Şimdi Ara

Jungle kill salmalı mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle düşün. Lanede kill alınınca sizin adam hem exp hem gold avantajı sağlar. Ve eğer jungle kasarsa bunun gerçekleşmesi daha kolay olur. Ama Nautilus sejuani falansan bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Ben vermiyorum

Sonuç

Jungle kill salmalı mı

Normal game tabii ama ranked pekte farklı değil

oha ben j4 ile hep toplarım ve hep tankla beraber herkesi teklerim (hydra şart)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimarkurato

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Ben vermiyorum

Sonuç

Jungle kill salmalı mı

Normal game tabii ama ranked pekte farklı değil

oha ben j4 ile hep toplarım ve hep tankla beraber herkesi teklerim (hydra şart)

Bilemiyorum aslında kertenkele ve kara Balta'dan sonra tank çıkıyorum ama bronZ arkadasla girdiğim icin değişik seyler deneyeyim dedim

• Klasik tr serverı bahanesi.Takımda sadece jungler oynar, kill bırakmıyo ondan yeniliyoruz derler.Jungle oynayamaz, bu sefer jungle farkı derler.Ya bu adamlar nasıl her kill bırakılır kafasına sahip olmuşlarsa, bahane olduğu çok açık.Kill bırakılacak yer adamın kesin alınacağı durumlardır, o durumlarda kendi kasma derecene göre bırakabilirsin.Tanksan zaten mümkün olduğunca bırak.Özellikle kasamamış bir adc-apc söz konusuysa, bırakman yararlıdır.Ama trde böyle değil olay, ezilen taraf her zaman der ki , istersen son nano saniyede adamı al, kill bırakmadın ondan böyle oldu ebelehubelelele.Yav aç lcs turnuvası izle 2, stream izle nerede kill bırakılır nerede bırakılmaz az kafanı kullan; yok!Her kill bırakılır kafası...
    Aklıma geçen yıl lcsinden bir örnek geldi saintvicious bir maçta volibear oynuyordu ve takımda hiç kill olmamasına rağmen 6 killi vardı.Bu adamlardan daha iyi bildiğini iddia ediyorsa, artık söze ne hacet...

• Jungler bensem salmamalı kasılmalı ... Jungler başkası ise kill salmalı "reportlarım"

• jungler kill salmamalı
    jungler'ın görevi gank değil
    jungler support değil
  • Issho kullanıcısına yanıt
    Bu konuda asyalıların bi lafı vardı etobur bi junglersa killeri almalı otobur bi junglersa killeri bırakabiliyorsa bırakmalı adamın kaçması senin killi bırakmandan değerli değil ama 500g bonu olan bi şampiyonu support öldürünce içim gidiyor ama yinede öldüğüne seviniyorum
    Olay şu etobur junglerlardan örnek evelynn kha'zix,wukong bu şampiyonlarla oynadığında killeri alman daha iyi olucaktır Otoburlar ise farm/tanky kasarak güçlenir.Nautilius amumu elise gibi şampiyonlar hatta bu aralar khazix bile tanky kasılıyor isolate ile damage vuruyor zaten elise gibi görüyorum eskiden damage kasılırken tanky kasılmaya başlandı
  • ÖZEL DURUM: Yazdıklarım ELOHELL SOLOQ için geçerli değildir.

Bazı herolar (yukarıda belirtilmiş) dışında jungle kill salmaya çalışmalıdır. Çünkü bazı herolar earlyde 1-2 kill alamazlarsa oyunun büyük bir kısmında düşüyorlar. Yukarıda yazan bazı arkadaşların aksine "Jungle kill salmalı" düşüncesini savunuyorum eğer özel durum değilse.

Bütün killeri alırsam

+ Kasılmış olacağım.
    + Mid game de dahil olmak üzere ganklarımda daha yüksek hasar vereceğim.

