Şimdi Ara

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'ın başrolü ve vizyon tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'ın başrolü ve vizyon tarihi belli oldu

Sinema dünyasının son dönemde ne popüler yönetmenlerinden biri olan Chistopher Nolan'ın yeni filmi için ilk detaylar geldi.

Başrol Cillian Murphy

Nolan'ın yeni filmi için Robert Oppenheimer'a yani "ilk nükleer bombanın babası" olarak tanınan isme odaklanacağı biliniyordu ve son detaylar ile bu kesinleşmiş oldu. Filmin resmi ismi şu an için "Oppenheimer". Filmin başrolünde ise Nolan'ın daha önce birçok kez birlikte çalıştığı başarılı oyuncu Cillian Murphy bulunacak.

Ayrıca Bkz.DC'nin yeni filmi The Flash'ten güzel haber geldi: Filmin çekimleri nihayet bitti

Açıklanan ilk detaylara göre Oppenheimer'ın vizyon tarihi 21 Temmuz 2023. Daha önce de ortaya çıktığı gibi film 100 gün boyunca vizyonda kalacak. Ne yazık ki şu an için senaryo detayları ve diğer oyuncular belli değil. 

Kaynak:https://twitter.com/getFANDOM/status/1446539171091214338

• Güzel kardeşim forum dediğin yer kişisel yorum belirtme yeri değil mi zaten? Ben sanat eleştirmeni miyim? Ben otorite miyim ki bu kadar batıyor düşüncelerimi yazmam?

Film izlemeyi seven, süper kahraman filmlerinden nefret eden sıradan bir insanım, son zamanlarda süper kahraman filmi çıkmasından bıktık ben ve benim gibiler.

Sadece yorumumu yazdım neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum ki?
  • Çok şükür bu haftaki Nolan haberini de gördük, ben de niye bu kadar geç kaldılar diyordum. .

• Son 2 filmi kötüydü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunkirk gibi yapacaksa hiç yapmasın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortalık marvelin saçmalıklarından geçilmiyor. Dunkirk gibi yapacaksa da yapsın, adam akıllı sanat izleyelim. Vallahi süper kahraman filmlerinden midemiz bulanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unknownartist kullanıcısına yanıt
    Üzülüyorum sizin duruma hocam. Niye polise bildirmiyorsunuz size zorla Marvel filmi seyrettiren bu insanları? Böyle psikolojik şiddete katlanmak zorunda değilsiniz. Sineye çekmeyin bu muameleyi. Siz bir şey demedikçe başkalarına da yaparlar.

• Bence Dunkirk Nolan ın en iyi filmiydi, o tarzda bir şey yapsın isterim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Kime göre saçmalık . Siz sevmiyorsunuz diye Marvel filmleri saçma mı oluyor. Kimsenin hiç bir şeye tahammülü saygısı kalmamış. Bunlar sonuçta film . Bir kaç saat gerçek hayatta ki sıkıntilarinizi dertlerinizi unuttuğunuz eğlence araçları . Sanki sinemaya gelen çoğu film başyapıt , sanat filmi de marvel'a laf atıyorsunuz.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim forum dediğin yer kişisel yorum belirtme yeri değil mi zaten? Ben sanat eleştirmeni miyim? Ben otorite miyim ki bu kadar batıyor düşüncelerimi yazmam?

Film izlemeyi seven, süper kahraman filmlerinden nefret eden sıradan bir insanım, son zamanlarda süper kahraman filmi çıkmasından bıktık ben ve benim gibiler.

Sadece yorumumu yazdım neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiroşima ve nagazakiyi yeryüzünden silinmesine vesile olan adama saygı duruşu niteliğinde bir film bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romeo84 -- 10 Ekim 2021; 14:24:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen birkaç film yüksek bütçeli işler göremeyeceğiz. Zira stüdyolar son durumlarından pekte memnun değil gibi duruyor. Kesenin ağzı daralmıştır. Eski, ne isterse yapılan zengin şımarık çocuğu değil artık.

