Şimdi Ara

K.O ilk çıktığı zamanlardan görüntüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Moradon oluyor burası

Burasıda moradon hani ilk ağaçlıklar varya orası

Sizinde elinizde varsa paylaşın hep beraber maziyi analım!

• BEN BİŞEY GÖREMİYORUM
  • yanı burda ne garıplık var ben bunu anlayamadım
  • koworldden almış
  • Moradon ve ağaçlık yeri çok ßeğendim SAdece [X] var
  • Ağaçlar çok güzellllll....
  • ko ilk çıktıında dio scrool var :D ko ilk çıktıında yani us serverında powerupstore yoqtu ki muhaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hey gıdı hey eskı gunlerı hatırladım sonra moradona yılbasında karları getırmıslerdı bı orc magem vardı 25e kadar onu moradonda kasmıstım stafı ıse elıme almayı bılmıyodum
  • Ben gariplik var dedimmi?

quote:

Orjinalden alıntı: yokedici61

yanı burda ne garıplık var ben bunu anlayamadım

Bende gayet güzel görünüyo!
    quote:

BEN BİŞEY GÖREMİYORUM

evt ordan aldım herkes görsün istedim...
    quote:

koworldden almış

Ayrıca bunun ne kadar yeni veya eski olduğunu bilmiyordum... Moradonu toz toprak görünce baya eskidir diye düşündüm

• bendede gözüküyor.
  • küresel ısınmanın kanıtı: bakın moradon çöl iken şimdi karlı. yaklaşık 18 yıl sonra piana da aynı duruma gelecek ve 40 yıl sonra da moradon buzullarla kaplı olacak.donmamak için herkes savaşı bırakıp kapalı olduu için abyss e sığınacak.daha sonra iki ayrı ırk die bişi kalmıyacak. ork morad die yeni bir ırk çıkacak.
    işte gerçekler bu şimdiden abyss kırdırıp çıkacak küçük-büyük cake leri biriktirn erzak olarak sonra çok işinize yarayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: master_tyrael

koworldden almış

mage keser
  • walla abi resim güzelde topic biraz anlamsız geldi bana
  • 1.272. patch fil devrinden bile eski yawww
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_BLADE

küresel ısınmanın kanıtı: bakın moradon çöl iken şimdi karlı. yaklaşık 18 yıl sonra piana da aynı duruma gelecek ve 40 yıl sonra da moradon buzullarla kaplı olacak.donmamak için herkes savaşı bırakıp kapalı olduu için abyss e sığınacak.daha sonra iki ayrı ırk die bişi kalmıyacak. ork morad die yeni bir ırk çıkacak.
    işte gerçekler bu şimdiden abyss kırdırıp çıkacak küçük-büyük cake leri biriktirn erzak olarak sonra çok işinize yarayacak

HARİKA

• varya arkadaslar bende o eski gunleri hatirladim :D biliyormsunuz bir magem vardi maradonda 31 lvl olmustuk tabi isinlanmayi falan bilmiyoruz :D.Bide bizim bir arkdasimiz vardi o insandi.Beni sinirlendirmeyin sizi keserim diye korkutuyordu 32 lvl diye
  • ARKADAŞLAR BENDE GÖREMİYORUM LÜTFEN BİRİSİ RESİMEKLEME
    İLE RESMİ GÖREMEMİZİ SAĞLARMI

LİNK VERMEYİN LÜTFEN GÖREMEİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

Ben gariplik var dedimmi?

quote:

Orjinalden alıntı: yokedici61

yanı burda ne garıplık var ben bunu anlayamadım

Bende gayet güzel görünüyo!
    quote:

BEN BİŞEY GÖREMİYORUM

evt ordan aldım herkes görsün istedim...
    quote:

koworldden almış

Ayrıca bunun ne kadar yeni veya eski olduğunu bilmiyordum... Moradonu toz toprak görünce baya eskidir diye düşündüm

sen yenisin galiba
    benim 1.5 sene olcak. geçen senede yapmışlardı bu snowman olayını.

• quote:

Orjinalden alıntı: by_BLADE

küresel ısınmanın kanıtı: bakın moradon çöl iken şimdi karlı. yaklaşık 18 yıl sonra piana da aynı duruma gelecek ve 40 yıl sonra da moradon buzullarla kaplı olacak.donmamak için herkes savaşı bırakıp kapalı olduu için abyss e sığınacak.daha sonra iki ayrı ırk die bişi kalmıyacak. ork morad die yeni bir ırk çıkacak.

Küresel isinmanin sonucu çölleşmedir. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: super gunes

hey gıdı hey eskı gunlerı hatırladım sonra moradona yılbasında karları getırmıslerdı bı orc magem vardı 25e kadar onu moradonda kasmıstım stafı ıse elıme almayı bılmıyodum

hueuheue
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.