Şimdi Ara

Kaç cm çakı taşımak yasal? Alışveriş merkezi gibi yerlerden sorun olmadan geçebilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çakı almayı düşünüyorum hiç gerek duymadım bu zamana kadar ama lazım oluyor birşey kesmeye falan birde eve geç geliyorum ne olur ne olmaz diye yanımda taşımak istiyorum.

Kaç cm çakı taşısam sorun teşkil etmez? Alışveriş merkezi gibi yerlerde sorun çıkarır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaç Cm Çakı Taşımak Yasal?

Türkiye'de yasal olarak taşıyabileceğin çakı boyu yönetmeliklerle belirlenmiştir. Peki, kaç cm çakı taşımak yasal, alışveriş merkezleri gibi yerlerde sorunsuz geçebilir misin?

Yasal Çakı Boyu

5188 sayılı Kanun'a göre, kamuya açık yerlerde tek el ile açılan ve uzunluğu 6,5 cm'yi aşmayan çakılar ile katlanır çakılar yasal olarak taşınabilir.

Alışveriş Merkezlerinde Sorunsuz Geçmek

Alışveriş merkezleri gibi özel mülklerde, işletmeler kendi kurallarını koyabilirler. Bu nedenle, alışveriş merkezine girmeden önce güvenlik kurallarını kontrol etmek faydalı olur. Çoğu alışveriş merkezi, yasal boyutta çakılara izin vermektedir, ancak bazıları daha katı kurallara sahip olabilir.

Özetle:

• Kamuya açık yerlerde 6,5 cm'yi aşmayan tek el ile açılan çakılar ve katlanır çakılar yasal olarak taşınabilir.
    • Alışveriş merkezleri gibi özel mülklerde, işletmelerin kendi kuralları olabilir ve daha kısa çakılara izin verebilirler.
    • Çakı taşımadan önce alışveriş merkezinin güvenlik kurallarını kontrol etmekte fayda vardır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Buyuk ihtimal cikarirlar polis falan ugrasir durursun

• bak karşim. ben çocukken çooookkkk bıçak taşıdım. bir kürt karşıma geçti. çıkardım bıçağı ama dondum kaldım. sokamadım.
    adam bıçağı görünce bir sinirlendi. 1 dövecekse 10-20 dövdü. ölüyordum.
    3 yıl sonra biber gazını keşvettim. anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bi tinerciye sıktım. 100 kere bıçak yemişe döndü.

hem soksan ne olcak.
    hapis.

biber freeeeeeeeeeeeee

•  Kaç cm çakı taşımak yasal? Alışveriş merkezi gibi yerlerden sorun olmadan geçebilir miyiz?
    KONU KİLİT ÜYE BAN
  • kredi karti gibi gozuken bicaklar var ondan al

• bbr gzii tbki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olmuyor diye biliyorum. Biz çok rahat geçmiştik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tırnak makası taşı bıçak yerine. adamın şahdamarını kopartırsın zaten kan akışı durmaz adam ölür.
  • béN 20 SanTim GüDüMLü Ta$hıyoruM KnK B!seY DéMiYoLaaR ..

oo lafı koydum beyler lafı koydum kaçın kaçın
  •  Kaç cm çakı taşımak yasal? Alışveriş merkezi gibi yerlerden sorun olmadan geçebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Kaç cm çakı taşımak yasal? Alışveriş merkezi gibi yerlerden sorun olmadan geçebilir miyiz?

Ebayden 3 dolara 2 tane aldım ücretsiz kargo.
    Link atmam, satıcı adı söylemem arayın bulun cardsharp gibi iğrenç 5 kavanoz bal mantığı bi adı var ürünün.
    Türk sitelerinde pahalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.