Bu saatten sonra 2-3 biografi ve yüksek bütçe istemeyen Memento kafası filmler çektirmeye zorlanır.

• Vay irkcilar vay. su role bir siyahi konulmaliydi! irkci nolan! en olmadi tut sokaktan bir siyahi tut getir. ama yok! illa irkcilik yapilacak! Vatan haini Nolan!

• Üsdat nolan bekliyoruz seni,

aydınlat bu karanlık cahil nesli,

bir şaheser daha geliyor belli,

biletim hazır bekliyorum bu denli...

• Michael Caine hangi rolü üstlenecek acaba?

• mutercim kullanıcısına yanıt

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'ın başrolü ve vizyon tarihi belli oldu 

Haklı isyan ama. Gerçi Marvel DC filmleri dışında adam akıllı üretilen film de yok. İşin kötü tarafı o. Tam bir kıtlık yaşıyoruz kaliteli yapım konusunda.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Arkadaş Marvel filmlerini beğenmeme hakkına dibine kadar sahip tabi. Mesele örneğin benim beğeniyor olmamı aşağılaması. Mide bulandırıcı bir şeyi milyonlarca kişi neden bu kadar beğeniyor olsun. Biz kendi fikrimizi ifade etmeye çalışırken başkasının fikrini değersizleştirmeden rahat edemiyoruz maalesef. Aynı şeyi zaman zaman ben de yapıyorum, hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değil.

Bana biraz da ağır bir yanıt yazmıştı dün ama silmiş herhalde, göremiyorum. Kendisine teşekkür ederim.

Size katılmıyorum bu arada. Şu ara içinde bulunduğumuz dönemi saymayın, pandemi her şeyi birbirine kattı. Ama normal bir senede Marvel'ın üç- dört filmi vizyona giriyor. Hadi DC de iki tane film yapmış olsun. Bağımsız olanlar da dahil taş çatlasa 10 çizgi roman uyarlaması seyrediyoruz. Buna karşılık 250-300 çizgi-romanla, süper kahramanla alakası olmayan film çıkıyor her yıl. Arayan her tür film bulabilir. Kalitelerini beğenmiyorsak bu Marvel'ın suçu değil ki. Süper kahraman filmleri ortadan kalksa bir anda sinemalar Orson Welles, Stephen Spielberg ayarında filmlerle dolmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutercim -- 11 Ekim 2021; 10:0:25 >

• mutercim kullanıcısına yanıt

Doğrudur, son paragraf ithafen.

Pandemiyi de sayarsak son 5-6 yılda devrim yaratan bir yapım görmedim ben şahsen. Güzel olan filmlere de güzel dedik geçtik. Hele hele son birkaç yılda gerçekten kalite namına hiçbir şey kalmadı. Her yer 3. sınıf yapımlarla doldu, vasat yapımlara popüler kültürün etkisi ve vasatlığın yüceltilmesiyle şaheser muamelesi yapılıyor. Dün hazır yeni Matrix filmi yaklaşıyorken daha önce 5-10 defa izlediğimiz Matrix serisini bir daha izleyelim dedik. Arkadaş izlediğim filme tekrar âşık oldum. Matrix serisi filmse şimdikiler ne, şimdikiler filmse Matrix serisi ne dedim. Ben böyle filmin her anından zevk aldığım bir yapım hatırlamıyorum son zamanlarda. Eskiden hangi yapımı izleyeceğimize şaşırır bugünün şaheser olarak parlatılan filmlerini denemeye bile kalkmazdım şimdi kıtlıktan bakıyoruz bunlara. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.

• TENET efsaneydi ve hala öyle , öyle kalmayada devam edecek.

Haklısın şu ergen gerisi millet yüzünden sinemalar uçan kaçan kıçının üstüne duramayan saçmalıklarla doldu, para getiriyor diye yapımcılar başka şeyler denemez oldu ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.