Şimdi Ara

Word de Çoklu Sayfaları ayrı ayrı word dosyalarına ayırmak[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde 5000 sayfalık bi word dosyası var. Bunu 50 sayfalık ayrı ayrı 100 dosyaya ayırmak istiyorum hiç bi yerde
    konuyla alakalı bilgi yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcakal -- 2 Şubat 2016; 23:40:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Word'de Çoklu Sayfaları Ayrı Ayrı Word Dosyalarına Ayırma

Birden fazla sayfayı içeren bir Word belgenizi ayırmanız mı gerekiyor? İşte bunu yapmanın basitçe ve sorunsuz bir yolu:

Word belgenizi açın. Ayırmak istediğiniz sayfayı bulun. Ardından "Sayfa Düzeni" sekmesine gidin ve "Sayfaları Bölme" seçeneğine tıklayın.

"Sayfa Bölme" iletişim kutusu açılır. Burada, yeni bir sayfayla bölmek istediğiniz sayfayı seçebilirsiniz. İstediğiniz sayfayı seçtikten sonra "Tamam" düğmesine tıklayın.

Word, seçilen sayfadan yeni bir belge oluşturacaktır. Bu yeni belge yalnızca ayrılan sayfayı içerecektir. Bu işlemi, ayırmak istediğiniz tüm sayfalar için tekrarlayın.

Her sayfa için ayrı bir Word dosyası oluşturduktan sonra, her bir dosyayı istediğiniz gibi kaydedebilir ve düzenleyebilirsiniz.

İpucu: Birden fazla sayfayı aynı anda ayırmak için, ayırmak istediğiniz tüm sayfaları seçin ve ardından "Sayfa Düzeni" > "Sayfaları Bölme" seçeneğine tıklayın.

Anahtar Kelimeler:

• Word sayfa ayırma
    • Word sayfaları ayırma
    • Word ayırma
    • Word sayfalarını ayırma
    • Word sayfalarını ayrı ayrı kaydetme
    • Word bölme
    • Word parçalama
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pdf'ye çevirin sonra 50 sayfalık split edin yeniden worde çevirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayhan

pdf'ye çevirin sonra 50 sayfalık split edin yeniden worde çevirin

teşekkürler deneyelim bi
  • Aslında Visual Basic ile mümkündür, ama istediğim sonuca ulaşamadım. Kutools for Word adında Word eklentisi var ama sizin işlem için deneme yaptım, o da problem çıkardı.

En son MS Word Split Pages Into Separate Files Software adında programı buldum.

http://www.sobolsoft.com/wordsplit/

İndirip kurdum. 7 sayfalık dosyası 3'er sayfadan 3 dosyaya böldüm. Bu da paralı uygulama, ama 7 sayfada herhangi bir engel olmadı. 5000 sayfada olur mu bilmiyorum. Deneyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Aslında Visual Basic ile mümkündür, ama istediğim sonuca ulaşamadım. Kutools for Word adında Word eklentisi var ama sizin işlem için deneme yaptım, o da problem çıkardı.

En son MS Word Split Pages Into Separate Files Software adında programı buldum.

http://www.sobolsoft.com/wordsplit/

İndirip kurdum. 7 sayfalık dosyası 3'er sayfadan 3 dosyaya böldüm. Bu da paralı uygulama, ama 7 sayfada herhangi bir engel olmadı. 5000 sayfada olur mu bilmiyorum. Deneyebilirsiniz.

çok teşekkürler denedim oluyor yardımlarınız için ve uğraşmanız için ayrıca teşekkürler. konu kilit

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.