Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yine sayfa başı oldum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Mart 2008; 13:46:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

araban hayırlı olsun

yine sayfa başı oldum ya

sağol

opera mini yeni versiyon çıkmış

http://www.operamini.com/download/pc/sonyericsson/sonyericsson_k790/

4,0 ile pek fark yok ama arama motoruna googleyi eklemişler denemek isteyenler olabilir

• ilk denemeler benden gelsin bakalım
    ultimate 2,41 belge modu

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

ultimate 2,44

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

alaca karanlık portre florasan ışık flaş on

sıfır ışık flaş on portre mod

alaca karanlık portre flaş on

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Mart 2008; 17:38:38 >

• ben bi fark göremedim. 241 de mor renk daha koyu gibi sanki.
  • k810 un desteklediği video formatları nelerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

k810 un desteklediği video formatları nelerdir?

3 gp ve mp4
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

araban hayırlı olsun

yine sayfa başı oldum ya

sağol

opera mini yeni versiyon çıkmış

http://www.operamini.com/download/pc/sonyericsson/sonyericsson_k790/

4,0 ile pek fark yok ama arama motoruna googleyi eklemişler denemek isteyenler olabilir

Arabamı aldın Hayırlı olsun.Gözlükçülükten baya bir para kaldırıyorsun heralde. Allah daha çok versin. Cep telefonu dükkanı acsaydın bir de

Makroda 2,41 iyi çekmiş. Kapı resimlerindende en alttaki iyi çıkmış. Üstteki kapı resmi niye öyle çok açık çıkmışki?

Hergün bir tane cam driver çıkıyor işiniz iyi seçenek çok

• quote:

Ermeydan

araba patronun

beni sadece içinden birşey almaya gönderdi

üstteki kapı farklı modlarda çekiyorum deneme fotoları bunlar cam driveri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Mart 2008; 17:59:47 >
  • quote:

quote:

Ermeydan

araba patronun

Bende dükkanın sahibisin sandıydım. Patronun arabasıyla forumdakilere bi hava atim dedin yani

İnsaallah senin de olur böle bir araban Benimde Amin

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

quote:

Ermeydan

araba patronun

Bende dükkanın sahibisin sandıydım. Patronun arabasıyla forumdakilere bi hava atim dedin yani

İnsaallah senin de olur böle bir araban Benimde Amin

amaç foto performansı sunmak

amin

• arkadaşlar 2,44 de suan hata bulundu yukarıdaki kapı fotolarındada göründüğü gibi

ultimate yapımcısı benim fotolardan sonra sorun olduğunu ve üzgün olduğunu açıkladı şuanlık 2,44 yüklemeyin
  • Arkadaşlar işte size k790 evita menu edit programı

http://rapid_share.com/files/96490621/menuedit_1_4B.zip.html

Modeli seçmek i.in file>default yapın
  • quote:

arkadaşlar 2,44 de suan hata bulundu yukarıdaki kapı fotolarındada göründüğü gibi

ultimate yapımcısı benim fotolardan sonra sorun olduğunu ve üzgün olduğunu açıkladı şuanlık 2,44 yüklemeyin

Kapı resminde bir sorun göremedim. Eğer orada beyaz bir daire gördüysen o normaldir. Benim fotoğraf makinemde ve K790i'de oluyordu.
  • bursa ve yenı acılan hala yapılmakta olan kent meydanı

orj driver manzara modu otomatik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

arkadaşlar 2,44 de suan hata bulundu yukarıdaki kapı fotolarındada göründüğü gibi

Kapı resminde bir sorun göremedim. Eğer orada beyaz bir daire gördüysen o normaldir. Benim fotoğraf makinemde ve K790i'de oluyordu.

linkler düzeldi indirebilirsiniz bu camde makroyu auto mod odaklamayı makroda çekerseniz daha iyi sonuç veriyor
    portre florasan ışık yetersiz ışık iç mekanlarda otomatik mod flaşı açabilirsiniz dış mekan çekimleri normal otomatik mod yada manzara

esatodan aldığım 2,44 wihten makrosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Mart 2008; 20:34:28 >

• 2,44

belge

portre flash kapalı

belge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Mart 2008; 20:58:04 >

• Güzel resimler. Ben 2.41 versiyonu daha yeni yükledim.
  • quote:

Yazılımcı Online

güzel fotolar

quote:

Katze Tarih 2 Mart 2008; 21:11:27
    Güzel resimler. Ben 2.41 versiyonu daha yeni yükledim.

sen patchleri atmadığın sürece çok uğraşırsın gel yükle patchi ya

2,44 auto mod otomatik odaklama makro

• Resime bak, netliğe bak, renklere bak.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.