Şimdi Ara

Johan Elmander in Baros out

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Johan Elmander in Baros out

• Sattiniz iki dakikada adami
  • elmanderle barosu kıyaslanmaz be Allah çarpar
    bir gol attı diye adamı kral yapmayın.
  • Baros tek başına birşey yapamıyor. yalnız kalıyor. Elmander - Baros olursa iyi iş yaparlar bence.
  • Satma falan değil Baros'u unutamayız yaptıklarını gollerini unutmayacağız ama takım açısından yararlı değil artık.Elmander yerine oynamalı.Buna kimse karşı çıkmamalı.
  • Baros çok iyi forvet ama her futbolcunun kısır zamanları olur bu dönemde Elmander'e şans vermek daha iyi olacak.

Sağlam Baros bu ligin standartları üzerinde bir forvettir o ayrı konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Baros tek başına birşey yapamıyor. yalnız kalıyor. Elmander - Baros olursa iyi iş yaparlar bence.

aynen böyle olmalı.baros ne yapsın onu besleyen yok sarbinin ortaları kaleciler tek elle alıyor kazım kafasına göre dans ediyor.baros orta sahaya gelip top almaya çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just be*

Sattiniz iki dakikada adami

baros un kötü olduğunu kaç haftadır söylüyoruz yeni brşey değil bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: canus

quote:

Baros tek başına birşey yapamıyor. yalnız kalıyor. Elmander - Baros olursa iyi iş yaparlar bence.

aynen böyle olmalı.baros ne yapsın onu besleyen yok sarbinin ortaları kaleciler tek elle alıyor kazım kafasına göre dans ediyor.baros orta sahaya gelip top almaya çalışıyor.

zaten sercan, elmandere yaptığı asist dışında başka birşey yapamadı. çok top kaybetti.. Sercan ancak ikisinin alternatifi olabilir.
  • Bizi bu tarz düşüncelere iten Fatih Terim'dir.Baros oyundayken neden Sercan'ı almadı oyuna? en basiti bu Kazım aşkı nedir arkadaş..??? La Liga,PremierLig bundesLiga izlemesek kanat oyuncusu görmedik diyecez..Elmander her maç ilk 11 oynamalı,Baros'da harcanmamalı.
  • Baros ve Elmander ayni anda oynayabilir. Baros isiran,faul aldiran bir forvet her zaman is gorecektir. Ancak tek basina oynayamiyor.
  • Sakatlık veya ceza olmadığı sürece Baros'la Elmander yanyana oynayamaz. Yabancı kontenjanı var, geriden kimi keseceksiniz? Ayrıca Baros şu haliyle yabancı kontenjanı bile olmasa oynamamalı bence, Sercan-Elmander ikilisi ileriyi götürür.
  • Baros cok tek basina kaldi baros cikinca 4-4-2 olunca Elmander vardi isi daha kolaydi. Yanliz geldiginden beri diyorum Elmander cok iyi oyuncu sakat oldugu icin oynamadi ilk hafta ama bundan sonra baros'un sansi yok.
  • Şuan Elmander'in daha iyi olduğu gerçek. Baros formsuz, güçsüz, etkisiz.. Ama ben ikisininde oynamasını tercih ederim. Sistemimiz 4-4-2 olmalı, Sercan'da arada oynar..
  • Barosda elmanderde formda tek sorun kanatlar islemiyor ozellikle kazim hic katki saglamiyor bu macta kanatlar isleseydi 5 6 gol bulurduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Baros pozisyon anlamında olmasada mücadele anlamında eski Baros'tan görüntüler izletti bize.Hatırlayın ilk sene topu alıp 40-50 metre sürüp arkadaşlarına boş alan açardı.Bugün bunları 2-3 yapmaya çalıştı.İkili mücadeleden kaçınmadı eskisi gibi.Yalnız kaldığı için etkisiz kaldı ilerde.Hatta bana göre ilk yarıda verilmeyen bir penaltı var Baros'a yapılan hareketle.Bahsettiğim pozisyon Baros karşı karşıya kalacakken rakip kolunu Baros'a taktığı pozisyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Barosda elmanderde formda tek sorun kanatlar islemiyor ozellikle kazim hic katki saglamiyor bu macta kanatlar isleseydi 5 6 gol bulurduk

Kesinlike işin özeti bu. Geçen senelerde kewell, arda, pino ve keite gibi oyuncularımız vardı. Şimdi onlar yerine kazım, reira, engin ve sercan var :/ çaresizlikten sağ açık adamı sol açık oynattık. Hoş nasıl bir çaresizlik olursa olsn bu yapılmaması gerekirdi ama o ayrı... Olacak olacak ama sabretmemiz ve sürekli desteklememiz gerekir. Öğrenciyim ama 2 formayı da aldım
  • Nereye kadar şu baros'u savunacaksınız merak ediyorum ya pes vallahi ben aylardır söylüyorum bilen bilir bu adam bitmiş allah aşkına yazdan beridir kaç maç oynadı bir tane özelliği var mı

Bugün çıktı takım rahatladı resmen baros'un tek yaptığı iş maçtan önce tribünleri dolaşarak şirinlik ve yalakalık yapması sercan bile çok bariz belli oluyor sahada baros'tan iyi olduğu
  • Baros'un son iki maçtır koşacak hali yok ve eski Baros'a oranla çok güçsüz. Bunların yanına ileride yalnız kalması ve kanatların aksaması eklenince Baros daha da etkisiz ve silik görünüyor maç içinde. Elmander ve Sercan ile ikili forvet sistemine geçilince pozisyon sayısı arttı. O şekilde oynayamaya da devam etmeli takım bence ama Baros ve Elmander'in yabancı sınırlaması yüzünden beraber oynamaları mümkün görünmüyor. Riera takıma alışmadıktan ve Kazım denen arkadaş k*çını kaldırmadıktan sonra forvet bölgesi aksamaya devam edecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canus

quote:

zaten sercan, elmandere yaptığı asist dışında başka birşey yapamadı. çok top kaybetti.. Sercan ancak ikisinin alternatifi olabilir.

Hocam bence Baros-Sercan veya Elmander-Sercan olabilir ( Baros - Elmander'i birlikte oynatamadım yabancı sayısı yüzünden, bugün de Eboue sakatlanıp riske edilmesin diye çıktı yoksa yine oynayamazlardı. )

Baros'un şu aralar formsuz olduğunu düşünürsek gözüm kapalı Elmander diyorum. He benim için her türlü Elmander ama buraya " BEN DEMİŞTİM ELMANDERİ OYNATALIM BAROS NEYMİŞ YA " yazsam en az 50 kişi skor taraftarı olduğumu düşünecek Baros bize ne maçlar kazandırdı ne goller attı, hiçbiri unutulamaz. Ancak o fener maçındaki sakatlığından, tarak kemiği kırıldığından beri eski Baros'u göremiyorum. Malesef artık planlarımızı, umutlarımızı Baros'a göre yapmamamız eminim Galatasaray için en iyisi olur.

Dipnot: Bugünkü maçtaki kanatları hiç saymıyorum onlar tamamen ayrı hikaye ( çok kötü değillerdi ama iyi de değillerdi). Yani Baros'u aslında bu maça göre değerlendirmemiz de bir noktada yanlış olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.