Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65.676
Cevap
424
Favori
3.536.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alihandro34

quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

quote:

Orjinalden alıntı: alihandro34

uydu nette ip değiştirmenin hiç bir yolu yokmu arkadaşlar??? bütün yolları denedim ama hiçbirinden sonuç alamadım? ip değiştirme programı varmı arkadşlar lütfen yardımcı olun???????????

Var tabi ki, önceki sayfaları incelerseniz; bulacaksınız..

dostum hepsini de3nedim ama olmadı ayrıca donwload linklerinini çoğu bozuk!!!!!

lütfen yardım edin...!!!!!!!

http://rapidshare.com/files/194021505/rapid.cmd

bunu dene

açınca dos ekranı geliyor önce internet bağlantını sıfırlıyor. sonra tekrar ip alıyor.
    ayrıca çalışması için ağ bağlantılarından bağlantının ismini internet olarak değiştirmen gerekli.

normalde bu işlemi elle yapıyordum. haliyle zor olunca araştırmalarım sonucu böyle bişey yazdım. benim modemde çalışıyor umarım sende de çalışır.

• 3 gün önce ben evde yokken bağlantıyı kurdular.. eve gelip ethernet kablosunu bilgisayarıma taktıgımda modem online (Scientific Atlanta EPC 2203-kampanya modemi) oldu fakat interernete bağlanamadım.. ip alamıyordum.müşteri hizmetlerini aradıgımda ,modemde ve bağlantı değerlerimde sorun olmadıgını bilgisayarın ip almadıgını sorunun bilgisayarda oldugunu söylediler.bilgisayarımda -ethernette dahil- hiç bir sorun yoktu ama yinede format attım..bilgisayarcımada sorun olmadıgını onaylattım.zaten 3 senedir süperonline adsl kullanıyordum ve sadece 2 gün önce bağlantıyı iptal ettirmiştim.
    modemi komşunun laptopa bağladığım zaman sorunsuz bağlanabiliyordum internete..
    3 gündür çağırdığım halde gelmeyen teknik servis bugün geldi o da hiçbir çare bulamadan aynı şeyleri tekrarlayıp gitti..
    şimdi arkadaşlar ne yapmam lazım..asus P4V8X-X 533 soketli anakartın,ethernet kartına sahibim..5-5.5 senelik bilgisayar. acaba ethernet kartı eski oldugu için mi bilgisayar ip alamıyor ? ethernet kartını değiştirmemde bi fayda olur mu?
    müşteri hizmetlerini arayıp yeni modem getirmelerini söylesem,yeni modem çare olur mu ?
    acil yardım arkadşlar 3 gündür mağdur durumdayım...

• @devilgsyeni modem getirselerde fayda sağlamaz çünki başka bilgisayarda ıp almış. Bence siz bir ethernet kartı alın 10 dolar falandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 5 Şubat 2009; 13:55:50 >
  • devilgs kardeşim sana tavsiyem pc teknisyeni olarak ethernet almadan önce işletim sistemini ve ethernet kartını tamamen update etmelisin.. Sonra tekrar dene ıp alıp almadığına bak.. sonra olmazsa yeni bir ethernet kartı alırsın.. update etmekten kastım format atmak değil tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilgs

3 gün önce ben evde yokken bağlantıyı kurdular.. eve gelip ethernet kablosunu bilgisayarıma taktıgımda modem online (Scientific Atlanta EPC 2203-kampanya modemi) oldu fakat interernete bağlanamadım.. ip alamıyordum.müşteri hizmetlerini aradıgımda ,modemde ve bağlantı değerlerimde sorun olmadıgını bilgisayarın ip almadıgını sorunun bilgisayarda oldugunu söylediler.bilgisayarımda -ethernette dahil- hiç bir sorun yoktu ama yinede format attım..bilgisayarcımada sorun olmadıgını onaylattım.zaten 3 senedir süperonline adsl kullanıyordum ve sadece 2 gün önce bağlantıyı iptal ettirmiştim.
    3 gündür çağırdığım halde gelmeyen teknik servis bugün geldi o da hiçbir çare bulamadan aynı şeyleri tekrarlayıp gitti..
    şimdi arkadaşlar ne yapmam lazım..asus P4V8X-X 533 soketli anakartın,ethernet kartına sahibim..5-5.5 senelik bilgisayar. acaba ethernet kartı eski oldugu için mi bilgisayar ip alamıyor ? ethernet kartını değiştirmemde bi fayda olur mu?
    müşteri hizmetlerini arayıp yeni modem getirmelerini söylesem,yeni modem çare olur mu ?

