Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

2,41 otomatik mod flaş kapalı bu denememde flaşın gereksiz parlamaları yok ederek hata düzeltmesini gösterecegim çoğu kişi gereksiz
    zamanlarda flaşın açık olmasını anlam veremiyordu iç mekenda nasıl işe yaradığını size gösteriyorum

faruk bence flashsız çekim daha iyi olmuş renkler gerçeği yansıtıyo. ama flashlı çekimde renkler bozulmuş sarıya çalmış...

evet tolyo haklısın bu mod ama çoğu iç meken çekimlerinde işe yarıyor

k 790 2,41 wihten

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 29 Şubat 2008; 1:17:00 >

• 241 bence sadece makroda üstü uzun mesafe geniş mekan çekimlerini hiç beğenmedim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 29 Şubat 2008; 2:51:30 >
  • quote:

Yazılımcı Online

esatoya gelen fotolardanda 2,41 i araştırıyorum daha kötü bir fotoğraf gelmedi uzak mesafedede.

bugün dışarda uzak mesafeyi senin için test edeceğim bakalım sonuca
  • 2,41 wihten otomatik herşey otomatikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 29 Şubat 2008; 12:13:20 >

• Telefonum kapandı açılmıyor, denilenleri yaptım 1 saattir de bekliyorum birşey olmadı. Durdurup yeniden başlattım yine bişey olmuyor. Hold C and insert USB cable yazıyor, görmedimi yoksa bu cihazı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Telefonum kapandı açılmıyor, denilenleri yaptım 1 saattir de bekliyorum birşey olmadı. Durdurup yeniden başlattım yine bişey olmuyor. Hold C and insert USB cable yazıyor, görmedimi yoksa bu cihazı?

ilk sayfada veriler bir driver var. onuda yuklemen lazım. sadce seetol değil. aynı yerde bir tane daha link var. driver linki. onu yukle ve öyle dene. sanırım onu yuklemedin sen.
  • withan 2.41 ile çekilmiş bir manzara modunda foto.

• aynen withan 2.41. Her şey otomatik. Guneş Modunda

sevdiğim bir kardeşim.

• Onuda yükledim ama hala Hold C and insert USB cable yazıyor alttaki kutucuk devamlı dolup boşalıyor ama bi numara yok.

quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

quote:

Telefonum kapandı açılmıyor, denilenleri yaptım 1 saattir de bekliyorum birşey olmadı. Durdurup yeniden başlattım yine bişey olmuyor. Hold C and insert USB cable yazıyor, görmedimi yoksa bu cihazı?

ilk sayfada veriler bir driver var. onuda yuklemen lazım. sadce seetol değil. aynı yerde bir tane daha link var. driver linki. onu yukle ve öyle dene. sanırım onu yuklemedin sen.

• buda withan

• quote:

Yapacaklarımız

ilk önce setolllite programını rarından dışarı çıkarıyoruz ve yukarda verdiğim usb driver programını
    pc ye kuruyorsunuz
    driver kurulduktan sonra telefonu kapalı şekilde C tuşuna Basarak Usb kablosuna bağlayın
    Yeni Donanım Bulundu Uyarısı Verecektir pc Bu Uyarıya Otamatik Yükleyi seçip Telefonu Pc ye Tanıtın

Bende bu uyarıyı vermiyor cihaz.
  • quote:

Onuda yükledim ama hala Hold C and insert USB cable yazıyor alttaki kutucuk devamlı dolup boşalıyor ama bi numara yok.

quote:

quote:

telefon susmuş donanımsal hata olma ihimalin yüksek sony ericson update servisini dene teli görmezse servis yolu tekrar gözüktü gibi

• Anlaşıldı kaldık telefonsuz. Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Onuda yükledim ama hala Hold C and insert USB cable yazıyor alttaki kutucuk devamlı dolup boşalıyor ama bi numara yok.

quote:

quote:

telefon susmuş donanımsal hata olma ihimalin yüksek sony ericson update servisini dene teli görmezse servis yolu tekrar gözüktü gibi

• donanımsal arızaysa yapacak bişi yok. ama programsal ise SEUS ile ve ya seetol ile bu iş çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 29 Şubat 2008; 18:21:00 >
  • bu attığınız cam driver ların yanında orjinal sürümde çalışıyormu. yoksa o siliniyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

bu attığınız cam driver ların yanında orjinal sürümde çalışıyormu. yoksa o siliniyormu

eskisi silinr ama cam driveri othere atma patchini yaparsan tele orjinal camı de kullanabilirsin ilk sayfayı iyice okumanı tavsiye ederim
    quote:

Noxco

rica ederim ne demek
    k 790 nın var buradaki işlemleri yapmamışsın bu konuda dediklerimi yapmanı öneririm

quote:

basrimutaf

fotoların gayet güzel saat makron parlamış saati birde 2,41 de parlaklığı - 2 ye getirerek çekmeni tavsiye ederim fotonu bekliyorum böyle parlayan yüzeylerde bu ayarı kullanabilirsin

2.41 withen

• dosyaları setoll dan tlf attığımdan sonra açma tuşuyla tel açılmıyor. bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum. normal olanda bu mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

dosyaları setoll dan tlf attığımdan sonra açma tuşuyla tel açılmıyor. bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum. normal olanda bu mudur?

evet normal Bezen açılır irek bazen açılmaz. Setoll dan dosya atmadan öncede batarya çıkarırdım ben daha iyi oluyordu. Zaten sony nin update sitesinden yazılım güncelleme progrmaı indirdin mi flash lamadna önce bataryayı çıakrt tak diyordu ordan kaldı bende de
  • Flaşlı ve -20 ayarında

• FARUK USTA 1.SAYFADAKİ K810 İÇİN 8 TANE PATCHI VE OTHERDDAN DEĞİŞTİRME PATCHINI YÜKLEYEMİYORUM. İNDİRDİĞİMİZ DOSYAYI MİSC FİLES TAN DİREK Mİ ATACAĞIZ. YOKSA KAMERADAKİ GİBİ DOSYALAYIP ZİPLEMEK Mİ LAZIM
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.