe

quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

5x2 al.zarar olusturmaz.ama bana sorarsan spor salonuna yazilman daha iyi.dambilla nereye kadar calisabilirsinki? spor salonuna yazilirsan daha iyi olur

Orda ağırlık filan çalıştırılar boyum filan uzamaz evde kendime yeterim.

dostum eger sen soylemezsen beni calistirin diye kimse gelip sana zorla orda hareket yaptirmaz yaptiramaz ayrica boy moy bunlar sehir efsanesi

• Simdi bende yag, göbek yok, zayif sayilirim. Dambil alsam ne ise yarar? Kasmi yapar? kollarimi güclendirir? Nedir? Ona göre alirim bende.

Orijinalden alıntı: I-C-O

Simdi bende yag, göbek yok, zayif sayilirim. Dambil alsam ne ise yarar? Kasmi yapar? kollarimi güclendirir? Nedir? Ona göre alirim bende.

Beslenme programları var onlarla birlikte yaparsan gayet güzel olur Protein ağırlıklı beslenmen lazım yani.

@bLacKRevenqe bence değiştirilebilir ağırlıklı dumbellardan al. Fiyatı normale göre yüksek ama sabit dumbell'lardan kat kat daha uzun ömürlü.

Edit = Ayrıca ne zararı olcak Fazla kasma sınırında bırak yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attackers In The Forest -- 21 Mayıs 2011; 18:13:10 >

• tüm liseli veletler tarafından inanılan büyük yalan.
    bi gaza gelinir eve dambıl alınır zannederki harika bi vücüdu olcak kasları olcak yalan efendim
    adam gibi spor salonuna yazılman lazım ona göre beslenme menünü hazırlaman lazım
  • Attackers In The Forest: Tesekkürler Ben beslenme programimi degistiremem, herseyi yerim. Kendime SINIR koyamam. Beslenmede bir degisiklik yapmadan kullansam sorun olurmu? Genelde en cok et ve sebze yemekleri yiyorum.

Orijinalden alıntı: I-C-O

Attackers In The Forest: Tesekkürler Ben beslenme programimi degistiremem, herseyi yerim. Kendime SINIR koyamam. Beslenmede bir degisiklik yapmadan kullansam sorun olurmu? Genelde en cok et ve sebze yemekleri yiyorum.

Sanırım sadece sıkı olsun kollarım falan diyorsun sen. O zaman pek sorun olcağını sanmıyorum Düzenli yaparsan çalışmaları zaten et ve sebze gerekli olan gıdalar.

• Akşam gidip alayım bari fiyatıda iyiymiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.