Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**
  • quote:

Noxco ,

SENİN SORUNUN DEDİĞİM GİBİ DONANIMSAL

quote:

wildwolft

GÜZEL MAKRO
  • Evet cihazın bi parçası yandı muhtemelen, neyse yarın gönderecem garantiye, öğreniriz hep birlikte.
  • Demin harddiski söktüm merakdan Açmışken bide değişiklik olsun diye resim çektim

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

• merhaba yaklaşık olarak 6 aydır k810i kullanıyorum. biraz önce telefonun firmewire ini r8ba024 e yükselttim. kendi update programı ile yaptım. şimdi size birkaç sorum olacak
    1. telefona türkçe desteği nasıl yükleyebilirim. update den sonra sadece ingilizce kaldı.
    2. camera sw version 2.5 bu iyi mi yoksa daha iyisi var mı varsa nasıl yükleyebilirim.
    3. video çekim kalitesini arttırmak için ne yapabilirim. bu alet berbat video çekiyor.
    4. acustik die birseyden bahsediliyor. acaba bunu yükleyince wankman telefonlrdaki gibi kaliteli ses alabilir miyim. Sennheiser-CX-300 kulaklık ve w800 le gelen dönüştürücü ile kullanıyorum ama hiç tatmin olmadım sesten. standart bi w800 e takınca megabass ta gelen sesten eser yok bu alette. öncesinde k750 kullanıyordum ve telefon benim için aynı zamanda bir walkmandi.
    5.ilk sayfada bir değişiklik yapınca play now yerine video player ve music player yerine walkman yüklendiği söyleniyor. bunu nasıl yapabilirim.
    6.bu işlemleri yaptıktan sonra telefon yavaşlar mı ya da zarar görür mü.
    7. yukarıda sıraladığım işlemleri yaptıktan sonra acaba tel defteri sıfırlanır mı?
    arkadaslar biliyorum çok hazırcı bir yaklaşım sergiliyorum ve bunu bana yapsalar benim bile hoşuma gitmez(bilgisayardan biraz anlıyorum) ama başlığın ilk sayfasını okudum. inanın fazla bişe anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin herkese

• quote:

Orjinalden alıntı: weyis

merhaba yaklaşık olarak 6 aydır k810i kullanıyorum. biraz önce telefonun firmewire ini r8ba024 e yükselttim. kendi update programı ile yaptım. şimdi size birkaç sorum olacak
    1. telefona türkçe desteği nasıl yükleyebilirim. update den sonra sadece ingilizce kaldı.
    2. camera sw version 2.5 bu iyi mi yoksa daha iyisi var mı varsa nasıl yükleyebilirim.
    3. video çekim kalitesini arttırmak için ne yapabilirim. bu alet berbat video çekiyor.
    4. acustik die birseyden bahsediliyor. acaba bunu yükleyince wankman telefonlrdaki gibi kaliteli ses alabilir miyim. Sennheiser-CX-300 kulaklık ve w800 le gelen dönüştürücü ile kullanıyorum ama hiç tatmin olmadım sesten. standart bi w800 e takınca megabass ta gelen sesten eser yok bu alette. öncesinde k750 kullanıyordum ve telefon benim için aynı zamanda bir walkmandi.
    5.ilk sayfada bir değişiklik yapınca play now yerine video player ve music player yerine walkman yüklendiği söyleniyor. bunu nasıl yapabilirim.
    6.bu işlemleri yaptıktan sonra telefon yavaşlar mı ya da zarar görür mü.
    7. yukarıda sıraladığım işlemleri yaptıktan sonra acaba tel defteri sıfırlanır mı?
    arkadaslar biliyorum çok hazırcı bir yaklaşım sergiliyorum ve bunu bana yapsalar benim bile hoşuma gitmez(bilgisayardan biraz anlıyorum) ama başlığın ilk sayfasını okudum. inanın fazla bişe anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin herkese

1 ilk sayfada ki yazılım ile sorun yaşayan arkadaşların yapacağı işlemler başlığı altındaki yazılımı at setolden dediğim gibi dilin türkçe olur
    2camera orjinali bu 2,5 ilk sayfada 2,44 var dediğim gibi onu yükle en iyisi o
    3video çekimi için kam ilk sayfada mevcut k 810 na patch atarsan kamerayı other klasöründen değiştirebilirsin ve istediğin zaman foto istediğin zamanda video kaliteli yapabilirsin
    4 ilk sayfadaki akustiği yüklemeni tavsiye ederim ses mükemmel olur
    5ilk sayfada detayları var
    6hiç bir sorun olmaz
    7tel defterini hafıza kartına taşı yada sime telefona yazılım atacaksın çünkü
    8 yokmuş ama ilk sayfada çok basit bir anlatım ile anlattım biraz incele anlamaya çalışırsan telefonunu mükemmel yapabilirsin konuyu iyice oku ama korkma telefonuna zarar gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 3 Mart 2008; 21:58:36 >

• 2,44 wihten buda benden ankarda bulutlu hava mod otomatik beyaz dengesi bulutlu

• idare eder, farukk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

idare eder, farukk

öylesine çektim paylaşım olsun
    tüylü kalem

• buda idare eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

buda idare eder

bunuda öylesine çektim paylaşım olsun diye

çekecek birşey kalmadı bizim evde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 4 Mart 2008; 1:08:22 >
  • farukkk neredeyse zaten yazılımcının evi ve senin ev+ gözlükçü dukkanda yaşıyor gibi olduk son 1 kaç aydır

hele o yeşil dev yokmu ericsson ailesinden biri oldu artık
  • Faruukkk yukardaki esotodan alıntı fotolarda fotoşop var. resmi bilgisayara kaydettim. özelliklerden kontrol ettim. k800i ile çekilmiş ama özet bölümünde oluşturma yazılımı olarak adobe fotoşop gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

farukkk neredeyse zaten yazılımcının evi ve senin ev+ gözlükçü dukkanda yaşıyor gibi olduk son 1 kaç aydır

quote:

basrimutaf Tarih 4 Mart 2008; 3:31:21
    Faruukkk yukardaki esotodan alıntı fotolarda fotoşop var. resmi bilgisayara kaydettim. özelliklerden kontrol ettim. k800i ile çekilmiş ama özet bölümünde oluşturma yazılımı olarak adobe fotoşop gözüküyor.

sadece kenarlarına şerit çektiğini yazmış ama kaldırdım fotoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 4 Mart 2008; 8:58:38 >

• quote:

farukkk neredeyse zaten yazılımcının evi ve senin ev+ gözlükçü dukkanda yaşıyor gibi olduk son 1 kaç aydır

• içim rahat etmiyor yaa. 2.44 withan ile şu yeşil devi bi makro çekin. uyuyamıyorum bak geceleri onu görmeden

• quote:

içim rahat etmiyor yaa. 2.44 withan ile şu yeşil devi bi makro çekin. uyuyamıyorum bak geceleri onu görmeden

çektim üstte

• 2,44 ile resimler

porsuk

çarşıda otoparktayken, cam suyuna erikli su koyuyorum

koçtaşa gittim baktım ışık ,ortam, hava çok güzel bu fırsatıda değerlendirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 4 Mart 2008; 17:58:11 >

• yazılımcı güzel fotolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

yazılımcı güzel fotolar

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.