Şimdi Ara

kablonet faturamı ödemezsem ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gelecek ay internet kullanmak istemediğim için kablo net faturamı ödemeyeceğim.

1- son ödeme tarihinde hemen interneti keserler mi?

2- 1 ay gecikmeli ödediğim 37 ytllik faturaya ne kadar faiz işler?

3- internet kullanmadığım 1 ayı faturaya yansıtırlar mı?

4- ödeme yapınca internetim hemen açılırmı?

5- tekrar açtırmak için herhangi bir prosedür var mı? yani dilekçe falan vermek gerekir mi?

2- Faiz oranını hatırlamıyorum ama fazla bir para ödememiştim.

3- Evet.

4- Vakıfbank'tan ödemeyi yaparsan (öğlene kadar) aynı gün içinde açılacağını söylediler. Diğer bankalardan ödersen ve hemen açılmasını istiyorsan kablonet'e faturayı faks çekmen lazım. Bu arada ödemeyi TEB'den yapma 4 gün geçmesine rağmen internet açılmamıştı.

5- Faturayı ödemen halinde tekrar açılır. Eğer birkaç ayı ödememeyi düşünüyorsan
  • desene en iyisi tamamen kapattırmak. ama ondada tekrar açtırırken yine tesis ücreti alıyorlarmış. bir ay için değmez ama birkaç ay kullanmayacaksam mantıklı olur. ucuzlasa da kapatma işiyle uğraşmasam. yapın bi güzellik artık ya.

Orjinalden alıntı: adakif

desene en iyisi tamamen kapattırmak. ama ondada tekrar açtırırken yine tesis ücreti alıyorlarmış. bir ay için değmez ama birkaç ay kullanmayacaksam mantıklı olur. ucuzlasa da kapatma işiyle uğraşmasam. yapın bi güzellik artık ya.

128K kotalıya geç. 10YTL bir ücreti var. Ama senelik ücretsiz tarife değiştirme limiti diye bir şey olabilir onuda sorarak yap. ödemeden kapatman için 1 önceki aydan yapman gerekirdi ödememe işini ben faturanın birini unutmuştum. kapandı aradım sordum niye kapandı diye borcu var dediler sordum bi önceki ay yatmamış.

Orjinalden alıntı: adakif

gelecek ay internet kullanmak istemediğim için kablo net faturamı ödemeyeceğim.

1- son ödeme tarihinde hemen interneti keserler mi?

2- 1 ay gecikmeli ödediğim 37 ytllik faturaya ne kadar faiz işler?

3- internet kullanmadığım 1 ayı faturaya yansıtırlar mı?

4- ödeme yapınca internetim hemen açılırmı?

5- tekrar açtırmak için herhangi bir prosedür var mı? yani dilekçe falan vermek gerekir mi?

1- son ödeme tarihinde internetiniz kesilmez. üstüste iki ay fatura ödenmezse internetiniz kapanır.

2- fatura tutarına uygulanan faiz oranı günlük %0,15 kadardır.

3- kotalı abone isen sadece tarifenin 1GB'lık kısmının ücretini ödersin, kullanmadığın kısmı ödemezsin. örnek 128 kotalı abonesi isen hiç kullanmasanda ödeyeceğin miktar 10YTL'dir.

4- online ödeme noktalarından yaptığın ödemeler sisteme hemen geçeceğinden sen eve dönene kadar açılmış olur. veya internetten http://online.turksat.com.tr adresinden kredi kartınla ödeme yapabilirsin, bu durumda da 5 - 10 dakika içerisinde hizmetin kullanıma açılır.

5- Kablo internette, devir, nakil ve iptal işlemleri dışında dilekçe vermenize gerek yoktur.

Bu bilgileri ve daha fazlasını 444 0 126 numaralı çağrı merkezinden öğrenebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk borcu ödenmezse ne olur
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.