hey gıdı hey eskı gunlerı hatırladım sonra moradona yılbasında karları getırmıslerdı bı orc magem vardı 25e kadar onu moradonda kasmıstım stafı ıse elıme almayı bılmıyodum
Ben gariplik var dedimmi?
quote:
Orjinalden alıntı: yokedici61
yanı burda ne garıplık var ben bunu anlayamadım
Bende gayet güzel görünüyo!
quote:
BEN BİŞEY GÖREMİYORUM
evt ordan aldım herkes görsün istedim...
quote:
koworldden almış
Ayrıca bunun ne kadar yeni veya eski olduğunu bilmiyordum... Moradonu toz toprak görünce baya eskidir diye düşündüm
bendede gözüküyor.
küresel ısınmanın kanıtı: bakın moradon çöl iken şimdi karlı. yaklaşık 18 yıl sonra piana da aynı duruma gelecek ve 40 yıl sonra da moradon buzullarla kaplı olacak.donmamak için herkes savaşı bırakıp kapalı olduu için abyss e sığınacak.daha sonra iki ayrı ırk die bişi kalmıyacak. ork morad die yeni bir ırk çıkacak. işte gerçekler bu şimdiden abyss kırdırıp çıkacak küçük-büyük cake leri biriktirn erzak olarak sonra çok işinize yarayacak
quote:
Orjinalden alıntı: master_tyrael
koworldden almış
mage keser
walla abi resim güzelde topic biraz anlamsız geldi bana
1.272. patch fil devrinden bile eski yawww
quote:
Orjinalden alıntı: by_BLADE
küresel ısınmanın kanıtı: bakın moradon çöl iken şimdi karlı. yaklaşık 18 yıl sonra piana da aynı duruma gelecek ve 40 yıl sonra da moradon buzullarla kaplı olacak.donmamak için herkes savaşı bırakıp kapalı olduu için abyss e sığınacak.daha sonra iki ayrı ırk die bişi kalmıyacak. ork morad die yeni bir ırk çıkacak. işte gerçekler bu şimdiden abyss kırdırıp çıkacak küçük-büyük cake leri biriktirn erzak olarak sonra çok işinize yarayacak
HARİKA
varya arkadaslar bende o eski gunleri hatirladim :D biliyormsunuz bir magem vardi maradonda 31 lvl olmustuk tabi isinlanmayi falan bilmiyoruz :D.Bide bizim bir arkdasimiz vardi o insandi.Beni sinirlendirmeyin sizi keserim diye korkutuyordu 32 lvl diye
Ayrıca bunun ne kadar yeni veya eski olduğunu bilmiyordum... Moradonu toz toprak görünce baya eskidir diye düşündüm
sen yenisin galiba benim 1.5 sene olcak. geçen senede yapmışlardı bu snowman olayını.
quote:
Orjinalden alıntı: by_BLADE
Küresel isinmanin sonucu çölleşmedir. :)
quote:
Orjinalden alıntı: super gunes
hey gıdı hey eskı gunlerı hatırladım sonra moradona yılbasında karları getırmıslerdı bı orc magem vardı 25e kadar onu moradonda kasmıstım stafı ıse elıme almayı bılmıyodum