Şimdi Ara

Just Cause 3'e DirectX 12 Yaması Geliyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Just Cause 3'e DirectX 12 Yaması Geliyor !

2015'in son yapımlarından biri olan Just Cause 3, devasa büyükülükteki haritası, sınırsız aksiyonu, eğlenceli yapısı ile oyuncuları uzun süreler boyunca ekran başında tutmayı başarmıştı. PC platformunda birkaç performans sorunu ile yüzleşen yapım, görünüşe bakılırsa bunlardan kurtulmanın yolunu bulmuş.

Avalachne Studios'tan bugün yapılan açıklamaya göre, Just Cause 3'ün oyun motoru hali hazırda DirectX 12'ye hazır, ve yılın ilerleyen dönemlerinde gelecek olan bir güncelleme ile birlikte, Just Cause 3 DirectX 12'ye kavuşmuş olacak. Performans artışının yanı sıra, yeni görsel efektleri de oyuna ekleyecek olan DX12 güncellemesinin tam olarak ne zaman yayımlanacağı ise henüz kesinleşmiş değil.

Kaynak:http://www.merlininkazani.com/Just_Cause_3e_DirectX_12_yamasi_geliyor-haber-86142p1.html ,http://wccftech.com/dx12-3-pc-gbuffer-conservative-rasterization/

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Tam anlamıyla ilk DX12 oyunu olabilecek mi göreceğiz ? Akabinde bu yama oyuna ne gibi değişimler ya da performans iyileştirmeleri katacak bunu da görmüş olacağız.

• Görsel efekt eklenmesi iyi olmuş. Bakalım, eski zamanlardaki gibi, karta göre efekt açma durumu olacak mı?
  • 295x2'lerinize sıkı tutunun.
  • Just Cause 3 çıkışı sonrası beklenen ilgiyi fazla göremesede oynadığım süre içerisinde iyi vakit geçirdiğim yapımlardan birisi oldu.Açık dünya oyunu olması ve oyuncuya neredeyse sınırsız özgürlük sunmasıyla farklı bir yeri vardı.Oyun Mad Maxden bildiğimiz Avalanche Engine ile yapıldığından özellikle patlama efektlerinde gayet başarılı görünüyor ve şu an optimizasyon açısından bir sorunu bulunmuyor fakat sistemden sisteme alınan verim farklılık gösterebileceğinden dolayı bir kaç yama ile daha iyi bir oyun deneyimi sunulabilir.Oyunu steam üzerinden ön siparişle alıp yaklaşık 50 saatlik bir deneyimin ardından bitirmiş olsamda bu yama ile birlikte tekrardan deneme fırsatım olacak.Beklentim bu oyun yanısıra geçtiğimiz dönemin kaliteli yapımlarınada benzer bir güncellemenin yapılması yönünde çünkü gerek grafikleri gereksede oyun içerikleri ile pek çoğumuzun uzun süre vakit geçirdiği yapımlara DirectX 12 güncellemesinin gelmesi bu yeniliğin görsellik ve performans açısından neler sunacağı hakkında ilerisi için fikir verebilmesini sağlayabilir.

• bakalım tier sınıfında düşük kartlar yamulacak mı? yoksa tier mevzusu hikaye mi çıkacak?
  • bekleyip görücez bakalım DirectX 12 gerçekten 12 den vuracakmı
  • 10 dan 11 e gecis elle tutulur gozle gorulur efektler ve yenilikler vermisti. 12 de dedigi performans arttisini yakalarsa ne ala. Yuzde 40 30 beklemiyorum tabi. Yalniz i3 4160 gibi bir islemcide yuzde 20 diger i5 lerde vs yuzde 10 artis cok iyi gelecektir. Fx 83xx lere de average da degil de minumum fps de yuzde 20 25 artis gosterse benim icin basarilidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi de bu kirilamayan oyun degil mi?dx12 neymis diye bakmak icin bir de bu oyunu mu alacaz kessen oynayamayacagim bir oyun mesela bu.turk insani begenmez boyle seyleri beles olacak demo olacak kuracak bakacak biz bakmistik mantle icin steam'de beles verilen demoyu neydi ismi?su ashes of singularity denen oyunu da beles vermediler kimse deneyemedi mesela.ismi ustunde deneme ne ayak diye bi bakacaz gel parali oyuna isi bizi bozar.korsani olsa bile yama ile gelecegi icin orijinal olmasi gerekir.ilk dx12'yi gorecegimiz sey parali mi olacakti yani ben vermem 89 lira acikca soyleyeyim.
  • DX12 ile beraber çıkışını gerçekleştirseydi biraz daha geliştirme sürecinde tutularak , çok daha fazla ilgi görücekti oyuncu kanadından , basın kanadından ve DX12 nin ilk düzgün test platformu olmuş olucaktı oyun bazında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense fazla ilgi görmedi oyun ben oyunu PS4'e almak zorunda kaldım çok fazla performans sorunu yaşanmakta, oyunu PC'de son detay seviyesinde gerçekten merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

