Şimdi Ara

Josh HOLLOWAY'in eşine bakın_________!'^+%&/()=?_ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dupp

Josh HOLLOWAY'in eşine bakın_________!'^+%&/()=?_

O kadarda kötü değil. . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: sıyırmış

quote:

Orjinalden alıntı: AlcohollicA

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Kızın babası mafya imiş kızımla evlenmezsen topuğundan vururum demiş o kadar ..

*şaka bi yana bu adam bana çok yakışıklı gelmiyo .. sarışın klasik amerikan kılıklı eleman işte.. karı kızın hasta olacağı tip evet ona şaşırmadım..

bu yorumun benzerini geçen günde yapmıştın klasik amerikan diye takipteyim dark

hep aynı ilerle artık dark aş kendini
    ilerleyin artık ilerleyin ya

Beyler bende geri vites yok sevmiyosam birşeyi sevmiyorum derim Sarışınları sevmiyorum genel olarak .. Yeğenim doğdu 4 gün önce o da sarışın doğdu o da sawyer a benzicek Allah kahretsin

• olabilir ben de esmerleri sevmiyorum mesela.kız oldumu illa sarışın olucak
  • 2 gönül bir olduysa samanlık seyran olurmuş
  • dam üstünde saksaan gel bize bazı bazı

bende çok yakışıklı sayılmam ama kız arkadaşım çok güzel sizce bende tipmi arıyo?
  • Ravunos nikli arkadaşın ""geyik olsun diye çok yakışıklıyım dememi anlamayıp foto koy vs. zart zurt demesi"" bana çemkirmesi üzerine editledim......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Nisan 2008; 23:34:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

dam üstünde saksaan gel bize bazı bazı

bende çok yakışıklı sayılmam ama kız arkadaşım çok güzel sizce bende tipmi arıyo?

Öyle kız bizim karşımıza çıkmaz ki tip aramasın.. Kendi çapımızda var karizma ama kızlara yetmiyor herhalde..
  • milletin esine bile karisir olmussunuz yuh yani ama tabii cogunuz daha cinselligi yasamadiginiz icin saniyorsunuz ki karsinizda ki AT!! ister binerim ister beslerim

ama bu isler elektrik ,guven,his ,ten kokusu,mantik,zeka,gonul birligi ,karsilikli tahammul edebilme gucu gibi seyler ister
    yoksa klasik turk erkegi gibi isinizi yapar donersiniz cikinizi sonra o sirf guzel diye aldiginiz hatunu tatmin eden illa cikar!!!
    onemli olan arzulamak saygi duymak ve sevebilmektir.
  • Sizene abicim adamın eşinden?

Ayıp sizin yaptığınız..Kimseyi bu şekilde aşağılayamazsınız..Bazı şeyler güzellikten önemlidir..Aşk mesela..Aşkın gözü kördür ya hani..O yüzden kör!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Benim lisede aşık olduğum kız hiç güzel değildi hatta kimine göre çok kötüydü... şimdi ben çok yakışıklıyım çıkmasamıydım o kızla

ulan darkchild bi konuda kiz pirisin bi konuda kizlar bakmiyor bi konuda yakisiklisin bi konuda mutevazi tam serbetine gore adamsin/!!!
    ss koyda adam gibi ona biz karar verelim...

• quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

ulan darkchild bi konuda kiz pirisin bi konuda kizlar bakmiyor bi konuda yakisiklisin bi konuda mutevazi tam serbetine gore adamsin/!!!
    ss koyda adam gibi ona biz karar verelim...

Yakışıklıyım demem hiç bizaman ciddi ciddi kullandığım smileylerden anlaman lazım be arkadaşım ama anlamamışsın sen de gelip gidip benimle uğraşıyosun ne iş anlamadım .. kız piriyim de demedim hiç bi zamanç... sadece ben kendi gözlemlerime dayanarak tavsiyede bulunuyorum o kadar... !! Hem sanki bu kadar laf üstüne sana SS koysam yakışıklı olsam bile oo yakışıklıymışsın nmı diceksin zaten ..HAYIR.. ki zaten çok gerekmedikçe foto koymam .. senin gibi bu konuda beni tahrik eden yok herkes işinde gücünde .. ki ben de yanlış bişi yapmıyorum ama geçenki benimle uğraştığın 1. oldu şimdi 2 ??

Her konuda tartışırım seviyeli şekilde ama her kız konusunda karşıma çıkıp da bana aynı şeyleri söyleme çünkü senden başka bunları bana söyleyen yok.. dengeli bi kişilik olduğumu da sana kanıtlamak zorunda değilim.. o yüzden sorunu kendinde ara ve devam etme bence !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Nisan 2008; 23:46:30 >

• adamda benden miş

japan kore forever
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sen@y

sanane be adam begenmiş almış,sizin için her şey güzellik zaten

• ne kadar boş işlere kafa yoruyorsunuz.
    size ne adamın karısından evliliğinden ?

bu dünyada yaşayan her insan çok mu güzel? ananız babanız çok mu güzel ya da siz çok mu güzelsiniz

ancak bu tip konulara kafanız çalışıyor demek ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.

ne kadar boş işlere kafa yoruyorsunuz.
    size ne adamın karısından evliliğinden ?

bu dünyada yaşayan her insan çok mu güzel? ananız babanız çok mu güzel ya da siz çok mu güzelsiniz

ancak bu tip konulara kafanız çalışıyor demek ki

Millet muhabbet ediyo ya rahat bırakın (..ki ben de saçmalama hakkımı kullanıyorum ben de muhabbet ediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Nisan 2008; 23:39:43 >

• arkadaşlar herkes işi geyiğe vurmuş..

ama klişeleşmiş olsa da güzellik göreceli..

+ güzellik dışında ki belki de daha önemlileri bayanda olması gereken başka özelliklerde aranır.. esprili olması, zeki olması, romatik olması.. kişiye göre uzatabiliriz..

demek ki başka şeyler bulmuş..

şimdi anket yapılsa sizce hangisi baskın çıkar.. güzellik mi yoksa diğerleri mi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LifeForStyle

onu boşayıp sizi alsın madem

• Bugün de kız,erkek konuları açılmış hep özel bir gün müdür nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-Murat-_ -- 20 Nisan 2008; 0:14:55 >
  • kıskanma Darkchildben de sarısınım
  • al pacinodaki karizmayı kimseye değişmem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.