Şimdi Ara

K600i mi yoksa K700i mi alayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • k 750 bukadarcık mesajı bile değiştirmek zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 14 Haziran 2006; 11:55:15 >
  • bende yaklaşık bir senedir k700 kullanıyorum. sana şimdiden söyleyelim k700i yi alınca baya bi hoşuna gidecek ama yaklaşık 2-3 ay sonra telefondan beklentilerin artacak ve sonunda telefondan sıkılmaya başlayacaksın.... ilk aldığında güzel gelebilir ama sonrasını düşünmek bile istemezsin... k600 de onunla hemen hemen aynı aynı sorunları ondada yaşarsın... bence sonrasını düşün ve eğer bütce meselesi sıkıntı yaratıyosa biraz daha bekle ve paranın üstüne biraz daha koy hiç olmazsa k750i al...

telefonların özelliklerine ayrıntılı burdan bakabilirsin=http://forum.donanimhaber.com/m_6760593/tm.htm

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

K600 daha hesaplı.Onu alabilirsin.Tek eksik yanı hafızasının 32 mb olması(K700 41 mb).Ama ekranı daha iyi.Kameralar aynı olabilir.K600'ün de interpolasyonla 1.3 mp olduğu söyleniyor.Veya gerçek 1.3 mp de olabilir(K700 vga).

k600 gerçek 1.3 mp
    Tek eksik yanı hafızasının 32 mb olması(K700 41 mb)
    eğer bu 2si arasında bi seçim yapacaksan k600 al derim bir k700 kullanıcısı olarak...
  • K600 alınmaz yani...
  • ben size ne soruyorum, sizler ne diyorsunuz? Bu özelliklerde bir telefonun fiyatı 350 ye düştü diye almayı düşünmüştüm. Bir telefona 650-700 ytl verecek kadar zengin değilim. Aslında benim alacağım telefon en fazla 300-350 ytl olmalı.

WHATSAPP: 0505 748 49 61

***TÜRKNET DAVETİYE KODU: DYP88QP23RRK
  • tamam o zaman git k700 al... beş ay sonra değiştirmeyi düşünecen ama

Orjinalden alıntı: HayatBoş

ben size ne soruyorum, sizler ne diyorsunuz? Bu özelliklerde bir telefonun fiyatı 350 ye düştü diye almayı düşünmüştüm. Bir telefona 650-700 ytl verecek kadar zengin değilim. Aslında benim alacağım telefon en fazla 300-350 ytl olmalı.

arkadaşım ozaman başka markalara bir bak bakalım
  • Formdaki arkadaşlar, arkadaşımızın k750i alacak maddi gücü olsaydı k600i mi k700i mi diye sormazdı değil mi? bütçesi maximum 350-400 ytl. olan bir insana tutupta 750-800 ytl.lik telefon önerermek akıl karı değil.

Arkadaşım benim görüşüm Tabiki k600i.
    ben teknosaya bir adet sipariş verdim bile. ben teknosaya k700i (400 YTL.) almaya gideceğim gün k600i nin kampanyasını gördüm. ve hemen fikrimi değiştirdim. hepsiburada dan veya bidoludan ürünleri karşılaştır. farkı göreceksin.

bence şu anda fiyat/performans oranlaması en mükemmel telefon.
    neden olmasın ?
    buradaki arkdaşlar daha güzel özellikli telefon tavsiye ediolar(ben dahil "w800") ama parayı verecek olan sensin k700le de bulduğun java kitapları okursun yolda müzik dinlersin, kötü de olsa fotoğraf çekersin falan filan ...

k600 ondan daha iyi olduğuna göre k600ü tercih edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_Asli -- 14 Haziran 2006; 13:53:02 >

-UMTS/3g (Şu an işe yaramıyor)
    -Uçuş ve sadece müzik modları (Walkman gibi)
    -Flash Lite destegi
    -RTSP ve akış desteği
    -Ayrıca galeride mp3 aac haricinde rm de oynatıyor (Real Destegi var)
    -Ön panel Aliminyum ama arkası plastik.

Pili 900Mah Li-Polymer (K 750 gibi - K700 hem Li-ion hem de 720Mah) ortalama 4-5 gün idare ediyor. Telefondan cok memnunum. K700 ne ki? K600 ile hicbir alakası yok K700 cok daha eski bir teknoloji..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarashman -- 14 Haziran 2006; 14:06:28 >
  • bi siparişte ben verdim galiba tutulmadı bu tel. ama bide söyle düsünün nokia gibi bir marka o kadar yamuk yumuk telefon cıkartıyo peynir ekmek gibi gidiyo millet alıyo ama sadece adı için sorsan 3G ney mp3 nedemek vga nedir hiç bilmezler yani bilinçsiz kullanıcı... ÜZERİNDE NOKİA YAZSAYDI BAK NASIL SATARDI..SONY KULLANICISI BILINCLI KULLANICIDIR. BU TELEFON NOKİA MARKASININ 100 TELEFONUNDAN 70 İNİ GERİDE BIRAKIR..100 DİYORUM ÇÜNKİ ADAMLAR KABINI DEGISTIRIP SATIYOLAR...EY GİDİ KOYUN MILLET...K600 İLE K700 HANGİSİ DERSENİZ 3G İÇİN K600 DERİM İŞE YARAMAZADA SUAN VODAFONE' TELSIMI ALDIGINI UNUTMAYIN YAKINDA GELIR O ZAMAN HERKES BOYLE BISEY ALACAK
  • Arkadaşlar, teknosa sony ericsson k600i ürününü 2 Haziranda ön siparişle 360 ytl.ye satışa çıkardı. ürünün sevkiyat tarihini ilk önce 15 haziran olarak açıkladı. 14 Haziranda "Gümrükteki yaşanan problemden dolayı ürün sevkiyatı 22 Hazirana ertelendi" dedi. Bugün 21 Haziran. Şimdi Teknosa bu ürünle ilgili olarak sevkiyat tarihini ileri bir tarih olarak açıkladı.

Bu tarih erteleme daha nereye kadar sürecek?
    444 00 78 nolu müşteri hizmetlewri telefonuna cevap veren yok.
    bunlar boş iddialar değil. Lütfen kulak ardı etmeyin...
    tüketici hakkımızı arayalım...
  • teknosa mail ile geri dönüş yaptı. k600i gümrükteki bir problem dolayısıyle geç kalmış. bana gelen yazıda hediyede vereceğiz diyor malum müşteri memnuniyeti.... ama hediye ne olur bilmem ?eger Foktan bişeyse TEKNOSA LİMAN BENSE GEMİ BİDAHA ALIRSAM ******* BENİ DERİM [simage][/simage]
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.