Teğmen
11 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 105 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba, ben model olarak çok düşük olmayan(mümkünse 2004 ve sonrası), 10,000 - 16,000 lira arası, dizel ve az yakan ve 2. eli çok iyi olan bir araç arıyorum. Şu an kullandığım arabayı satıp bunu alacağım ve en fazla Ocak yada Şubata kadar yani 6-7 ay süreyle genellikle Gebze - İstanbul arası kullanacağım. Bu yüzden az yakması ve 2. elinin güçlü olması benim için çok önemli. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Merhaba arkadaşlar, ben 1 tb lık harici belleğimi kolayca bağlayabileceğim, hemen hemen bütün divx dosya türlerini tanıyabilecek, 2+1 creative ses sistemimi bağlayabileceğim, görüntü kalitesi olarak oldukça güzel, fiyat olarakta uygun(max 120 ytl), kısacası sorunsuz bir divx player arıyorum. Biraz araştırdım fakat piyasada oldukça fazla marka var, yapılan yorumlar ise çoğu zaman taraflı olabiliyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar merhaba, bir kaç haftadır çift sim kartlı cep telefonlarını araştırıyorum. Zaten piyasada çok kısıtlı model var. Bunların içinde birçoğunuz en mantıklısının Samsung d880 olduğunu düşünüyorsunuz şüphesiz ancak ben hem çok büyük olması hemde bir çok insanın sorun yaşaması dolayısıyla almayı düşünmüyorum. Araştırırken bu telefon gözüme çarptı. Hem fiyat/performans açısından çok uygun gözüküyor, hemde kullananlar gayet iyi yorumlarda bulunmuşlar. Acaba içinizde kullanan ve tavsiye eden var mı bu telefonu? telefonun linki bu:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdaymb889

Bide DRV R52 gözüme çarptı. Bu telefonda uygun gözüküyor.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdrvr52

bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden..
Arkadaşlar elimde başlıkta belirttiğim model bi laptop var.. Ben buna güç bela biostan satasını disable faln ederek bi format attım ve xp yükledim.. fakat sorun şu ki elimde driver cdsi yok.. İnternetten bulabildiğim kadarını yükledim. ancak ses kartı faln yüklenmiyor.. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar geçenlerde aldığım 500gb bana yeterli gelmedi, acaba uygun fiyatlı ve kaliteli bir 1 tb lık önerebilecek var mıdır? Aslında fiyat daha çok ön planda benim için çünkü sadece depolama amacıyla kullanıcam.. Teşekkürler şimdiden..
Bu programla diski bölümlere ayırdım ama şimdi iki parçayı birleştirmem gerekiyo.Beceremedim bi türlü yardımcı olan olursa sevinirim...
Arkadaşlar Funpic ten yer aldım ve Mambo kurdum ama türkçe karakterleri göstermiyo..Temaların html lerini düzenlemeyi denedim ama düzelme olmadı.Bu sorunu nasıl halladebilirim,yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar kendime şöyle güzel bi sp2 li windows cdsi yaptım artık makinenin de formatı gelmişti formatta attım,yükledim windowsu.İşin ilginç yanı bu makineye hiç windows 98 yüklenmesine karşın açılışta bilgisayarda 2 sistem varmıl gibi gözüküyo ve seçim yapmam isteniyo ve bunlardan biri win98 olarak gözüküyo.Valla birsürü şey denedim ama beceremedim.Bundan nasıl kurtulurum bi yardımcı olursanız sevinirim.(Unutmadan ekliyim,formatı windows 98 başlangıç disketiyle attım,ama şimdiye kadar hep onla attım hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım..)
Ya arkadaslar Mini-Nuke v2.3 kullaniyorum Google Adsense e uye oldum ama reklami Banner kismina ekleyemiyorum.Bilen varsa lutfen yardim edebilir mi?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 137
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.854 (Bu ay: 195)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.