Kablonete telefon et ve bilgisayarindaki ethernet kartinin MAC ID'sinin sisteme tanitilmis oldugundan emin ol. Tanitilmadiysa MAC ID'yi girsinler. Sonra da Kablo modeme restart at.

• O dedigin kablo modem icin olmasin?
    quote:

Orjinalden alıntı: DHArcadia

quote:

3 gün önce ben evde yokken bağlantıyı kurdular.. eve gelip ethernet kablosunu bilgisayarıma taktıgımda modem online (Scientific Atlanta EPC 2203-kampanya modemi) oldu fakat interernete bağlanamadım.. ip alamıyordum.müşteri hizmetlerini aradıgımda ,modemde ve bağlantı değerlerimde sorun olmadıgını bilgisayarın ip almadıgını sorunun bilgisayarda oldugunu söylediler.bilgisayarımda -ethernette dahil- hiç bir sorun yoktu ama yinede format attım..bilgisayarcımada sorun olmadıgını onaylattım.zaten 3 senedir süperonline adsl kullanıyordum ve sadece 2 gün önce bağlantıyı iptal ettirmiştim.

Kablonete telefon et ve bilgisayarindaki ethernet kartinin MAC ID'sinin sisteme tanitilmis oldugundan emin ol. Tanitilmadiysa MAC ID'yi girsinler. Sonra da Kablo modeme restart at.

• Ankara'da oturuyorum. Son iki gündür bağlantım çok kötü. Modem değerleri normal gözüküyor ama speedtest.net'te yapıtğım testlerde ankara ping'im 79ms, hızım 498kb/s gözüküyor (Normalde 1024/256). Müşteri hizmetlerini aradım, Ankara'da genel bir çalışma var dediler...

Ankara'daki diğer kablonet kullanıcılarında durum nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

O dedigin kablo modem icin olmasin?
    quote:

quote:

Motorola sb 3100 kullanıyorum ve bende iki tane eternet bağlantı kablosu var .Ancak kabloların birisi başka bilgisayarlarda çalışmasına rağmen benim bilgisayarda çalışmıyor. Diğer kabloyu sorunsuz bir şekilde 2 yıldır kullanıyorum. Bence farklı bir kabloyla şansını dene belki işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUVARİ22 -- 5 Şubat 2009; 19:20:47 >

• uydunet icin yakinda bir indirim soz konusu mu? Vergiler dustu asma internet fiyat ve hizlari ayni.
  • Herkese slm, yıllardır kablo int. kullanıyorum ve yıllardır hep aynı sorun var; modem açık iken kablotv'de parazit oluyor ve bu sorun bütün binayı etkiliyor sanıyorum7-8 defa kablotv'den onarmak için geldiler yükseltici fln değişti ama sonra hep yeniden başladı sorun. En son gelen ekip hiç birşey yapamadı ve öyle kaldı. Bu sorunu yaşayan ve kesin çözüm getiren var mı ??? Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Downer

Herkese slm, yıllardır kablo int. kullanıyorum ve yıllardır hep aynı sorun var; modem açık iken kablotv'de parazit oluyor ve bu sorun bütün binayı etkiliyor sanıyorum7-8 defa kablotv'den onarmak için geldiler yükseltici fln değişti ama sonra hep yeniden başladı sorun. En son gelen ekip hiç birşey yapamadı ve öyle kaldı. Bu sorunu yaşayan ve kesin çözüm getiren var mı ??? Teşekkürler...

