Şimdi Ara

Kaç günde bir banyo yaparsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kaç günde bir banyo yaparsınız?

(En Son Oy Tarihi: 9.06.2017)
Giriş

• Gerçeği söylemek gerekirse banyo yapmıyorum.
    Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde çikolatalar Püskevitler birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar şakalaşıyorlar ! O çocuk aklından geçiriyor benimde bir çikolatam olsa, benimde bir püskevitim olsa diyor. Anne bize niye almıyorsunuz ! Bizde niye yok diyor !
  • 2 günde bi kere.
  • Az önce yaptım. 2 günde 1 falan yapıyorum. Yazın günde 1 oluyo bazen.
  • Hergün.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Yazları her gün kışları haftada bir baharda da 3 günde bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börte Çene -- 27 Nisan 2010; 21:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch
    Hergün kafamı yıkarım.2 günde bir ise duşa girerim.

Aynen ben de her sabah kafamı yıkarım yıkamazsam dağınık oluyor ama saclarım dokuluyo:(
  • yıkanmadan insan içine çıkmam
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Hergün kafamı yıkarım.2 günde bir ise duşa girerim.

Bende aynı şekilde ;)

Pathetic End Kid!
  • kışın hergün, yazın ise günde 2 defa.
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • 4-5-6 günde bir max.7 olur. Ama bazen banyo yapmak yerine saçlarmı yıkamayı tercih ediyorum. Banyoyu biraz daha ötelemiş oluyorum.. 2 yıl önce yazın bir ara hergün banyoya giriyordum.. Bir ara 3 g-4 günde bir yapıyordum..

Dışarıya çıkma durumuma kendimi rahatsız hissetmeme ve ter durumuna göre değişiyor.. Bazen sadece saçlar için banyoyaya girip komple yıkanıyorum..

Ama ben banyoya girdiğim de ortalama 45-50 dakika banyoda kalırım..
    Rekorum 20 dakika ile tatilde babannemlerin evindeydi.. 1 saatte yıkandığım olur ama ,çeride boşa vakit harcamaktan uzuyor banyo.. Tıraş, kafa yıkamak.. Durulanmak sadece 10 dakikadan fazla zamanımı alır.. Lifi yıka.. Banyo geniş dışakabin falan yok, banyoyu çek çekle sulardan arındır.. OOoo zor iş yaa yıkanmak..

EK1: Yav belirli bir zaman aralığı veremiyorum.. Terli olunca insan yapış yapış oluyor o halde üzerime yeni birşeyler bile giyemem illa banyo yapmam gerekir.. Bakalım havalar yeni yeni ısınıyor.. 3-4 günde bir bile olunca insan rahatsız olabilir.. Her banyo yaptığımda konuya mesaj atayım olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 27 Nisan 2010; 22:03:48 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.