Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Katze

Güzel resimler. Ben 2.41 versiyonu daha yeni yükledim.

• aabi kardeş fotosu

auto focus

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

makro
     k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Resime bak, netliğe bak, renklere bak.

bu cam iyi iş yapıyor

her yeni versiyonu daha iyi oluyor

yazılımcı güzel fotolara devam demek

öyle olsun

• artık yazmıcam nasıl çektiğimi taktiklerimi sır olarak saklıyacam

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

artık yazmıcam nasıl çektiğimi taktiklerimi sır olarak saklıyacam

ben açıklarım

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

artık yazmıcam nasıl çektiğimi taktiklerimi sır olarak saklıyacam

ben açıklarım

• quote:

yazılımcı

son yılların en gözde musluk fotosu 2,44 wihten makro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Mart 2008; 23:42:44 >

•  k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

• adamlara bak yaa. duşa bile telefonla giriyorlar hehehehe

bi kaç zaman k790 telefonumdan uzak kalıcam. Kız arkadaşıma verdim. bende onun nokia 6120c telefonunu aldım. kamera ve ses olarak attan in eşeğe bin gibi oldum. ama özlediğim symbiana göre eşekten ata binmiş gibi oldum hehe. bulmaca gibi yazdım hee
  • quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

adamlara bak yaa. duşa bile telefonla giriyorlar hehehehe

bi kaç zaman k790 telefonumdan uzak kalıcam. Kız arkadaşıma verdim. bende onun nokia 6120c telefonunu aldım. kamera ve ses olarak attan in eşeğe bin gibi oldum. ama özlediğim symbiana göre eşekten ata binmiş gibi oldum hehe. bulmaca gibi yazdım hee

vallaha bence java yazılım daha hızlı ve değiştirilebilirliği yüksek. Örneğin nokialarda camera driverı beğenmezsen değiştirebiliyor musun Ama tel java olduktan sonra ister pathc yap ister kafana göre yazılım at istersende akustik ya da cam driver yükle

İnşallah k790 nın başına bişi gelmez

•  k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**
  • BEN TELEFONUMU ABİME VE KIZ ARKADAŞIMA BİLE VERMEDİM
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

adamlara bak yaa. duşa bile telefonla giriyorlar hehehehe

vallaha bence java yazılım daha hızlı ve değiştirilebilirliği yüksek. Örneğin nokialarda camera driverı beğenmezsen değiştirebiliyor musun Ama tel java olduktan sonra ister pathc yap ister kafana göre yazılım at istersende akustik ya da cam driver yükle

İnşallah k790 nın başına bişi gelmez

valla inanın 6120c o kadar hızlıki. Dun birde yeni firmware attım. resmen uçuyor. symbianda program oyun seceneği o kadar çokki. her turlu istediğim programı kolayca buluyorum. tamam doğrudur cam driver felan değişmiyor ama herşeyi yapabiliyorum yinede. kamera ve ses olayı dışında geri kalan herşey süper ;)

harbiden yaa bi kere yine benim kızdaydı telefon bira dökülmüştü üstüne

• telde hangi cam driver yüklü nasıl anlayacağız? ayrıca 2.44 dehşet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

telde hangi cam driver yüklü nasıl anlayacağız? ayrıca 2.44 dehşet.

*sağ*sol sol*sol* yaparak yazılım bilgisinden kamera yazılımına cam driver in yüklenip yüklenmediğine bakabilirsin
  • quote:

farukkk

tüm bilgiler için çok sağol.
    2.41 makro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muribbi -- 3 Mart 2008; 15:51:47 >
  • RİCA EDERİM MAKRON OLMAMIŞ AMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

telde hangi cam driver yüklü nasıl anlayacağız? ayrıca 2.44 dehşet.

*sağ*sol sol*sol* yaparak yazılım bilgisinden kamera yazılımına cam driver in yüklenip yüklenmediğine bakabilirsin

bune ya sağ sol sol sol
  • Başka bir bilgisayarda denedim, yine görmedi bilgisayar telefonumu, sanırım kapanıp açılmayan tellerde işe yaramıyor bu sistem. Servis yolu göründü.

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Yok, bilgisayar Telefonu görmüyor bir türlü...

Burda bir sorun var sanki, çözemedim...

• Noxco , Allah yardımcın olsun valla
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.