Şimdi Ara

Josh HOLLOWAY'in eşine bakın_________!'^+%&/()=?_ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: killsomething

kıskanma Darkchildben de sarısınım

Esmer olsaydın belki ... ama sarışınsan şansın yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 20 Nisan 2008; 0:29:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Nasıl bi ilişki?! Çözemedim ya da en azından çözmek istemiyorum

• eee nasılsınız gençler eğleniyormusunuz bari

• Karizma budurrrr

• quote:

Orjinalden alıntı: GSoldier

eee nasılsınız gençler eğleniyormusunuz bari

İyi dayı nolsun ya harçlık versene
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Nasıl bi ilişki?! Çözemedim ya da en azından çözmek istemiyorum

Ne ilişkisi kardeşim geyik yapıyoruz burda hayret bişi yaa

• quote:

Güzellik tamam göreceli kavram da ,, ulan dünyada bu kızdan binlerce kat güzel milyonlarca kız var

nası bir ironidir böyle
  • arkadaş adam bununla evli diye hayattaki tüm hatunlardan mahrum olması mı gerekir? hatun ev işlerinde çok beceriklidir, adamın arkasını toplayabiliyodur vs vs. poposunu 50.000$ a gösteren hoolywood yıldızlarıyla 2 gün takılmak bu adam için zor olmasa gerek
  • Bu adam bu kadınla evliyse seviyodur ve dolayısıyla aldatmıyodur .. (bence )
  • Göz görmüş,gönül sevmiş size ne adamın karısından ya
  • forumun en yakısıklısı secılmıs bırı olarak dıorum kı bu adama bu kız kovuguna bıle gıtmez...?!
  • Düğün iki kişinin tasası deli komşunun hesabı... Adam sevniş almış sizene yaw

Bir hikaye vardır bilirmisiniz_?

Mecnun oturmuş benim Leylam şöyle güzel böyle güzel herkese anlatıyormuş. Bütün ahali merak etmiş nasıl bişey bu Leyla diye.. Bekleyin gelecek demiş.Oturmuşlar meydanda Leyla bekliyorlar...
    Birazdan sarışın afet mi afet bi kız gelmiş millet aa gelen güzelliğe bakın kesin Leyla demiş.. Mecnun bu mu Leyla benim leylam dünyalar güzeli bu onun yanında çirkin demiş...
    Az bi zaman geçmiş bu sefer bir öncekinden daha güzel esmer afetmi afet bi kız görünmüş...Herkes gene ne kadar güzel gelene bakın aa Leyla demiş...Mecnun gene burnunu kıvırmış bunun neresi güzel Leya yı bir görseniz siz buna güzel demezsiniz demiş...
    Biraz sonra çirkin, kara kuru, kürdan gibi bi kız çıkmış gelmiş.. Herkes bu Mecnunun Leylası değildir yok artık derken Mecnun Dünyalar güzeli Leylam geliyor diye basmış çığlığı... Herkes şaşarmış..Biri dönmüş Ya Mecnun güzel güzel diye bahsettiğin Leyla bumuy du_? Neresi güzel demiş...
    Mecnun ise; Bide sen Leylayı Mecnunun Gözüyle gör demiş

O yüzden bide Joshun gözü var..Herşey dış görünüş değil ki arkadaşlar... Zaten bizi bu hale getiren hep bu dış görünüş sevdamız değil mi_????

• gönül bu otada konar b.kada sizene kardeşim
  • bu muhabbetleri görünce memleketin geldiği duruma şaşmamak lazım... 68 kuşağı sosyal sorunlarla ilgilenirdi şimdiki kuşak magazinel sorunlarla uğraşmaktan burnunun ucunu göremiyor...
  • Kardeşim Helal olsun o adama..Güzellik geçicidir kadında..Önemli olan Kadının erkeğini ne kadar sevdiğidir..Demek ki bu adamda kadında bunu gördü..Kaldı ki Bu konuşanların hayatında o kadın gibi bir kadın oldumu çok merak ediyorum
  • Boşar yenisini alır çokmu zor sanki.
  • Adam bence kendisini en az beyenen kızla evlenmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vuudi

quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

bu muhabbetleri görünce memleketin geldiği duruma şaşmamak lazım... 68 kuşağı sosyal sorunlarla ilgilenirdi şimdiki kuşak magazinel sorunlarla uğraşmaktan burnunun ucunu göremiyor...

Ne yapalım?
    Bu, şimdiki kuşağın değil, gençleri depolitize eden zihniyetin ürünüdür.
    Sonuçta toplum yapısını ülkeyi yönetenler belirliyor, 'sokaktaki adam' da bu komutlara uyuyor.

devleti yönetenler mi size josh hollowayle karısı yakışıyormuymuş gidin tartışın diye dayatıyor...
  • noolmuş karısına gül gibi karısı var. sana bundan daha tipsiz birisi denk gelirse şaşırma
  • Hep böyle olur zaten... Yakışıklı oyuncuların eşleri hep böyle... Bir de bu Amerikalılarda uzakdoğulu sevgili modası var, çok meraklı oluyolar bunlara.. Bkz: Nicholas Cage, Woody Allen...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.