merhaba arkadaşlar dolar kuru sağolsun son bir haftadır güzel şakasını yaptı, iphone 12 mini hayallerinden xr ve se'ye düştüm. iphone 11'de şuan gereğinden biraz fazla pahalı geliyor bana ve bir tık bütçemi de zorluyor. teknoloji olarak se daha iyi biliyorum ama tasarım olarak xr daha güncel. xr alsam a13'lü se almadığım için pişman olur muyum arkadaşlar yani performans oalrak şu 1-2 sene içerisinde beni üzer mi? kullananlar ve fikri olanlar tavsiye verirse çok memnun olurum. bugün içerisinde alacağım artık fiyatlar daha da artmadan... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diableeese -- 24 Ekim 2021; 13:27:13 > |
iPhone Se mi yoksa XR mı?

-
-
A12 ile A13 arasında çok büyük bir performans farkı yok. SE daha güçlü ama daha demode. Ben SE kullanıyorum. Pil haricinde kamera, hız ve oyun performansından çok memnunum. Şarja takıp oynadığım halde o kadar ısınmasına rağmen kasmıyor. Fakat pil ciddi bir sorun bu cihazda. Şarj ederim sıkıntı yok ele avuca sığsın kompakt bir şey olsun dersen SE al geç. Pil önemliyse ve büyük ekran istiyorsan XR.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tercihi yapacak olsam se alırdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Usta 1 2 sene değilde 4 5 sene geçse farkı hissedersin bu kadar kısa süre için ben küçük ekranlı bir telefon kesinlikle almazdim bataryada avantajli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben XR kullanıyorum ve gayet memnunum. SE ile aralarında çok hız farkı olduğunu düşünmüyorum. Tuşlu küçük telefon istiyorsan SE. Yok daha güncel tasarım olsun ve bataryası daha iyi olsun dersen XR. :)
-
SE’yi eski Moto Z’me benzetirim. 8 silindir bir Dodge’a 50 litrelik benzin deposu koymuşlar. Daha ağır, daha büyük XR’a V6 pentastar motor konmuş. Kullanım ömrü açısından XR derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
XR al geç hocam. Gerçi bana sorarsan XR da hak etmiyor o parayı ama illa iPhone alacağım diyorsan XR al. SE alma 2022 giriyoruz yapma bunu kendine yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam son durum nedir ne yaptınız bende düşünüyordum ama XR'a 7 Plus'tan geçmenin pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum boşa para harcamak istemiyorum. Bende iki cihaz arasında kalmıştım.
-
iphone 11 aldım hocam hatta 12 mini mi alsaydım diye düşünüyorum ama bu işin sınırı yok, 12 mini alsam 13 mini mi alsam diyecektim. bütçenize uygun olanı alıp rahatınıza bakmak en iyisi :D ama eğer ufak tek elle kullanılır bir telefon istiyorsanız SE öneriyorum(bataryası biraz sizi sıkıntıya sokabilir), ama yok büyük ve tasarım olarak demode olmasın diyorsanız xr alın geçin
-
XR yerine XS alabilirsiniz, daha yeni ve daha güncel bir cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X