Şimdi Ara

KabloNet Hızlar Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türksat Kablonet kullanıyorum. 256 sınırsız aldım. 8-10 aydır kullanıyorum. İlk bağlantı hızım oldukça iyiydi. 60 kb ile download yapıyor youtube da video izliyordum. 10 gün kadardır youtube da video izleyemiyorum. Dosya indirme hızım 10kb ye düştü. ve bir site açtığmda yüklenmesini izleyebiliyorum o kadar yavaş. Eski 56k modemli günlerime döndüm neredeyse. Aklıma şu geldi. Fiyatları düşürdüler bu bir şirket politikasıdır. Yada teknik bir arızadır.
    Aradım hattım düzgün çalışıyor ve türksattan dedikleri şu

Biz kullanıcılarımıza yansıtarak hız testleri yapıyorduk. Şimdi bu testleri kapattık. Ve artık bağlantın neyse onunla idare edeceksin.
    Hız 6 kat düştü.

Başlangıçta sana hızlı gösterdik şimdi yeni tarafilerimizden birini seçmen için seni zorluyoruz.
    Ben bu şekilde algıladım. Sizde durum nedir ve ne düşünüyorsunuz.

Kablonet 512 kullanan varmı onun hızları nasıl ? (son 10 gündür)

• Siz zaten kablonet 512 kullanmışsınız kampanya kapsamında. 60 kb/s 512'nin hızıdır. Şimdi maksimum 31 kb/s download yapabilirsiniz, o da 256'nın hızıdır. 512 için 29 YTL veriyordunuz 256 sözleşmesiyle, eğer hızınızı yeniden 512'ye çıkarmazsanız faturalarınız artık 19 YTL gelmeye devam edecek. Tarifenizi 512 sınırsıza çevirirseniz, ki test kapsamında aylarca 512 kullandınız, yine 29 YTL gelmeye devam edecek faturanız ve artık hızınız sözleşmede de 512 olacak. 512 kbps limitsizin ücreti 59 YTL'den 29 YTL'ye indi.

Ayrıntılı bilgi ve dahası için lütfen forumdaki "kablonet ile ilgili herşey" başlığını takip edin.

http://forum.donanimhaber.com/m_6788284/tm.htm

• Arkadaşım Dedikleri Doğrudur Test Aşaması için hızları yükseltmişlerdi bendede 256kb vardı 512 gibi download yapıyordum dün farkına vardım baglantı %50 yawaşladı açtım ögrendim yeni tarifeler hız limitleri çıkmış girdim inceledim kendime uygun olarak 1024 kb aylık 39 ytl sınırsız uygun gördüm. Yani adamlar geçte olsa yaptılar şu tarifeyi bence sende incele kendine uyan tarifeyi seç adresi veriyorum burdan inceliyebilirsin...

Detaylı Bilgi için Tıkla

Hatta Resimide Vereyim Burdanda Bakabilirsin...

KabloNet Hızlar Düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_01 -- 8 Ocak 2008; 12:10:24 >

• Bu arada 1024 kb kablonet bağlantım ile normal internet explorer ile 120kb sabit hıza ulaşıyorum rapidshare 'den internet donwload manager ile 135 140 kb a çıktıgı bile oluyor...
  • eski 256k kullanıcıları telefon açıp hızınızı 512 e yükseltmezseniz 19 ytl fatura ödeyerek 256 k ile bağlanırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: metas

Başlangıçta sana hızlı gösterdik şimdi yeni tarafilerimizden birini seçmen için seni zorluyoruz.

Ben ortada zorlama falan göremiyorum
  • zorlama filn yok senin cahilliğin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vdsl hız düşmesi
    4 yıl önce açıldı
    İnternet hızım düştü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben abone olurken kimse bana bu testtir şimdilik böyle ileride yavaşlar vs.. demedi.
    Abonelik başlangıcında hizmet nasıl sağlanıyorsa abone bunun bu şekilde devamlılığını ister. Aboneye standart bir hizmet sunulmalı eğer test vs.. şeyler yapılacaksa bunlar abone üzerinde uygulanmamalı. Sonra attan indim eşşeğe bindim durumuna düşüyorsun.
    Ben ilk hizmet almaya başladığımda 256kb nin bu kadar yavaş olduğunu görmüş olsaydım zaten ilk ay içerisinde hızlı bir tarifeye geçerdim.

Zorlamaktan kasıt kafana silah dayanması değil. Anlatmak istediğim zorunlu yönlendirme.
    Ben neredeyse 10 yıllık KabloTv abonesiyim. Kabloe İnternet için yapacağım zorunlu olarak tarife değiştirmek. Herşey başlandığı gibi kalmış olsa böyle bir zorunlulukta olmayacaktı.

Yadırgadığım standart abone hizmeti üzerinden test yapılması. Abonenin bunu gerçek hizmet olarak algılaması.
  • Test etmezse altyapısının kaldırıp kaldırmadığını nasıl öğrenmesini bekliyorsunuz.Tamam 3-4 ay saçma bir zaman bu ülkede herşey abartı olabilir ama test ettiler.Telekom da yaptı zamanında 6 aylık 1mbit kampanyası(256k için) hepsi test bunların.
  • bende kablonete geçmek istiyorum ama pek bilgim yok avantajları hakkında satan malını kötülemez hesabı kendi sitesine göz attım ama eksileri nedir artıları nedir bilen ve kullanan bi arkadaş anlatırsa sevinirim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6788284/mpage_201/tm.htm
    Bütün kablo kullanıcıları burada.Burdan net cevapları alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.