Şimdi Ara

K600i mi yoksa K700i mi alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu telefonun fiyatı uygunmuş. Acaba hangisi daha üstün özelliklere sahip? İkisi arasında karar verecek olsanız hangisini alırsınız? Hangisi daha yeni bir modeldir. Yardım ederseniz sevinirim.

WHATSAPP: 0505 748 49 61

***TÜRKNET DAVETİYE KODU: DYP88QP23RRK
  • valla ben olsam k700 alırım neden dıyeceksın tıpı hosuma gıdıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

K750 al alakasız oldu belki ama

kendıne haksızlık etme cok alakalı olmus
  • buna benzer bi konu vardı sanki bu ikisini yerine k750 daha iyi olur,k750 ye para para bulan bence w800i almalı bu uzayıp gider,ama bence biraz daha biriktir en azından k750 al,geniş hafıza ve 2 mp ++++
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • k700i kullanıcısıyım,
    bende k750i veya w800i almak için uğraşıorum eğerki söylediğin tellere gücün yetiosa hiç düşünmeden k 700i derim tek eksiği 41 mb arttırılamayan hafıza ve vga 640x480 kamerasıdır.ben alalı 8 ay oldu ama hala onun kalitesinde ve onun ücretinde başka bir tel.yok ve problem çıkarttığından değil kardeşime vericeğimden yeni tel alıcam şimdiden hayırlı olsun kardeş
  • bu zamanda k700 alırsan w800 ü gördükçe için yanar ah 400 küsür para verdik şimdi 150 ye bu teli satıp w800 mü alacaz diye sorarsın kendi kendine biraz daha sık kendini en azından k750 al yahu kesinlkile k700 alma telefon güzel ama isteklerini tam anlamıyla karşılayamıyor nedeni 40 mb arttırılamaz dahili hafıza no sd/mmc
    19 yıl önce açıldı
    5610 mu W910i mi?
    17 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lizarazu

k700i kullanıcısıyım,
    bende k750i veya w800i almak için uğraşıorum eğerki söylediğin tellere gücün yetiosa hiç düşünmeden k 700i derim tek eksiği 41 mb arttırılamayan hafıza ve vga 640x480 kamerasıdır.ben alalı 8 ay oldu ama hala onun kalitesinde ve onun ücretinde başka bir tel.yok ve problem çıkarttığından değil kardeşime vericeğimden yeni tel alıcam şimdiden hayırlı olsun kardeş

bende k700 kullanıcısıyım kardeş ama bu w800 ün fiyatları baya uçmuş ne yapacaz yaw 900 küsür fiyat çekiolar 6 taksite

• uzun sure k 700 kullandım sımdı kardesıme verdım kendıme k 750 aldım

k700 guzel telefondur ama yalnızca telefondur.fazlasını bekleme. cok cok radyosunu kullanırsın ama cektıgı resım falan ıse yaramaz.ama ele oturusu k 750den daha ıyı olduguda bı gercek fıyatı 410 cıvarı
    k600 daha yenı bı teknolojı. 1.3 mp kamerası var. 33 mb hafızası var. sadece foto cekersın bununla(kalıtesını bılmıyorum) fıyatı 688 ytl
    k750 tam anlamıyla bır canavar.hersey ama hersey tam bu telefonda. kamera desen kamera,ses desen ses.
    2 mp kamera,auto focus,makro gıbı ozellıkler. hafıza kartı takabılme ımkanı fıyatı 696 ytl

**fıyatlar hepsiburada.com dan alıntıdır

sımdı karar senın
    sence bunlardan hangısı alınır

• Bence Teknosa'dan 359TL'ye k600 ya da Vatan'dan 695TL'ye w800i alınır
    quote:

Orjinalden alıntı: sin_an

uzun sure k 700 kullandım sımdı kardesıme verdım kendıme k 750 aldım

k700 guzel telefondur ama yalnızca telefondur.fazlasını bekleme. cok cok radyosunu kullanırsın ama cektıgı resım falan ıse yaramaz.ama ele oturusu k 750den daha ıyı olduguda bı gercek fıyatı 410 cıvarı
    k600 daha yenı bı teknolojı. 1.3 mp kamerası var. 33 mb hafızası var. sadece foto cekersın bununla(kalıtesını bılmıyorum) fıyatı 688 ytl
    k750 tam anlamıyla bır canavar.hersey ama hersey tam bu telefonda. kamera desen kamera,ses desen ses.
    2 mp kamera,auto focus,makro gıbı ozellıkler. hafıza kartı takabılme ımkanı fıyatı 696 ytl

sımdı karar senın

• quote:

Orjinalden alıntı: sin_an

uzun sure k 700 kullandım sımdı kardesıme verdım kendıme k 750 aldım

sımdı karar senın

k750i

• walla bilemiorm ama k700i kullanıyorum. telefonla başım dertte çoğu kullanıcıda olduğu gibi bende de joystick sorunu var joystick takılma yapıyor. birde hafızası az bunun dışında diğer özellikleri güzel bence k700ün. ama k600de de aynı hafıza problemi var ve büyük olasılık onda da jostcik takılma yapabilir. k600 fiyatı iyice düştü bu aralar gayet uygun. eğer istersen imzamdaki adresten k700 kullananların arasına girip biraz da orda görüş öğrenebilirsin ;)

Istanbul Technical University
    Department of Control and Automation Engineering
  • K700i
  • Ben olsam K750i alırdım ki aldım da.Eğer iki ayda bir telefon değiştirmek istemiyorsan K750i al derim.2005 yılında çıkmasına rağmen benim için SE nin en kullanışlı ve özellikli cep telefonlarından biri.Tipi güzel özellikleri güzel,video vasat gibi ama benim için fark etmiyor zaten.
    k750i 620 ytl
    adam nasıl para biriktirsin daha
    arkadaşım bence k600i al
  • K600 daha hesaplı.Onu alabilirsin.Tek eksik yanı hafızasının 32 mb olması(K700 41 mb).Ama ekranı daha iyi.Kameralar aynı olabilir.K600'ün de interpolasyonla 1.3 mp olduğu söyleniyor.Veya gerçek 1.3 mp de olabilir(K700 vga).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 14 Haziran 2006; 11:42:46 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.