Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
66.271
Cevap
434
Favori
3.660.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 33083309331033113312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncel olarak değişen bir şey yok ise Kablonet Docsis veya fiber fark etmeksizin kendi altyapısının olduğu binalarda TT üzerinden abonelik alımı yapmıyor. @HesaplıBilgi

Çok mantıksız değil mi; şimdi binada Docsis var, ben Tt altyapıdan Vdsl alamayacağım yani. Tuhaf, açıklama notuda koymamışlar tarife kısmına. Tşk.

ISS açısından mantıklı çünkü daha kârlı çıkıyor öbür türlü kazancının büyük kısmı doğrudan TT'ye gidiyor. Abonelik için adres seçildiği zaman zaten VDSL veya TT fiberi pas geçiyor sistem.

Türknet Tt 100 gibi karlılık açısından.KABLONET [ANA KONU] 

Sp de şimdi, taahhütsüz 100 vdsl veriyor, birde docsis var. Sp fiber varsa binada bunlarıda tercih edemiyor muyuz?

Superonline tarafında durum nasıl bilmiyorum ama muhtemel aynı şeyi onlarda yapıyordur.

Anladım; tşk.

Kaç olacak duyuru var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgfbb -- 7 Ekim 2025; 23:7:4 >

Benimde görüştüğüm bir arkadaş vardı, TTVAE için hem VDSL hem fiberde upload artışı çalışması yapıldığını söylemişti iki ayı geçti sanırım ama hala değişen bir şey yok 100/4 vermeye devam ediyorlar pas geçerlerse taahhüt sonu bende pas geçerim ayda bir bulut yedekleme yapıyorum lakin artık 4 Mbps'in kabul edilecek bir tarafı yok.

• Arkadaşlar merhaba. 16 yıldır kablonet kullanıyorum. Son 1 senedir ping değerlerim yükselmeye başladı. modem ayarlarını güncelledim DNS ayarlarını yaptım cihazlara tek tek port atadım fakat hala ping değerlerim 45-65 arası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu çok sevindirici bir haber ne zaman açıklanır. Sabırsızlıkla bekliyoruz.. KABLONET [ANA KONU] 

Detayları bilmiyoruz hocam görüştüğüm arkadaşım uydu biriminde çalıştığı için oda kablonet tarafındaki tanıdıklarına sordurdu ve tek bildiğimiz upload için bir çalışma olacağı hiç yoktan iyidir diyelim, güncel bir durum olursa yine yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoff26 -- 8 Ekim 2025; 15:40:22 >

• modem (cbw-383z4) kaynaklı mı yoksa başka bir şey ile mi alakalı bilmiyorum ama son 4 gündür wifi hızı 150mbpsden 30a düştü. kablolu bağlantıda 200 alabiliyorum ama wifi düşük hız veriyor. 2 hafta önce paketi 200 yapmıştık. boyle bir durum ile karşılaşan var mı?

Aynısını 4,5 gündür bir arkadaşım yaşamış ve modem bozuk deyip yeni modem vermişler. Hâlbuki bir sorun yok, sırf kiralamak için yeni modem vermişler. Bilinçli sinyalleri düşüyorlar eski modemlerde millet yeni modemlere geçsin diye müşteri hizmetleri arayın. Yada ekip gelse sizede aynısını derler muhtemelen.

* Digitürk Beinsport
    * Türksat Kablo TV
    * Türksat Kablo Net
  • Fatura günü hangi gün kablonette? Herkeste aynı mı

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • dahool kullanıcısına yanıt
    tam da turksat’in modemle ilgili mesaj gondermesi ne kadar da ironik.
    bugun boyle bir mesaj geldi:

“Güvenliğiniz için önemli duyuru. Değerli müşterimiz son dönemde karşılaşılan modem satışı adı altında yapılan aramalara asla itibar etmeyiniz. TÜRKSAT, kesinlikle arama yöntemi ile modem satışı yapmamaktadır. Detaylı bilgi için 08508044444 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir ya dahttps://www.turksatkablo.com.tr/duyuru-detay.aspx?id=248 internet sitemizden bilgi edinebilirsiniz. TÜRKSAT B016”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.