Şimdi Ara

Jungle kill salmalı mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Issho

Birde ağızlarına bir laf dolaşmış aynen böyle ''Jungle'NİN anlamını öğren de gel mallllllllllllllllllllll'' açıp bakıyorum orman demek başka ne anlamı olabilir ki

Ulan ne güldüm ya ahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kha, noc, wukong filan oynuyorsam salmam. Ki genelde bu tür jungle larla oynadığım için salmıyorum

Salmadığım maçlarda taşırım çoğu zaman. Ne zaman jungle ı bıraksam veya jungle da kill bırakcam diye uğraşsam kaybediyorum.

Aha lolking kanıtlı:http://www.lolking.net/summoner/tr/1400819#matches

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 1 Nisan 2014; 15:28:59 >
  • Smite ne oluyor

Ayrıca premade girdiğimizde arkadaşlara kill veririm ama yalnızken asla

• Salmak ne? Gıcık oluyorum şu kelimeyi gördüğümde

Jungler kill alır, bırakma zorunluluğu yok. Jungler'ın amacı jungle'daki farm'ı almak ve lane'lere baskı kurmaktır, laner'lara kill sağlamak değil. Kaldı ki lane kaybeden jungler'a suç atacak gücü kendinde buluyorsa jungler gelip kill aldığında konuşmaya hakkı yoktur.
  • Jungle rolüde oyunun bir parçası onun görevi de orman kamplarını temizlemek ve Dragon ve Baron'u kontrol edip koridorlara baskın yapıp koridor safhasını kazandırmaktır.Bırakma diye birşey yok.Koridoru kazanan oyunu da kazanır.
  • Salmak zorunda diye bir kural yok tabiki. Sonuçta rakip exp-cs den mahrum kalıyor, takım arkadaşın yine öne geçiyor. Ama eğer 30-40hp li adama ignite attığım halde jungler hala skoru alırsa ben de sinirleniyorum ve ağzımdan bazı kotu sözler çıkabiliyor

• Sezon 1'den beri junglerım ve hiçbir kişiyle kill yüzünden kavga yaşamadım.
    Şunu diyebilirim ki lanedeki adamın eziliyorsa elbette kill bırakmalısın. Fark atmış ve üstünse sen alsan da olur. Onun dışında supp veya tanky junglerların kille işi yok. Assasin ve türevleriyle jungle yapıyorsan killi almalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kill kime kalırsa kalsın sonuçta lane'deki adamın karşısındakinin önüne geçmesi lazım. Asist, free exp ve farm ile hâlâ karşıdakinin önüne geçemiyorsan, ya da en kötü match upta en azından durumu eşitleyemiyorsan sorun sendedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Salma dostum bak diyorum ASLA salma var gücünle gir sonra salacam diye adamı kaçırırsınız kill falan salma alayını al oyunu taşı yoksa neden bronzedayım diye konu açanların arasına girersin hatta ks at yinede salma jungleın kill salma olayı saçmalıktır amaç lane e baskı kurmaktır o adam öldükten sonra killin kime gittiği fark etmez zaten lane eziliyorsa suç onundur

Unutmayın lane kaybederse suç jng ın değildir...

+1 bence tamamiyle doğru kill salmıcaksın şahsen ben salmıyorum rahatıma bakıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.