Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bir türlü tutturamadım makroların ayarını Beyenmedim yani bu çektiklerimi.
  • Eklediğimiz fotografları 800x600 boyutunda eklersek iyi olur, sayfa kasılmaz arkadaşlar...
  • Valla cihaz hic bir türlü açılmıyor. Senin eklediğin programları falan indirdim kurdum, fakat teli bilgisayara gösteremiyorum bir türlü, servis desen yok buralarda, ne yapacağız arkadaşlar, kaldım böyle.

Bilgisayar Telefonu görmüyor. SEUS u da denedim ordada görmedi, ne yapmak gerek?

Orjinalden alıntı: farukkk

farukk
    rica ederim ne demek
    k 790 nın var buradaki işlemleri yapmamışsın bu konuda dediklerimi yapmanı öneririm

• noxco anladığım kadarıyla telefonu tanıtamamışsın. ilk önce bataryayı çıkar tak açmayı dene.
    eğer telefonun cd si varsa ordan telefonu yeni donanım ekleden tanıt ama tanıttığına emin ol!
    daha sonra yapacağın işlemler olur...
  • Telefon kapandı ve artık açılmıyor, birde senin dediğini deniyeyim umarım olur.

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

noxco anladığım kadarıyla telefonu tanıtamamışsın. ilk önce bataryayı çıkar tak açmayı dene.
    eğer telefonun cd si varsa ordan telefonu yeni donanım ekleden tanıt ama tanıttığına emin ol!
  • Yok, bilgisayar Telefonu görmüyor bir türlü...

Burda bir sorun var sanki, çözemedim...

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**
  • bu hata bilgisayarın telefonu tanımadığını gösterir! farklı bi durum değil yani. cd den olmuyosa sonyericssonun sitesinden usb driverını indirip kurmayı dene bi şekilde telefonu tanıtman lazım yoksa açılmaz...
  • Arkadaslar abimin k790i ye camdriver attıktan sonra mesaj yollamamaya basladı hat vodofone acaba böyle bi sorunla karsılasan varmı?Cözümü bilenler söylerse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPS-55 -- 1 Mart 2008; 1:05:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbox555

Arkadaslar abimin k790i ye camdriver attıktan sonra mesaj yollamamaya basladı hat vodofone acaba böyle bi sorunla karsılasan varmı?Cözümü bilenler söylerse sevinirim..

başka bişeyle alakalıdır. cam driverle bir bağlantısı olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Yok, bilgisayar Telefonu görmüyor bir türlü...

Burda bir sorun var sanki, çözemedim...

USB kablonun yerini değiştir. mesela şöyle bişeyde olabilir. benimde 1 ay kadar önce böle bir durumla karşılaştım. usb kabloyu kasanın arkasından takmamıştım. kasanın ön tarafındaki usb portlardan takmıştım. sendeki ile hemen hemen aynı durum bendede oldu. eğer kasanın ön panelinde veya kenarındaki panleden bağlı ise usb başka bir usb porta bağla. öyle denemeni tavsiye ederim. veya varsa bütün usbleri çıkart ve başka porta bağla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Telefon kapandı ve artık açılmıyor, birde senin dediğini deniyeyim umarım olur.

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

noxco anladığım kadarıyla telefonu tanıtamamışsın. ilk önce bataryayı çıkar tak açmayı dene.

başka bir ihtimal daha veriyorum. sanırım senin pcde bir problem varsa ki bana biraz öle geldi. mümkünse başka bir pcde denersen problem düzelecektir.
    bu arada usb kablonun ucundaki iletken yerleri ve telefonun altındaki bağlantı noktasını kontrol et. aklıma gelenler bunlar şimdilik.

• quote:

Orjinalden alıntı: Macıllı

FARUK USTA 1.SAYFADAKİ K810 İÇİN 8 TANE PATCHI VE OTHERDDAN DEĞİŞTİRME PATCHINI YÜKLEYEMİYORUM. İNDİRDİĞİMİZ DOSYAYI MİSC FİLES TAN DİREK Mİ ATACAĞIZ. YOKSA KAMERADAKİ GİBİ DOSYALAYIP ZİPLEMEK Mİ LAZIM

ilk sayfada patch birleştirici ile birleştir atımı ilk sayfada mevcut o şekilde atacaksın

quote:

Noxco

başka bilgisayarda dene ama senin tel büyük ihtimalle dnanımsal hata oluşmuş

quote:

basrimutaf

makroların olmamış 10 cme kadar yaklaş cisime odaklamazsa biraz kameranın duruşunu açısını değiştir flaşı aç döcuman modunda çek

• Farukkk diğer cam driverlerde makroları yakalıyordum. ama bu 2,41 de bi türlü yakalayamadım. çok kez uğraştım ama berbat çektim. .
  • Sanırım sorun bilgisayarda arkadaşlar, bütün usb girişlerini denedim ama teli görmüyor. Başka bir bilgisayarda deniyeceğim artık, teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

Farukkk diğer cam driverlerde makroları yakalıyordum. ama bu 2,41 de bi türlü yakalayamadım. çok kez uğraştım ama berbat çektim. .

asıl bu 2.41 makroda çok başarılı diğr modellerden belge modunu kullan ışıknyetersizse flaş aç

quote:

Noxco Tarih 1 Mart 2008; 14:03:51
    Sanırım sorun bilgisayarda arkadaşlar, bütün usb girişlerini denedim ama teli görmüyor. Başka bir bilgisayarda deniyeceğim artık, teşekkürler...

rica ederim hocam

• 2,41 WİTHAN.

• Ya bu benim beceriksizliğim mi yoksa cam driverdan mı?. Ortam florasan. Beyaz dengesi florasan ayarlı, otomatik modda, auto focus açık, flaş açık. REsme tıklayın orjinal boyutta ekledim.

• Yazılımcı Online

evet bu senin beceriksizliğin

nedenmi o fotoyu çekerken mesafeyi ya biraz daha yakın çekim yapıp makroda çekseydin

yada 2,41 in mükemmel iç meken ayarı olan portrede çekseydin flaş kapalı ozaman daha çok farklı olurdu
  • 2,41 wihten bu arada 2,44 çıkmış ama şuanda yapım aşamasında

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.