|
online işlemlerde benimki 30'u gözüküyor, fatura sms'i 8-9 u gibi geliyor, 20-22 arası da genellikle son ödeme tarihi oluyor. ![]() |
|

|
online işlemlerde benimki 30'u gözüküyor, fatura sms'i 8-9 u gibi geliyor, 20-22 arası da genellikle son ödeme tarihi oluyor. ![]() |
|
Sizlik bir durum yok hocam. Aynı durumu yaşayan birçok kişi var. Ben de dahil. Yurtdışı çıkışlarını SoL e yönlendirdikleri için berbat bir ping değeri alıyorsunuzdur muhtemelen. Şikayetvar da kablonet ping diye bakarsanız özellikle bu sene bahardan itibaren şikayetlerin arttığını görebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nurullah4335 -- 12 Ekim 2025; 10:3:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Modemi bridge(köprü) moduna al. Yeni bir router(yönlendirici) satın al. Bu şekilde kullan. Kurması kolay birçok kurulum yönergisi var, arayıp bulursun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 13 Ekim 2025; 0:10:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
1- Arkadaşlar binaya Kablo Fiber gelmiş görünüyor ama "Bir kişi bile fibere geçse, binadaki herkesin fibere geçme zorunluluğu ortaya çıkar" şeklinde bir duyumum oldu. Bu gerçek olabilir mi? 2- Yıllar önce binaya taşındığımda bile Türksat'ın turuncu(muhtemelen optik) kablolarını bodrumda görmüştüm, fibere geçişte nereye hangi cihazları koyuyorlar anlamak için soruyorum. İSS cihazlarının hiç birisi göz önünde değil, çatıda gördüğümü hatırlıyorum yıllar önce. |
| _____________________________ |
|
Bendeki H&D modem çok nadiren de olsa birden kapanıyor ve kapatıp açıncaya kadar geri gelmiyor. Bunu yaşayan oldu mu? Bridge modda kullandığımdan netmaster'la değiştirmelerini isteyeceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan__ -- 14 Ekim 2025; 14:2:20 > |
|
valla birsürü modem denedim ama şu motorola sb6120e modemden aldığım randımanı hiçbirinde alamadım. önceki aboneliğimde 100 mbit olduğu için motorola modemi kullanamamıştım. yeni abonelikte 50mbit e düşürdüm hızı tekrar motorola modemimi taktım.Akıcılık olsun ping değerleri ve bufferbloat olsun mükemmel oldu. önüne de güzel bir router bağlayınca gerçekten çok iyi oluyor |
|
Ben de amerikadan motorola kablo modem almayı düşündüm astarı yüzünden pahalı şimdi birde gümrük vergisi çıktı 10 dolarlık modem 100 dolardan aşşağı gelmez . Amerika da başladı yanılmıyorsam bu kablo yayından internet olayı motorola da ilk modemleri.. |
|