Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zeynelbb Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.278
Cevap
434
Favori
3.660.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33093310331133123313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

online işlemlerde benimki 30'u gözüküyor, fatura sms'i 8-9 u gibi geliyor, 20-22 arası da genellikle son ödeme tarihi oluyor.

KABLONET [ANA KONU]

Sizlik bir durum yok hocam. Aynı durumu yaşayan birçok kişi var. Ben de dahil. Yurtdışı çıkışlarını SoL e yönlendirdikleri için berbat bir ping değeri alıyorsunuzdur muhtemelen. Şikayetvar da kablonet ping diye bakarsanız özellikle bu sene bahardan itibaren şikayetlerin arttığını görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nurullah4335 -- 12 Ekim 2025; 10:3:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SINIRSIZ araya modem koymuşlar. Bilinçaltına etkileyen reklamlar.
    KABLONET [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 12 Ekim 2025; 14:52:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    aha bu da tesaduf olsa gerek(!)

hocam hak hukuk denetleme yaptirim olmayinca cakalliklari rezillikleri bitmez bunlarin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, 100mbit bağlantı aboneliğim var, modem kiraladım Netmaster infinity 401 modem verdiler fakat apple cihazlar bu modemle problem yaşıyor hızlar çok düşük androidte böyle bir problem yok. Aksi gibi de evdeki tüm cihazlar apple, bu konuda ne önerirsiniz?

• _ornitorenk kullanıcısına yanıt

Modemi bridge(köprü) moduna al. Yeni bir router(yönlendirici) satın al. Bu şekilde kullan. Kurması kolay birçok kurulum yönergisi var, arayıp bulursun

Farkli bir ilde de aboneliğim var orda da modem kiraladim böyle bir problem yaşamıyorum, farklı bir modem talep etsem değişim yapılabilir mi benim sorunumu çözer mi diye düşünüyorum açıkcası. Dediğiniz yöntem de mantıklı ancak hizmeti verenin çözmesi gerekmez mi bu durumu?

• _ornitorenk kullanıcısına yanıt
    Ellerinde varsa modemi değiştiriyorlar galiba. Artık müşteri velinimetimizdir anlayışı yok. Parayı veriyorsun hizmet alamıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 13 Ekim 2025; 0:10:12 >
  • Superonline bi ust sokagi kazmis kutu koymus.. kablonet yada turknet superonline altyapisini kullaniyormu? Sokak kazildiktan ne kadar sonra apartmanlara geliyorlar?
    Sozlesmenin bitmesine 40 gun var uzatsammi beklesemmi acaba?

Arıza kaydı için eve gelen arkadaş sağolsun bir şekilde arayıp bulmuş H&D modem ile değiştirdi mevcut modemi, şu an sorunsuz kullanıyoruz. Böyle sorunsuz bir modem mevcutken neden 1. tercih olarak netmaster tercih ediliyor anlamak mümkün değil.

• Hicks kullanıcısına yanıt
    i-kutu kullanıyor musunuz şu anda? İlk defa kullanacaksanız alternatifleri değerlendirmenizi öneririm. Online oyun oynuyorsanız ping değerleri son 1 senedir pek iyi değil.

Aktif kendi kullandığım bağlantı değil, annemler kullanıyor, online oyun vs. yok.

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
    100/10 mbit, modem kirası, altın sinema paketi, kiralık cihaz yok, 520 tl ödiyorum son haliyle, 2 yıllık taahhütümün bitmesine 6 ay kaldı. Fiyat iyi gibi.

Teşekkürler... ikinci 12 ay 629 liraymış, yine de iyi gibi, uğraşmaya gerek yok herhalde.  

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
    Rica ederim, ben de turktelekom ve tivibu uydu fiyatlarına baktım, aldığınız fiyat gayet iyi duruyor.

2- Yıllar önce binaya taşındığımda bile Türksat'ın turuncu(muhtemelen optik) kablolarını bodrumda görmüştüm, fibere geçişte nereye hangi cihazları koyuyorlar anlamak için soruyorum. İSS cihazlarının hiç birisi göz önünde değil, çatıda gördüğümü hatırlıyorum yıllar önce.

Bridge modda kullandığımdan netmaster'la değiştirmelerini isteyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan__ -- 14 Ekim 2025; 14:2:20 >
  • valla birsürü modem denedim ama şu motorola sb6120e modemden aldığım randımanı hiçbirinde alamadım. önceki aboneliğimde 100 mbit olduğu için motorola modemi kullanamamıştım. yeni abonelikte 50mbit e düşürdüm hızı tekrar motorola modemimi taktım.Akıcılık olsun ping değerleri ve bufferbloat olsun mükemmel oldu. önüne de güzel bir router bağlayınca gerçekten çok iyi oluyor

Ben de amerikadan motorola kablo modem almayı düşündüm astarı yüzünden pahalı şimdi birde gümrük vergisi çıktı 10 dolarlık modem 100 dolardan aşşağı gelmez .

Amerika da başladı yanılmıyorsam bu kablo yayından internet olayı motorola da ilk modemleri..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.