< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 30 Temmuz 2020; 16:49:59 > |
JoJo's Bizarre Adventure (Anime) (8. sayfa)

-
-
5.sezondayım.
5.sezonu 4.sezona göre daha çok beğendim. 4.sezon çok boş geçmişti.
5.sezon hakkında ise karakterleri beğendim,
Diğer sezonlar hakkında bir bilgi var mı? Manga ilerdeymiş sanırım ve baya sağlam diyorlardı -
Henüz bir bilgi yok maalesef. Ama 2021'de yeni sezonun geleceğini düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
5.sezondayım.
5.sezonu 4.sezona göre daha çok beğendim. 4.sezon çok boş geçmişti.
5.sezon hakkında ise karakterleri beğendim,
Diğer sezonlar hakkında bir bilgi var mı? Manga ilerdeymiş sanırım ve baya sağlam diyorlardı -
-
Stardust Crusaders 2. sezon, 20.bölüm, 19:20. -
part 2 harbiden güzel gidiyor, part1de zorlananlar hızlı biçimde geçip 2ye gelsinler, ben bu olayı 3 sene rötarlı yaptım ama olsun
joseph joester gelmiş gelecek en iyi jojo olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Elric.
part 2 harbiden güzel gidiyor, part1de zorlananlar hızlı biçimde geçip 2ye gelsinler, ben bu olayı 3 sene rötarlı yaptım ama olsun
joseph joester gelmiş gelecek en iyi jojo olabilirPart3ün ilk yarısında da fikrim değişmedi
Değişmedi de
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bu adamın iqyu sırf jotaro öne çıksın diye düşürmek çok kötü olmuş ya olayları salak gibi en son çakıyor :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 16 Ekim 2020; 4:12:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dio çok gıcık bir adam ya bunu bir yere yazmam lazımdı.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Zeppelilerin dedesini daha çok seviyorum ama Caesar'ın da yürekli biri olduğunu gördük. Joseph Joestar benim en sevdiğim Jojo
-
Stone Ocean duyuruldu. Hayırlı olsun.
-
Steel Ball Run'a bir adım daha yaklaştık
-
Şu seriyi çok merak ediyorum, başlayamaya düşünüyorum birkaç gün içinde
-
Stone Ocean'da ciddi bir spoiler yemiştim hevesim kaçtı.
-
Steel ball run için en az 4 5 sene daha bekliyeceğimiz anlaşıldı böylece, daha iyi olur gibi aslında unutulunca izlemesi daha zevkli olur
-
Steel ball runun olayı ne ? herkes onu konuşuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ainz Ooal GownSteel ball runun olayı ne ? herkes onu konuşuyor.
yapmaya çalıştığı her şeyi üst düzeyde yapması en etkilisi , karakter tasarımları, çizimler, savaşlar, konusu vs vs hepsinde çok iyi. Okurken de en zevk alınan manga olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ainz Ooal GownSteel ball runun olayı ne ? herkes onu konuşuyor.
En iyi part olmanın dışında yazılmış en iyi mangalardan biri.
-
Netflixyoutube
2011, United States, Florida — When Jolyne Cujoh and her boyfriend get in an accident while out on a drive, she is framed for the crime and sentenced to 15 years in prison. Will she ever be free from this prison — this stone ocean? The final battle in the century-spanning, intertwining fate of the Joestar family and DIO begins! JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN, Premiering worldwide from December 2021, only on Netflix! SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with over 209 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN | Official Trailer | Netflix https://youtube.com/Netflixhttps://www.youtube.com/watch?v=EeCX8Y0a278
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 8 Ağustos 2021; 15:4:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MRTFRNetflixyoutube
2011, United States, Florida — When Jolyne Cujoh and her boyfriend get in an accident while out on a drive, she is framed for the crime and sentenced to 15 years in prison. Will she ever be free from this prison — this stone ocean? The final battle in the century-spanning, intertwining fate of the Joestar family and DIO begins! JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN, Premiering worldwide from December 2021, only on Netflix! SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with over 209 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN | Official Trailer | Netflix https://youtube.com/Netflixhttps://www.youtube.com/watch?v=EeCX8Y0a278Hocam ben geçenlerde jojo tarzında bi anime daha görmüştüm netflixde. Bi bağlantısı var mı o animenin bilginiz var mı?
Ben 5.sezonu henüz bitirmemiştim son birkaç bölüm kalmıştı ama izlemeden kaldı öyle.
6.sezondan önce bitireyim
edit: şimdi hızlıca kontrol ettimde 28.bölümde kalmışım :D
Stone Ocean nasıl? Mangasını okuyanlar kısaca yorumlayabilir mi spoiler olmadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 9 Ağustos 2021; 0:36:28 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: NymphetaminêHocam ben geçenlerde jojo tarzında bi anime daha görmüştüm netflixde. Bi bağlantısı var mı o animenin bilginiz var mı?
Ben 5.sezonu henüz bitirmemiştim son birkaç bölüm kalmıştı ama izlemeden kaldı öyle.
6.sezondan önce bitireyim
edit: şimdi hızlıca kontrol ettimde 28.bölümde kalmışım :D
Stone Ocean nasıl? Mangasını okuyanlar kısaca yorumlayabilir mi spoiler olmadan
Alıntıları GösterHangi anime? Thus Spoke Kishibe Rohan var Netflix TR'de şu an. Rohan Kishibe'nin maceralarını anlatan 4 bölümlük OVA serisi.
Stone Ocean diğerlerine göre pek beğenilmeyen bir part. Ama JoJo sonuçta. İzlettiriyor her şekilde kendisini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MRTFRHangi anime? Thus Spoke Kishibe Rohan var Netflix TR'de şu an. Rohan Kishibe'nin maceralarını anlatan 4 bölümlük OVA serisi.
Stone Ocean diğerlerine göre pek beğenilmeyen bir part. Ama JoJo sonuçta. İzlettiriyor her şekilde kendisini.
Alıntıları GösterAynen hocam o
Haa Rohan Kishibe part 4deki mangaka elemanmış :D şimdi netten bakınca hatırladım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X