bakalım tier sınıfında düşük kartlar yamulacak mı? yoksa tier mevzusu hikaye mi çıkacak?

Bu saatten sonra onun çok da önemi olacağını sanmıyorum. Yamayla gelecek dx12yi anca bizim gibi forumlarda takılanlar dikkate alır. Onda da tiermış cartmış curtmuş ne olduğunun bir önemi olmaz. Zaten şurda yeni mimarili kartlar gelecek. Onlarda da belli bir standart olacaktır. Oyunlar da ona göre yapılır. O dx12 sınıflamaları falan bence çok farazi şeylerdi. Hala da öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Nedense fazla ilgi görmedi oyun ben oyunu PS4'e almak zorunda kaldım çok fazla performans sorunu yaşanmakta, oyunu PC'de son detay seviyesinde gerçekten merak ediyorum.

İlgi görmemesinin esas sebebi eczacılarda reçetesi olmaması büyük ihtimal
  • Siz sisteminize nasıl performans alıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çakma dx12 olur deus ex markind divied beklemek daha iyi olur
  • Battlefield 5 in Dx 12 ile gelme ihtimali nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 19 Ocak 2016; 21:32:00 >
  • Büyük ihtimalle dx12 ile gelir daha önce EA dx12 ye hazır diye haber yapılmıştı.
    http://www.merlininkazani.com/Mass_Effect_ve_EA_oyunlari_DX12ye_hazir-oyun_haber-84057p1.html
  • win10 a geçmeyi sabırsızlıkla beklyorum şöyle oyunlar çoğalsında
  • Genel olarak yorumlarımız paralel yönde arkadaşlar.

DX12'yi tam anlamıyla veya kısmen yaşayacağımız ilk oyun mu olacak bunun hakkında kesin bir bilgi yok tabii. Ancak firma tarafından böyle bir açıklama yapılması da çok beklemeyeceğimizin göstergesi. Açıkçası görsel efekt olarak şu sıralar bir doygunluk noktasına yavaş yavaş geldiğimizi düşünüyorum. Tabii katedeceğimiz daha çok yol var. Fakat görsellikten ziyade önemli olan performans olmalı şu süreçte ve özellikle ekran kartlarına (bazı oyunlar için) bu kadar paralar yatırmaya mahkum bırakılmamalıyız (en azından FULL HD çözünürlük altında diyelim). Tier kavramı, tam DX12 desteği gibi durumlar en fazla karmaşaya yol açacak kısımlar olacak haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Ocak 2016; 16:43:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Genel olarak yorumlarımız paralel yönde arkadaşlar.

DX12'yi tam anlamıyla veya kısmen yaşayacağımız ilk oyun mu olacak bunun hakkında kesin bir bilgi yok tabii. Ancak firma tarafından böyle bir açıklama yapılması da çok beklemeyeceğimizin göstergesi. Açıkçası görsel efekt olarak şu sıralar bir doygunluk noktasına yavaş yavaş geldiğimizi düşünüyorum. Tabii katedeceğimiz daha çok yol var. Fakat görsellikten ziyade önemli olan performans olmalı su süreçte ve özellikle ekran kartlarına (bazı oyunlar için) bu kadar paralar yatırmaya mahkum bırakılmamalıyız (en azından FULL HD çözünürlük altında diyelim). Tier kavramı, tam DX12 desteği gibi durumlar en fazla karmaşaya yol açacak kısımlar olacak haliyle.

Ben bu haber sonrası sistemini windows 10 yukselttim böyle bir açıklama yaptıkları için fazla beklemeyecegimizi dusunuyorum zaten Just Cause 3 için bir çok kişi performans sorunu yaşamakta ve isyan etmekte, yapimcilar fazla bekletmez umarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.