Klima ile diğer odayı soğutmak
Merhaba. Biri 24.000 diğeri 9.000 BTU değerine sahip 2 klimam var. Salonda ve mutfakta kapı yok. O yüzden salondaki kapasiteyi yüksek seçtim. Çocuk odası ve mutfağı soğutmak için yeşil gözüken okların oraya vantilatör alsam işe yarar mı acaba? Salonda 2 yerden birine koymayı düşünüyorum. Hangisi daha etkili olur bilemedim. Bir de vantilatörlerin çok sesi oluyor rahatsız ediyor. Sessiz çalışanları da iş görür mü? Rowentanın bazı modelleri var sessiz. Fan devri düşük oluyor havayı yeterince iter mi itmez mi emin değilim. Yoksa vantilatörün hiçbir faydası olmaz mı? Diğer odaların klimalı oda kadar soğuk olmasını beklemiyorum 1.5-2 derece yüksek olacak muhtemelen ama sıcağı kırsa yeterli.

Merhaba. Kiracı olduğum evde eski bir kombi var. Lpg li. Ayarları da lpg ye ayarlı. Günlük 10-11 m3 yakıyor. 50-52 derecede çalıştırıyorum. Su sıcaklığı çalışması v.s bir şikayetim yok. Sadece bu durumu fark ettim servisi aradım 300 tl istediler dönüşüm için. Parçaları değişmeli. Yaptırmalı mıyım ? Ev yalıtımsız kombi de hermetik mobil sistem değil. 2 küçük boy petek yarım açık 1 küçük 1 büyük petek(180 cm) tam açık. (Salon daha çok ısınsın diye böyle yaptım) Eğer günde 2 m3 fark olacaksa mantıklı. Dönüştürmezsem Kombinin çalışmasına ilerde zararı olur mu? Dönüşümde yakıt tüketimi düşer mi. Şu an aşırı çok mu yakıyorum acaba?
|
|
|
En iyi video formatı nedir?
|
Bikgisayar hdd ışığı sönüyor.
|
Hangi bankanın vadesiz altın hesabı iyi ?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 158
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 143)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 288 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0