Şimdi Ara

Taahütt dolduktan sonra geçersem ne kadar fatura gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: deniz33 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar selamalar ben pttcell den Turkcell'e geçmek istiyorum taahhüt sürem 26 ağustosda doluyor. az önce müşteri hizmetlerini aradım eğer taahhütüm bitmeden geçersem bu ayın faturası 295TL+ Bu ayın taahüttsüz faturası 535TL ödemem gerektiğini söyledi. bu durumda taahhütüm bittikten sonra geçmeyi düşünüyorum. bu süreçte taahhütsüz olarak ne kadar ücret gelir acaba? müşteri hizmetleri bana gün bazlı geleceğini söyledi. yani 3 gün içinde geçersem 3 gün boyunca kullandığım dakikalar,internetler kadar mı fatura gelecek? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 21 Ağustos 2025; 12:39:10 >

• Şimdi başka bir müşteri hizmetleri ile görüştüm. O bana son aya girdiğim için cayma bedelini göremediği söyledi ve taahüttüm bittikten sonra çıkarsam cayma bedeli gelmeyeceğini söyledi. Ama yeni operatöre geçtiğim güne kadar ki harcamalarım(internet,dakika) gün bazında hesaplanıp gelecekmiş +21.50TL telsiz kullanım ücreti gelecekmiş

• TT artık son aylarda da cayma bedeli almaya başladı. Bu nedenle 26 Ağustos öncesi yapılacak taşıma işlemlerinde cayma bedeli alınacaktır. İşlemleri 25 Ağustos gibi başlatmanız yeterli olacaktır cayma bedeli ödememek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulKalesi İ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.Taşıma işlemlerini 27 ağustosda başlatmayı düşünüyorum dahaa garanti olması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 21 Ağustos 2025; 12:53:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYAT BİTTİİ H kullanıcısına yanıt
    25 de başlatın, 27 den önce geçmez zaten. Boşuna fazladan kazık fatura gelmesin önünüze

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 günlük ödersin ama tam 30/3 fatura gibi olmuyor. Bi tık daha fazla çıkıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.