Şimdi Ara

JoJo's Bizarre Adventure (Anime) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
4
Favori
59.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Stone Ocean'ın ilk 12 bölümü Netflix'e gelmiş.

  • Seneye Steel Ball Run gelir artik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey sorucam, jojonun mangası ile animesi ne kadar benziyor birbirine?

  • up

  • Uygun fiyattan buldukça mangalarını biriktiriyorum şuan 4 tanesini aldım. Hepsini biriktirince okuyacağım. Kütüphanede de bayağı güzel duruyor.

  • Netflix’te olan bu animenin 5.sezonu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt

    4. Sezonu ama 5.hikayesi

    İlk sezon 2 hikaye içeriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demon Slayer bittikten sonra bir süre üstüne düşünme gerektirmeyecek, bir şey anlatmaya çalışmayan dümdüz anime arıyordum izleyecek, sonra dedim ki neden Jojoya başlamıyorum ki? Birkaç haftadır izliyorum, iyi ki de başlamışım. Stardust Crusaders'ı bitirdim dün. Phantom Blood kısa olduğu için karşılaştırmıyorum ama o da çok iyiydi. Battle Tendency mi Stardust mı deseniz hikaye, olay örgüsü açısından açık ara Battle Tendency daha iyiydi, Stardust'ı direkt karakterler taşıyor yoksa hikaye falan yok Jotaro da overrated bir karakter bence şu ana kadar gördüğüm kadarıyla, sırf badass olması ve birçok partta görülüyor olmasından dolayı en popüler karakter ama karakter gelişimi falan yok güya ana karakter olacak. Stardust'ta herkes bundan daha fazla karakter gelişimi gösterdi, köpek bile 2 bölümde bundan daha fazla karakter gelişimine uğradı. Polnareff'e Kakyoin'e falan hiç girmiyorum zaten. Polnareff's Bizarre Adventure diyor jojo fanları part 3'e çok haklılar. Joseph > Jotaro çok rahat, standlar da çok hoş ama hamon daha güzeldi sanki o yüzden Battle Tendency muhtemelen diğerlerini izlesem de en iyisi olarak kalacak bende. Steel Ball Run en iyi jojo partı diyorlar, ona da animeye çevrilince bakarız

    Stardust'ı gömdüm gibi oldu biraz ama izlerken aşırı eğlendim, bazen gülümsemekten kaslarım ağrıdı. Açık ara en eğlenceli parttı, zaten jojo memeleri'nin çoğunluğu buradan çıkma gördüğüm kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Stardust'un en güzel tarafı Dio'ydu bana kalırsa. Hatta tüm serinin en güzel yanı diyebilirim.

  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    Hocam Dio çok görünmedi ki. Tabi onun olayı görünmek değil ama benim için çok az bir ekran süresi vardı önemseyebilmem için Dio'yu.
    Ben daha çok Polnareff'le Joseph'i sevdim. Polnareff'e çok fazla ekran süresi verilmiş ama bu benim için eksi olmadı :D. Joseph konusunda da bir tek şey dışında her şeyden memnunum, keşke 2 - 3 tane daha stand kapışmasında görseydik Joseph'i. Jojo evreninin en güçlü karakterini yenmiş bir adam sonuçta, aralarında en zekisi de o ama çok gösterememişler onu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Araki, Jotaro'yu daha fazla ön plana çıkarmak istedi muhtemelen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Part 1 Kötü ama sıkıcı değil, evrene garip bir giriş yapıyor. Çoğu klişenin atası zaten Jojo.


    Part 2 Çok İyi "You utter fool! German science is the greatest in the world!" ve Joseph Joestar çok iyi mc.


    Part 3 Aşırı Sıkıcı Bölümler, Çok Filler, Kötü MC, Eğlenceli Yan Karakterler. Jotaro ve gereksiz uzatılması baltalamış partı.


    Part 4 Sıkıcı Yan Karakterler, Çok Filler, Çok İyi Villain, Kötü MC.


    Part 5 Sıkıcı Yan Karakterler, İyi Atmosfer, İyi Villain, İdare Eder MC


    Part 6 :D


    Jojo özellikle son bölümleri çok iyi yaparak sanki çok iyiymiş algısı yaratmayı iyi başaran bir eser. Part 2 dışında gerçekten iyi diyebileceğim bir partı yok henüz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 13 Haziran 2022; 20:5:21 >
  • 3. ve 4. partda bu kadar fillerimsi bölüm olmasının sebebi manganın uzatılmak istenmesi bence yoksa bir olayı yok gibi. 3. partdaki fillerimsi bölümlerin çoğu bence sıkıcı ama 4. partdaki fillerimsi bölümler az çok kasabayı bize tanıttığı için kabul edilebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 18 Haziran 2022; 18:33:28 >
  • Stone Ocean'ın 13'den 24'e kadar olan bölümleri 1 Eylül'de gelecek.



    Netflixyoutube
    Episodes 13-24 of "JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN" premiere worldwide on September 1, only on Netflix! 2011, United States, Florida — Jolyne Cujoh is framed for a crime and incarcerated in the maximum-security Green Dolphin Street Prison, also known as “The Aquarium.” Intent on getting her out, Jolyne’s father, Jotaro Kujo, comes to visit… but that is exactly what the mysterious Stand and mastermind Pale Snake planned for all along. Pale Snake wants what is within Jotaro’s memory: “a pathway to Heaven,” which was sought by DIO, who Jotaro defeated long ago. Pale Snake attacks Jotaro, removing both his Stand ability and memory in the form of discs, leaving him in a dormant state. In order to recover her father’s discs, Jolyne decides to remain in the prison. Along with her new companions Ermes Costello, F.F., Emporio Alnino, Weather Forecast and Narciso Anastasia, Jolyne fights against other Stand users who have infiltrated the prison so she can uncover who is behind Pale Snake and reclaim her father’s Stand ability and memory. A new and more intense chapter of the final battle that will put an end to the century-spanning, intertwining fate of the Joestar family and DIO begins! "JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN" https://www.netflix.com/title/81280964 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with 222 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries, feature films and mobile games across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. JoJo’s Bizarre Adventure: STONE OCEAN | Official Trailer 3 | Netflix https://youtube.com/Netflix The legacy of the Joestar family continues with Jolyne as she and her companions take on new Stand users behind the bars of Green Dolphin Street Prison.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DfiNJEulukVY&q=EgQuLZpEGIPjgZYGIhDeCBu4oguaTxqoPJFa0CXuMgFy
  • Stone Ocean toplamda 38 bölüm olacakmış. 3. kısımın (bölüm 25-38) blu-ray'leri 31 Mayıs 2023'te yayınlanacak. Bu durumda Netflix daha erken bir tarihte yayınlayacaktır.


    https://jojo-news.com/2022/08/09/three-stone-ocean-anime-blu-ray-box-sets-will-be-released

  • Forumda pek izleyen yok sanırım. 2. Kısım efsane gidiyor 20. bölümdeyim. Tüm sezonlar içinde en iyi top 3’e sokarım bu sezonu. Visiual art’ta muazzam bu sene sahneye göre renklerin değişimleri, stand geçişlerindeki arka plan artları falan süper. Yine her sezonda olduğu gibi aşırı yaratıcı, unutulmayacak karakterler ve diyaloglar mevcut. Jojo’nun kendine has mizahi bir tarzı da var ona bayılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende izliyorum ama cok yan karakter var
    Herkesde stand var nerdeyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stone Ocean da sona erdi. Steel Ball Run'da görüşmek üzere.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 1 Aralık 2022; 19:48:38 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.