Şimdi Ara

Jungle kill salmalı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jung evelynn oynuyordum bugün daha dakika 4te 5-0 gerideydik herkes bota sövüyor report diye herneyse camp temizlemeyi bıraktım full baskın attım bi ara 15-5'e kadar getirdim bu adar skor 6/0/7 gibi birşey. Bu sefer bana sövmeye başladılar jung report kill bırakmıyor diye. Sizce gerçekten jung kill bırakmalı mı ? Aynı oyunda uzun zamandır pre girdiğim arkadaş jung kill salar dediği için maçtan sonra direk sildim.

• Ben vermiyorum

Sonuç

Jungle kill salmalı mı

Normal game tabii ama ranked pekte farklı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Reese -- 31 Mart 2014; 19:31:07 >
  • Bence oyun baslarinda birakmamali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kha tarzı hero oynuyosam alıyorum.Mesela ilk levelde gank atıyorum adamın flashı var bütün spelleri var bu adamın kaçma olasılıgı cok yüksek riske atmazsın,zaten ben böyle kasınca gank attıgım laneden cok fazla hasar cıkartıyorum ve adamı kesmemiz 1 cc ye bakıyor,gank attıgında adam assist parası alıyor,beleş farm alıyor ve canı fazla ise diger lanelere bile yardım edebilir.Çok takılma bence bu kill olayına
  • Eğer carrylersen al killeri ama 15 kill alıp hiçbir şey yapamazsan ...
  • Birde ağızlarına bir laf dolaşmış aynen böyle ''Jungle'NİN anlamını öğren de gel mallllllllllllllllllllll'' açıp bakıyorum orman demek başka ne anlamı olabilir ki
  • Salma dostum bak diyorum ASLA salma var gücünle gir sonra salacam diye adamı kaçırırsınız kill falan salma alayını al oyunu taşı yoksa neden bronzedayım diye konu açanların arasına girersin hatta ks at yinede salma jungleın kill salma olayı saçmalıktır amaç lane e baskı kurmaktır o adam öldükten sonra killin kime gittiği fark etmez zaten lane eziliyorsa suç onundur

Unutmayın lane kaybederse suç jng ın değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 31 Mart 2014; 19:35:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sadece rakibe saldır kite
    10 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kafama esince salıyorum Salmayıp alınca küfür ediyorlar. Adama salınca adam kaçırıyor sonra bide o küfür ediyor sana Cidden şaka gibi olaylar dönüyor. Ben duruma göre salıyorum anlayacağın. Baktım adam kaçıcı ya da ihtiyacım var alıyorum killi küfür ederse de ignore atıyorum
    Ama yine de kill i salman lane deki kişi için iyi olacaktır.

Carrylemek için çoğu maçta kill alıyorum. (Lane durumlarına da bağlı.)

Bu arada Arcade Hecarim için @Advancensar Güvenilirdir kendisi. Alışverişim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 31 Mart 2014; 19:39:35 >

• eğer botlane iyi oynuyorsa sal yoksa salma xin le ganka gidince ben eğer lane aşırı eziliyorsa ve bot lane bana sövüyorsa sırf garanti kill olmasına rağmen ve adc ye kill vermemek için ultiyi bile kullanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Salma dostum bak diyorum ASLA salma var gücünle gir sonra salacam diye adamı kaçırırsınız kill falan salma alayını al oyunu taşı yoksa neden bronzedayım diye konu açanların arasına girersin hatta ks at yinede salma jungleın kill salma olayı saçmalıktır amaç lane e baskı kurmaktır o adam öldükten sonra killin kime gittiği fark etmez zaten lane eziliyorsa suç onundur

Unutmayın lane kaybederse suç jng ın değildir...

Arkadaş biraz haklı ne killer salmaktan dolayı kaçıyor ben ölene kadar vururum kime giderse Jung falan dinlemem Kill sal yazan herifide blocklarım çok net
  • Lane durumlarını okumalısın. Kafa kafaya durum olan lane de 2 kill bırakarak botun karşı rakibe üstünlük kurmasını saglarsin. Bu sayede bot sana daha az ihtiyaç duyar. Sende oyunda karşı jungle i takibe alırsın onu oyundan düşürmeye ugrasirsin. Bu saye de üstündeki yükün bir miktar azalır. Her zaman değil ama kırılma nokta larında bırakmak iyidir. Mesela Nasus un karşısına teemo aldılar stack yaptirmiyor. Early de 2 gank attım 2 sini Nasus a bıraktım Ve Nasus gerekli bir iki mr İtem çıktıktan sonra bana ihtiyaç duymadan teemo ya üstün çıkmaya başladı. Bu sayede ben mid ve botu kamplamaya başladım. Bu olaylar nedeniyle birakmalisin. Umarım demek istediğimi anlatabilmisimdir.

• İhtiyacım varsa alıyorıum

• Duruma bakıyorum. Mobil ise smite a kadar atmaya çalışıyorum. Değil ise bırakıyorum etrafında dolaıyorum kaçrırsa ben alıyorum.
  • En kötü asist aldırmaya çalışırım ama genelde amacım aldırmak oluyor. Lane i itecek herolar onlar çünkü. Laneler ne kadar hızlı ilerlerse oyunu kazanma ihtimali artar. Keza kule alınmadan yapılan savaşlar oyunu late e getiriyor bu da kritik bir nokta oluyor oyun için.

Ayrıca kafasına görüp kill alıp giden asist bile bıraktırmayan, siz lanede yokken alıp giden sığırları kazansanız da reportlayın.
  • Issho kullanıcısına yanıt
    eğer jungle sejuani maokai rammus gibi hard tanksa kesinklikle bırakmalı carry jungler killeri alabilir ama sadece adcye salmalı
  • vi-elise-eve- lee oynuyorsam kill salmam
  • kha zixsem alıyom nunuysam bırakıyom
  • oyun başlarında herkes eşitken alabilir ama geride olan bi adama gank gittiğin zaman salmalısın
  • Supportken de junglerken de umrumda bile olmaz. Çok çok garanti durumlar harici bırakmam. ADC benden çok vurmuyor mu? Vuruyor. Benden çok vurduğu halde o killi alamıyorsa suç benim değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Supportken de junglerken de umrumda bile olmaz. Çok çok garanti durumlar harici bırakmam. ADC benden çok vurmuyor mu? Vuruyor. Benden çok vurduğu halde o killi alamıyorsa suç benim değildir.

Earlyde Thresh Vayneden çok vuruyor ^^

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.