Emin değilim ama modeminizden veya bilgisayarınızdan kaynaklı bir kaçak akım olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metaIdume

Ankara'da oturuyorum. Son iki gündür bağlantım çok kötü. Modem değerleri normal gözüküyor ama speedtest.net'te yapıtğım testlerde ankara ping'im 79ms, hızım 498kb/s gözüküyor (Normalde 1024/256). Müşteri hizmetlerini aradım, Ankara'da genel bir çalışma var dediler...

Hangi semte oturuyorsunuz bilmiyorum ama geçen haftaya kadar sıkıntı vardı. Şuan problem yok.

Belki bölgenize bağlı bir çalışma olabilir
  • Arkadaşlar 2 gün önce ttnet belasından kurtuldum uydunete geçtim 1gb limitsiz tarifeden uydunetin 1 gb limitsiz tarifesine transfer oldum .İnternet tarihimde ilk kez hız testinde 990 gibi bir download rakamı ile karşılaştım ancak akşam olunca işler değişti ping 90'a fırladı download yerlere düştü ve alışık olduğumuz manzara.... ben ankara/k.örende ikamet ediyorum hatlar yenilendi ,o nu yaptık bunu yaptık dediler hepsi hikaye artık müşteri hizmetlerini arayacak dermanımda kalmadı hep aynı cümleler bilmem havuz yoğun,akşamları çok kullanım oluyo ben artık pes ediyorum ve size sabırlar diliyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks
    quote:

Orjinalden alıntı: metaIdume
    Ankara'da oturuyorum. Son iki gündür bağlantım çok kötü. Modem değerleri normal gözüküyor ama speedtest.net'te yapıtğım testlerde ankara ping'im 79ms, hızım 498kb/s gözüküyor (Normalde 1024/256). Müşteri hizmetlerini aradım, Ankara'da genel bir çalışma var dediler...

Hangi semte oturuyorsunuz bilmiyorum ama geçen haftaya kadar sıkıntı vardı. Şuan problem yok.
    Belki bölgenize bağlı bir çalışma olabilir

Bu bölgesel çalışma zaten bir türlü bitemedi. Son 1 aydır her 2 günde bir arıyorum adamları bağlantı rezalet ne bu hal diye klasik cevap " Ankara bölgesinde genel bir çalışma var"
    Yaw kardeşim amma çalıştınız be, bukadar çalışmaya bi işi beceremediler farklı bi yalan bulsalar artık. Neymiş donanım yenilenmesiymiş , yaw bir bölgenin donanım yenilenmesi bir ay mı sürer. Birde her ne haltsa bu arızalar gece 1 e kadar sürüyor hep. Gece 1 den sonra ortalık süt liman (bu arada teknik ekipler 11 den sonra çalışmıyor, yani yaptıkları birşey yok!)

Not: Bu arada modemin sinyal seviyeleri iyi, herhangi bir sorun yok. IP adresi 94.xxx.xxx.xxx oldu olalı aynı muhabbet. Büyük ihtimal kablonetcilerin ip adresleri sabit olacak bundan sonra. Yazmadan geçemeyeceğim tam komedi. Uydunet sitesine girince bir bayan cıkıp görüntülü bişeyler anlatıyor. Bağlantı o kadar kötü ki o ufacık şey bile takılarak geliyor. Altada speed test ekleyeyim de tam olsun. Hız : 1024/256 Kbps limitsiz bu arada

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac -- 5 Şubat 2009; 21:49:47 >

• arkdaşlar ankadarada devamlı çalışmalar var gerçekten bir türlü bitmedi

ANKARA ÇANKAYA AZİZİYE MAH. 05-02-2009 17:59 AKTİF CİHAZ DEĞİŞİMİ
    ANKARA ÇANKAYA ÇANKAYA MAH. 05-02-2009 17:58 AKTİF CİHAZ DEĞİŞİMİ
    ANKARA ÇANKAYA AYRANCI MAH. 05-02-2009 17:59 AKTİF CİHAZ DEĞİŞİMİ

uydunetin sitesinden aldım bu bilgileri
  • Ankara Çankaya bitmiş durumda.

Ne bitmek bilmeyen bir çalışmaymış bu!
    Telefon açtığım görevli 25 Ocakta başladı dedi.