- Lanede geri düşmüş adam varsa ya da mid-top taki elemanlarımız snowball olmaya müsait herolar ise kısmen onların önüne geçmiş olacağım.
    - Öküz gibi tax yapmıyorsam, besbelli ki mid-toptaki adam kestiği minyonlar ile goldda zaten bana yetişecek feedlenmiş gibi olmayacağım, halbuki mid-toptaki adam feedlenmiş olsa oyunu taşıyabilecekti.
    - Ezilen bir lane düşünün ve bütün killeri aldığınızı düşünün, gank attığınızda sizin laneinizdeki adam ezildiği için karşı taraf birden dönüp sizin adamınızı kesebilecek, ya da sizin laneinizdeki adam baitleyim derken ölebilecek.

Kill bırakmaya çalışırsam

+ Takımımdaki oyuncular daha işlevselleşicek (Örn: Yasuo TFde terör estirecek - Örn2: Riven ulti herkes flash atıcak - Örn3: ADCmiz PD IE bitirince ciddi ciddi vurmaya başlayacak)
    + Attığım ganklarda daha az hasar vereceğim belki ama gank attığım lanedeki benim adamım daha çok vuracak
    + Yukarıda kırmızıyla yazdığım maddenin tam tersi. Kill saldığınız taktirde iyi bir gank sonucunda karşıdaki adamın birden size dönmesi dışında yapabilecek pek de bir şeyi yok. (NOT: %50 canla ganka giderseniz sizi keser tabii)

- Karşıdaki adam beklenmedik bir flash ile kill vermekten kurtulacak ( Çözüm: ZORLUK DERECESİ ARTTI: Adam flash attığında alta yazın ve dalmadan önce kontrol edin )
    - ÖZEL DURUMda da dediğim gibi SOLOQ veya ELOHELLde iseniz YA DA ÇOK ŞANSSIZsanız takımınızın seviyesi düşük olduğu için killeri saldığınız halde taşıyamıyacaklar.

Kesinlikle tartışmak için yazmadım hepsi kendi düşüncemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 31 Mart 2014; 21:46:24 >

• Gerçekten ihtiyacı varsa takım arkadaşının ve banko alınabilecek killeri bıraksın. Bunu sadece jungle olarak algılamak yanlış. Herhangi bir oyuncu bir diğerine bırakmalıdır bu gibi durumlarda bana göre.
  • kendi insafına kalmış bişi

• Eğer lane'e gank atıyorsa ve lane'deki adamı kesiyorsa evet. Diğerlerinde kendi özgür hür iradesi bilir :D
  • Adam gerideyse sal. Tasiyabiliceksen sen al.

• Vi ve kha alırsam salmam ölümüne ks

• supportken bile salmıyorum. adcler küfür ediyor senin kill alman işe yaramaz diye ama thresh ile kill aldım mı değil lane direk maçı alıyoruz
  • Takiminin yardimi olmadan kisa sure icinde (kisa sure cunki karsi tarafin kasmamasi lazim) tek basina oyunu alabilecegine inaniyorsan salma. Yoksa gereksizlikten baska birsey degil.

• Lee sin pickledim geçen el. Her lane e gidiyordum skor 7-0-1 gibi bir şeydi. Herkes sövüyordu taşımazsan allah£#½£#½£# anne#£#½$£#½ baba£#½£½# diye. Dedim raad olun !1

sonuç : lose
  • kesinlik yoksa bırakmam yani kaçabilirse yada 2-1 de bizim adamın canı az ise karşıki adama öküz gibi saldıracağım için ondada bırakamam.

ama yok adam kesin bizde ise yani kaçmasının imkanı bile yoksa bırakırım hatta Mid oynuyorsam ve itemde öne geçmişsem ADC ve TOP oyuncularına da killeri bırakırım.
  • Daha demin xin gank gittiği her lanede bütün killeri topladı.Dedik bari bu kadar alıyosun oyunu taşı sonuç olarak yenildik.Tabi ben de jung olunca genellikle bırakmam ama olsun yinede adc ye falan bırakılmalı bence
  • ilk başlarda salmıyacaksın daha sonra rahat ettikten sonra salabilirsin veya koridor çok zorlanıyorsa salabilirsin item alıp rahata kavuşması için.
  • Jungle'da kim olduğuna göre değişir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.