Şimdi Ara

### K-Lite Mega Codec Pack Hataları ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mükemmel bir paket, oynatamadığı dosya yok ancak beraberinde cozemedigim sorunlarla geliyor.

Sistemimde tek bir player bütün formatları oynatsın istiyorum. Yani mp3 ayrı dvd'yi divx'i ayrı programlar acmasın.

Bu yuzden codec pack ile gelen media player classic'i kurmuyorum. Yine de videolarmı topladıgım video klasörünü actıgımda (dosyayı degil sadece video klasörümü) pencere kapanıyor, klasordeki dosyalardan biri (hangisi oldugunu bilmiyorum binlerce dosya war klasorde) bu hataya neden oluyor. Ve temiz Xp'ye kurmama ragmen bu kez oynatamadıgı dosyalar war :(

Ayarları da cok karısık codecten anlamayan biri icin cozulecek gibi durmuyor. En kısa yoldan ne yapmalıyım ne sekilde kurmalıyım?
    Tavsiyelere ihtiyacım war. Tesekkurler...

• kurarken orda 5-6 tane seçenek var onlardan lots of stuff diye bir şey olması laızm onu seç açması lazım hepsini,gerçi bazen sapıttığı oluyo mesela bende amr dosyalarını bile açmadı bi kere,cannot render file hatası veriyodu sonra önceki versiyonunu yüklemiştim düzelmişti,şimdi bi sorun yok 3.90 yüklü
  • Sorunun k-lite paketinde olduğunu sanmıyorum. Bir ara yüklediğim bir video edit yazılımıyla bir ffdshow sürümü de yüklenmişti. Bende de videoların bulunduğu klasöre girdiğimde explorer hataları veriyordu. Biraz kurcaladım ve sorunun ffdshow filtrelerinden olduğunu anladım. (http://www.free-codecs.com/FFDShow_download.htm) bu adresdeki listenin en başındakini indirip kurun muhtemelen düzelecektir.
  • Tamamen kaldır kurarken hiçbir ayarıyla oynama. Media Player Classic ide beraberinde kur. Ben k-lite yi şuan tek geçerim. Bsp Player filan diyolar ama k-lite benim favorim.
  • codeclerinden ben de cok memnunum ama player karmasası beni uyuz edio
  • Bence uyuz olma. Bana kalsa bende kurmam, hatta vista kullanıyorum her media player classic i açtıgımda renk deiştiriyo ekran bi kendini yeniliyor ama tam olsun sorun olmasın diye ellemiyorum hiçbirşeyi. Xp de olmazdı bu ama Vista da oluyor ne hikmetse.
  • en buyuk hatası avi dosyalarında explorer.exe hatası vermesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1)media player classic te avi dosyası oynatırken kare sayısı düşüyor takılarak oynatıyor durdurup devam edince düzeliyor..

2)ati kartlarda ufak bi ayar yapmazsanız formattan sonra, wmv dosyalar bozuk açılıyor.

3) explorer hatası (thumbnail açarken videolu klasörlerde)..
  • bende kullanıyorum. fakat türkçe ayarı var mı? benmi bulamadım.
  • Ustad tesekkurler indirdim deneyeceğim Bunu kurarken yer gosteriyor muyuz? Gosteriyorsak nereye kurmalıyım?
    Kurduktan sonra yapmam gereken bir sey war mı?

quote:

Orjinalden alıntı: ANUBIS

Sorunun k-lite paketinde olduğunu sanmıyorum. Bir ara yüklediğim bir video edit yazılımıyla bir ffdshow sürümü de yüklenmişti. Bende de videoların bulunduğu klasöre girdiğimde explorer hataları veriyordu. Biraz kurcaladım ve sorunun ffdshow filtrelerinden olduğunu anladım. (http://www.free-codecs.com/FFDShow_download.htm) bu adresdeki listenin en başındakini indirip kurun muhtemelen düzelecektir.
  • Bu explorer hatası kullanmamak icin yeterli bir sebep değil mi?
    Klasorume giremez oldum. Hep aynı klasorde veriyor hatayı ve acar acmaz pencere kapanıyor
    Boyle bir hatayı nasıl olur da gormezden gelirler?! Yaması filan yok mu yaw?!

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

1)media player classic te avi dosyası oynatırken kare sayısı düşüyor takılarak oynatıyor durdurup devam edince düzeliyor..

2)ati kartlarda ufak bi ayar yapmazsanız formattan sonra, wmv dosyalar bozuk açılıyor.

3) explorer hatası (thumbnail açarken videolu klasörlerde)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 30 Mayıs 2008; 12:48:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blur

Ustad tesekkurler indirdim deneyeceğim Bunu kurarken yer gosteriyor muyuz? Gosteriyorsak nereye kurmalıyım?
    Kurduktan sonra yapmam gereken bir sey war mı?

quote:

Sorunun k-lite paketinde olduğunu sanmıyorum. Bir ara yüklediğim bir video edit yazılımıyla bir ffdshow sürümü de yüklenmişti. Bende de videoların bulunduğu klasöre girdiğimde explorer hataları veriyordu. Biraz kurcaladım ve sorunun ffdshow filtrelerinden olduğunu anladım. (http://www.free-codecs.com/FFDShow_download.htm) bu adresdeki listenin en başındakini indirip kurun muhtemelen düzelecektir.

Yer göstermene lüzum yok. Standart kurulum yap. Zaten sistem altına attığı filtreler aynı isimde olduğundan eski veya bozuk olanın üzerine yazılıyor. Sadece K-lite başlığı altında ve Program Files altında 2 farklı FFDshow varmış gibi görünür. Herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok. Sadece AC3 dosyalarında ses miktarı düşük gibi gelirse ffdshow audio decoder configuration' ı çalıştırıp, soldaki kutulardan Volume ü, sağdaki pencereden de Normalize kutusunu işaretlemeniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 30 Mayıs 2008; 14:03:43 >

• Yok dostum ya ise yaramadı kurdum ama nafile.
    Tertemiz XP ve Sp3 kurdum adam gibi sorunsuz bir codec pack tavsiyesi bekliyorum simdilik.
    Ya da sadece mp4 oynatacak saglam kodecler...

quote:

• Bende de bu klasör kapanması hatası oluyordu. Formattan sonra düzelmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Bende de bu klasör kapanması hatası oluyordu. Formattan sonra düzelmişti.

Bende formattan sonra da duzelmedi ve su sıra yeni surumunu ya da saglam baska bir codec pack arıyorum. Tavsiyelere acıgım...
  • arkadaşlar media player klasik türkçe olabilir mi?
  • wmp11 tr kurarsan turce de klasik tr duymadım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.