Dün Beyaz Show'da izleyici hatunların ağızlarının suyunu akıtan, tercümanın bile yavşayıp '' ayy çook şekaaeerr '' dediği,dünyanın belki de en tanınmış dizi oyuncusu olan Josh Holloway'in eşi bu arkadaşlar.. Güzellik tamam göreceli kavram da ,, ulan dünyada bu kızdan binlerce kat güzel milyonlarca kız var, nerden denk gelmiş böylesi. Bence hiç yakışmıyorlar..
sanane be adam begenmiş almış,sizin için her şey güzellik zaten
Yemişim güzelliğin görecesini. Dünyanın en seksi 20 erkeğinden birinin karısına bak
zorla evlendirmiştir birisi mafyaya falanmı bulaşdı josh acep
quote:
Orjinalden alıntı: Vuudi
quote:
Orjinalden alıntı: Sen@y
sanane be adam begenmiş almış,sizin için her şey güzellik zaten
Güzellik değil , denge önemlidir. Burada fiziksel olarak bi dengesizlik var ve ben rahatsız oldum. Bu durumu bi yurdum kızı görse zaten tavana yapışık olan poposu gökyüzüne fırlar ve ülkemizdeki abazan gençlik sayısı 8765 katına çıkar.. Ben sizi düşünüyorum
Çok düşüncelisin
Kızın babası mafya imiş kızımla evlenmezsen topuğundan vururum demiş o kadar ..
*şaka bi yana bu adam bana çok yakışıklı gelmiyo .. sarışın klasik amerikan kılıklı eleman işte.. karı kızın hasta olacağı tip evet ona şaşırmadım..
Ya bgeyaz showda sordular kadın zamanında sanırım bu Sawyer pek ünlü değilken omzuna vurup numarasını vermiş Josh da bana başka yol bırakmadı dedi ve evlenmişler işte...
Adam iç güzelliğe inanıyo yazık
quote:
Orjinalden alıntı: SpikeR_^^
Ya bgeyaz showda sordular kadın zamanında sanırım bu Sawyer pek ünlü değilken omzuna vurup numarasını vermiş Josh da bana başka yol bırakmadı dedi ve evlenmişler işte...
bana öle bişey yapsa dönüp 2 tane patlatırım
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
Kızın babası mafya imiş kızımla evlenmezsen topuğundan vururum demiş o kadar ..
*şaka bi yana bu adam bana çok yakışıklı gelmiyo .. sarışın klasik amerikan kılıklı eleman işte.. karı kızın hasta olacağı tip evet ona şaşırmadım..
bu yorumun benzerini geçen günde yapmıştın klasik amerikan diye takipteyim dark
ya adam istediği ile evlenir gezer tozar elalemin derdi sizimi geriyo bi anlasam...
quote:
Hangisi daha iyi
yav sanane be adam ya herif yanında kimi görmek istediğini kendi karar vermiş beyaz showu bende izledim 9 yıldır birbirimize aşığız dedi... 9 yıl süren bir birlikteliği herif boy veya sexilik için bozcak değil heralde bunu düşünseydi 9 yılın başında düşünürdü.. sizinde işiniz yok millete ok atıyosunuz....
görücü usulu olmasın
Bu yakışıklılığa rağmen aşk evliliği yapmış takdir ettim...
cidden sevmişse birşey diyemem ama bu adama mafya fln bulaşmış olabilir
demek ki sizin gibi düşünen (((abaza erkekler ))))bu kadınla bile evlenemeyecek ben o sonucu çıkarıyorum
başka hiç bir şey değil
9 yıldır birliktelermiş. DÜn gece Beyaz'da söyledi. Güzellik her şey demek değildir.
quote:
Hangisi daha iyi
adriana mi oralara koyma yengenizdir hürmette kusur olmasın