Bildirim
'k' değil 'bin'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Okumayın 2k'lı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısın bro -
harbiden bu k diyenlere ben de bi anlam veremiyorum -
makale yazmıyoruz burada. isteyen istediği gibi yazar mr.çokbilmiş?^' -
-
yapit degil eser
yanit degil cevap
anlam degil mânâ, meâl yahut medlûl
aga 10k atsana -
k'lerce insan yanlış biliyor sen doğrusunu biliyorsun aferim -
7-8 yıl önce m2'de (oyuna yeni başlamışım 2 ay max) beyaz inci çıkardıktan sonra yanımdaki adam ben onu senden 500kya alırım dedi. tamam 500 k oh oh ne güzel arkadaşlara hava atarız dedim.(500knın büyük para olduğunu biliyordum.) açtı ticareti. 50000 koydu. al 500k dedi. bu mu oluyor 500k dedim? evet k 2 tane 0 demek ingilizcede cevabını duyunca verdim güzelim inciyi 50kya. o günden beri k-m-km-kmm tüm online oyun para birimlerini ezbere bilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Teecem
Ok.
Ok değil tamam. 😛😛😛
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Senceroo
7-8 yıl önce m2'de (oyuna yeni başlamışım 2 ay max) beyaz inci çıkardıktan sonra yanımdaki adam ben onu senden 500kya alırım dedi. tamam 500 k oh oh ne güzel arkadaşlara hava atarız dedim.(500knın büyük para olduğunu biliyordum.) açtı ticareti. 50000 koydu. al 500k dedi. bu mu oluyor 500k dedim? evet k 2 tane 0 demek ingilizcede cevabını duyunca verdim güzelim inciyi 50kya. o günden beri k-m-km-kmm tüm online oyun para birimlerini ezbere bilirim.
Biraz daha yazsan okuyacaktım niye bıraktın ki burdan başlar otobiyografi kadar giderdin
quote:
Orijinalden alıntı: Wellenbrecher
k'lerce insan yanlış biliyor sen doğrusunu biliyorsun aferim
aferin olcak la -
4bin ekranli telefon aldim.
Böyle mi diyelim şimdi?
saçma.
quote:
Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı
quote:
Orijinalden alıntı: Senceroo
7-8 yıl önce m2'de (oyuna yeni başlamışım 2 ay max) beyaz inci çıkardıktan sonra yanımdaki adam ben onu senden 500kya alırım dedi. tamam 500 k oh oh ne güzel arkadaşlara hava atarız dedim.(500knın büyük para olduğunu biliyordum.) açtı ticareti. 50000 koydu. al 500k dedi. bu mu oluyor 500k dedim? evet k 2 tane 0 demek ingilizcede cevabını duyunca verdim güzelim inciyi 50kya. o günden beri k-m-km-kmm tüm online oyun para birimlerini ezbere bilirim.
Biraz daha yazsan okuyacaktım niye bıraktın ki burdan başlar otobiyografi kadar giderdin
Telefondan okuyup artislik yapmışsın da bilgisayarda 3 satırdan kısa adamın yazdığı şey.
-
K diyen loserdır
quote:
Orijinalden alıntı: freezyslot
4bin ekranli telefon aldim.
Böyle mi diyelim şimdi?
saçma.
Ondan bahsetmiyoruz. Mesela "10 bin puan aldım" demiyor da "10k puan aldım" diyor.
4K artık özel gibi bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 30 Temmuz 2015; 19:32:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mutlucan96
Türkçe
Ne saçmalıyosun k uluslararası bir birimdir Saçma saçma yazışmalara girme
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi
Okumayın 2k'lı
made my day
Benzer içerikler
- ilker aydin kral oyun
- cevabı olmayan sorular
- floorpan parke yorum
- lcw part time çalışma saatleri
- zorno ne demek
- black friday 2025
- dünyanın en büyük vinci
- discord açıldı
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X