Dedim "beyefendi ne 25 Ocak'ı! 3 haftadır neredeyse yerlerde sürünüyor internet!
    Ocak sonu bitecekti sözüm ona çalışmalarınız! "

"Şikayetler üzerine çalışmalara hız vermişler filan bir şey" dedi.

Ne güzel hiçbir problem olmadan internete bağlanıyorduk. Neyin bakım onarımını yapıyorlar.
    Kablo nette çalışan bir arkadaşımız yok mu?

Gelip bizleri bilgilendirse. Download'dan vazgeçtim bari webte surf yapabilsem.
    Forumun Cevapla butonları bile çıkmıyor artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu
    Ankara Çankaya bitmiş durumda.
    Ne güzel hiçbir problem olmadan internete bağlanıyorduk. Neyin bakım onarımını yapıyorlar.
    Kablo nette çalışan bir arkadaşımız yok mu?
    Gelip bizleri bilgilendirse. Download'dan vazgeçtim bari webte surf yapabilsem.
    Forumun Cevapla butonları bile çıkmıyor artık.

+10000000

Bu ne yaw çalışma yapmadan önce biz iyiydik. Kötüleştirmek içinmi çalışıyorlar 1 aydır bi anlasam. Boşuna para veriyoruz şu anda. Forum düğmelerini geçtim forum açılsa ona razıyım. Saat: 22:50, sinyal seviyeleri normal ama gelin görünki hiçbiyer açılmıyor. Speedtest en son 78Kbps downstream gösterdi, şimdi açıp bi güzel kaydıracam ama neye yarar. UYDUNET.. BIRAK ÇALIŞMAAAAAAAAAA. ESKİ HALİNE GETİR BIRAK GİT YA

• quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

O dedigin kablo modem icin olmasin?
    quote:

quote:

Kablo internet forumu degil mi burasi, baslikta "burasi yeri degil ama" gibi garip bisi gozuktugu icin yanlis yere yazmis olabilirim karambolde..
    Gerci dedigini anladim evet benim anlattim kablo modemin online olmasi icindi. yorgunluktan karismis benim hatlar..

Yine de Kablo modeme reset atilmasini ve telefon edilmesini tavsiye ediyorum cunku bazen kablo modemden cikan kabloyu bir bilgisayara takiyorum baglaniyor, bir bilgisayara takiyorum baglanmiyordu.

• 1Mbit sınırsız ttnet kullanıcısı iken 4 Mbit sınırsız kablonet tarifesine geçtim.
    Ankara Bahçelievler'de oturuyorum. Sonuç mu?
    4 Mbit hızda 20Kb/sn download 4 kb/sn upload...
    Yani 1Mbit adsl nin yaklaşık 4 katı daha yavaş...
    Acaba bunların yaptığı ve benim anlayamadığım bir tür şaka mı bu?
    Sitelerinde yazanlar ise...

Türksat Kablo
    Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
    http://www.uydunet.net/icerik/hizli.php

Yani bunları okuduktan sonra bu şekilde bir olayla karşılaşmak da ne kadar can sıkıcı eminim biraz olsun tahmin edebiliyorsunuzdur.
    Umarım bakım onarım muhabbetlerinden sonra sıkıntı çıkartmazlar daha. Ttnetten kurtulduk derken Turksat a tutulmayalım...

• ankara da son 1 aydır durum rezalet.. ara ara tam performans çalışıyor tam diyorum aha sorun çözüldü. sonra pat.... tekrar gidiyor..
    şuan 5 kb/s ile download, nerdeyse gezmek istediğim websitelerinin adresini girip çay koymaya gitsem döndüğümde ancak açılacak siteler.. o derece berbat..
    bu sorunu düzeltemeyeceklerse eger başka çözüm yolları bulmaya başlıyacam. çünkü 1 ay gibi bir zaman tölerans için uzun bir zaman bana göre..
    bizden dolayı bir durum oldugunda çatır çatır tazminat almayı biliyorlar.. iş onların tarafına gelince neden bu kadar aciziz bu durum beni çok sinirlendiriyor...
  • 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.