Şimdi Ara

final cut pro windows versiyonu varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi final cut pro apple yani macos işletim sisteminde tek çalışıyor windows ta yüklemeye çalıştım olmadı bunun windows 7 için bir sürmü veya windowsta çalıştırmanın bir yolu varsa lütfen biri söylesin eğer olmuyorsa ona yakın windows video düzenleme programları varsa söylerseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Final Cut Pro'nun Windows Versiyonu Var mı?

Final Cut Pro, Apple tarafından geliştirilen bir profesyonel video düzenleme yazılımıdır. Yalnızca macOS işletim sistemi için mevcuttur ve Windows için resmi bir sürümü yoktur.

Final Cut Pro'nun Windows'ta çalışıp çalışmayacağını merak ediyorsan, cevap hayırdır. Yazılım yalnızca macOS ile uyumludur ve Windows işletim sisteminde çalışması için tasarlanmamıştır.

Windows kullanıcıları, video düzenlemek için Final Cut Pro'ya alternatif olarak Adobe Premiere Pro, Sony Vegas Pro veya DaVinci Resolve gibi yazılımları kullanabilirler. Bu yazılımlar, Final Cut Pro'ya benzer özelliklere sahiptir ve Windows platformunda sorunsuz bir şekilde çalışır.

Bu nedenle, Final Cut Pro'yu Windows'ta çalıştırmak mümkün değildir. Video düzenleme ihtiyaçların için macOS tabanlı bir sisteme veya Final Cut Pro'ya alternatif bir yazılıma ihtiyacın olduğunu unutmamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiro72

Başlıktada belirttiğim gibi final cut pro apple yani macos işletim sisteminde tek çalışıyor windows ta yüklemeye çalıştım olmadı bunun windows 7 için bir sürmü veya windowsta çalıştırmanın bir yolu varsa lütfen biri söylesin eğer olmuyorsa ona yakın windows video düzenleme programları varsa söylerseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler

hayır herhangi bir şekile windowsta final cut pro x çalıştıramazsın.

Sony vegas pro veya premiere pro kullanabilirsin.
  • peki bunların eğitim setleri falan varmı acaba varsa nereden bulabilirim
  • videobu sitesinde hepsi var dostum. Genel olarak ta adobegunlugu.comda bayağı bir video var onları izleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.