Şimdi Ara

Henry Cavill'in rol alacağı yeni Highlander filmi sonunda gerçeğe dönüşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Henry Cavill'in rol alacağı yeni Highlander filmi sonunda gerçeğe dönüşüyor
    80'lerin en popüler filmlerinden biri olan ve daha sonra devam filmleri de çekilen Highlander (İskoçyalı), yıllar sonra yeni bir versiyonla sinemalara geri dönecek. Uzun süredir gündemde olan bu yeni Highlander filmi için nihayet somut adımlar atılmaya başlandı. Bu hafta gelen açıklamalar, filmin çekimlerine bu yıl bitmeden başlanacağını gösteriyor.

Chad Stahelski: Yeni Highlander'ın Çekimlerine Eylül Ayında Başlayacağız

Henry Cavill'in (Superman, The Witcher)'ın başrolünü üstleneceği Highlander'ı, John Wick serisinin yönetmeni olan Chad Stahelski yönetecek. Bu hafta Collider'a bir röportaj veren Stahelksi, bir aksilik olmazsa filmin çekimlerine eylül ayında başlayacaklarını açıkladı. Stahelski film için net bir çıkış tarihi vermedi ama yeni Highlander filmini 2027 ya da 2028'de izleyeceğimizi söyledi.

Ayrıca Bkz.Sinemada Bu Hafta: The Godfather, Örümcek-Adam, Efendiler (9 Mayıs 2025)

Highlander, ölümsüz bir savaşçı olan Connor MacLeod’un yüzyıllar süren yaşamını ve diğer ölümsüzlerle verdiği ölüm kalım savaşını konu alıyor. 1500’lerde İskoçya’da başlayan hikâye, günümüz New York’una kadar uzanıyor. Stahelski yeni versiyonda hikâyenin günümüzün de biraz ötesine geçeceğini söylüyor. Ayrıca hikâyenin bu kez Hong Kong'a da uzanacağını belirtiyor.

John Wick serisinin özellikle aksiyon sahneleriyle epey etkileyici bir iş ortaya koyan Chad Stahelski'nin varlığı, bu yeni Highlander filmini daha ilgi çekici kılıyor. Tabii günün sonunda ortaya nasıl bir iş çıktığını bekleyip göreceğiz.

Kaynak:https://collider.com/highlander-reboot-filming-update-release-window-henry-cavill-chad-stahelski/

• Geçenlerde aklıma gelmişti parlament sinema clubu yayınlardı.Eskiler bilir highlander'ı.Güzel proje Henry de yakısır.

• KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt
    Kesin döktürecekler. Hiç üşenmem biletimi alır sinemada izlerim. Yoksa gerçekten ayıp olur

• eski oyuncusu için tekrar seyredilir ama bunu sevmedim. başkası yokmu her projeye bu çıkıyor haraca mı kesti milleti

• Ben şu adamın elinden buram buram testosteron kokan bir Warhammer işi bekliyorum :)

Böyle testis ve errkekk kokacak her yer, ekrandan fışkıracak militarizm :) :)

Yap be reyizz, al aklımızı ve paramızı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmi zamanında video kaset olarak kiralamıştım sonrasında ise ikinci filmi Show TV'de izlemiştim. Üçüncü filmi ise Parliment sinema klubünde izlemiştim. Üçüncü filmden sonra bu seri birtürlü toparlanamadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • " Her filimde tarlada çıkan yabani ot misali bir kadın çıkıyor. Yetti gayri cinsellikten soğudu millet." ne demek ya? Kadın sizin için sadece cinsellikten ibaretse vah halinize!

• erensunay E kullanıcısına yanıt

"Kadın" başrol koyup çımkı gibi vücuduyla 130kg herifleri dövdüğü zırvalar çekmeye devam ederlerse elbet soğur insan

Ayrıca "cinsellik" için koymadıkları kadınların ne hikmetse silikonlu g.t ve göğsünden ayrılmıyor kamera :) :)

• doruhüso D kullanıcısına yanıt

İzlemeyin bu kadar rahatsız oluyorsanız. Kendinize göre içerik seçin. Kadını obje olarak kullanan filmleri ben de tercih etmiyorum ama hikayeye hizmet edecek bi erotik sahneye de hayır demem mesela. :)

İzleme, zorla mı izletiyorlar? Git eli ayağı düzgün bir dünya film var onları izle. Ben de kadın bedeninin önde olduğu, sırf daha çok izlensin diye bol keseden cinsellik pazarlayan IMDB 5.2 etmeyecek filmleri izlemiyorum. Sen de öyle yap 👍

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.