Şimdi Ara

Garen Tarzında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyuna 1 hafta önce başladım açıkçası uzun menzilli şampiyonlara kıl oldum
    Garen'i aldım ilk çok da hoşuma gitti iyidi hoştu baya kasıldık şimdi IP birikti iyice ve garen benzeri yakın dövüşen ama garenden daha iyi bir şampiyona ihtiyacım var genelde aatrax diyorlar onun hakkında yorum yapar veya başka şampiyon tavsiye ederseniz sevinirim.

• Klasik ama darius

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona çok ksci ve noob şampiyonu diye bakıyorlar o yüzden biraz uzak kaldım ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razzman

Klasik ama darius
    wukong warwick darius
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronoloji

Ona çok ksci ve noob şampiyonu diye bakıyorlar o yüzden biraz uzak kaldım ona.

sanki garen öyle değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

quote:

sanki garen öyle değil

Ksci olmak oynayanla alakalıdır Garen tabiki de noob şampiyonu olcak en ucuzlardan ilk alınabilen onlar :D
  • quote:

quote:

quote:

sanki garen öyle değil

Ksci olmak oynayanla alakalıdır Garen tabiki de noob şampiyonu olcak en ucuzlardan ilk alınabilen onlar :D

Alıntıları Göster
    Xin alabilirsin menzilli şampiyonlara karşı diğer melee şampiyonlara göre daha avantajlı hiç olmazsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ahri Cosplay Dediğin...
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

sanki garen öyle değil

darius düzgün oynandığında garenden 1000 kat daha takıma yararlı ve etkili bir champion ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ay Tarağı

quote:

quote:

quote:

sanki garen öyle değil

darius düzgün oynandığında garenden 1000 kat daha takıma yararlı ve etkili bir champion ciddiyim

Alıntıları Göster
    ben aatrox düşünüyodum ama o zaman bir dariusuda aklımda bulunduram

• quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

wukong warwick darius

Alıntıları Göster
    Garen OP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F97E00D06

Garen OP

Alıntıları Göster
    Jayce al zorlanırsın başta ama hem yakından hemde uzaktan vurabilmesi hoşuna gidecektir :)
  • Aatrox iyi de zorlanırsın gibime geliyor. Kha zix'e de bak. Eğlenceli ve güçlü

• Yüksek fiyatlı şampiyonları şimdiden alma. 1 hafta once basladıgın ıcın adc olarak tristana midde lux support alistar, savaşçı olarak master yi tryn gibi şampiyonları oyunu kavraman acısından almanı öneririm. Oynarken karsına cıkan sampiyonlardan hosuna gideni de alırsın. 6300 e degermi bilmem ama darius da oynayabilirsin. Forumda almıs basını gidiyor ama ks her şampiyonla atılabilir. Oynayanın karakterine bağlıdır. Dariusta kaçma skili yok fakat tank kasarsan gayet zevkle oynayabilirsin. Sağlamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

Yüksek fiyatlı şampiyonları şimdiden alma. 1 hafta once basladıgın ıcın adc olarak tristana midde lux support alistar, savaşçı olarak master yi tryn gibi şampiyonları oyunu kavraman acısından almanı öneririm. Oynarken karsına cıkan sampiyonlardan hosuna gideni de alırsın. 6300 e degermi bilmem ama darius da oynayabilirsin. Forumda almıs basını gidiyor ama ks her şampiyonla atılabilir. Oynayanın karakterine bağlıdır. Dariusta kaçma skili yok fakat tank kasarsan gayet zevkle oynayabilirsin. Sağlamdır.

Vaktini böyle uzun bir bilgilendirmeye ayırdığını için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Yüksek fiyatlı şampiyonları şimdiden alma. 1 hafta once basladıgın ıcın adc olarak tristana midde lux support alistar, savaşçı olarak master yi tryn gibi şampiyonları oyunu kavraman acısından almanı öneririm. Oynarken karsına cıkan sampiyonlardan hosuna gideni de alırsın. 6300 e degermi bilmem ama darius da oynayabilirsin. Forumda almıs basını gidiyor ama ks her şampiyonla atılabilir. Oynayanın karakterine bağlıdır. Dariusta kaçma skili yok fakat tank kasarsan gayet zevkle oynayabilirsin. Sağlamdır.

Alıntıları Göster
    bence şuan garen ile devam et. bu haftanın freelerindeki champları dene 1 hafta boyunca oyna aralarında hoşuna giden olur ise alırsın kimsenin tavsiyesi üzerine champ alma. belki beğenmeyeceksin boşa gitmesin ip.

• Kronoloji kullanıcısına yanıt
    Ucuzlukla alakalı bir mesele değil.Kayle noob herosumu
  • Tryndamere al yada Xin.

• quote:

Orijinalden alıntı: serpenslan

Ucuzlukla alakalı bir mesele değil.Kayle noob herosumu
    Riven.
  • quote:

quote:

Bu arada her hafta ucretsiz sampiyonları denersin. Bu haftakilerden fiorayı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

Xin alabilirsin menzilli şampiyonlara karşı diğer melee şampiyonlara göre daha avantajlı hiç olmazsa

Xin zhao veya warwicki dene warwick garenden biraz faklı gelebilir ama o da çok iyidir bir de dariusu hiç tavsiye etmem, aatrox ise mükemmel olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.