Bildirim
Jip tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2000 CC ' sorunu olmasaydı
2000-2001 model X5 4.4'leri o paraya almak mumkundu 45 - 50 cıvarı cogu :) -
Dağda bayırdamı kullanacaksınız yoksa şehirdemi ? -
Asfaltta öyle araziymiş falan filan gerek yok,gerçi yollarımızda arazi gibi ama neyse ,birde hocam bmw-mercedes gibi parçaları çok pahalı olan araçları tercih etmiyorum pek
sizce hyundai tucson-santa fe yada sportage filan nasıldır gönlüm tucson'dan yana hoşuma giden bir araç,acaba siz ne düşünüyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 24 Temmuz 2010; 23:11:10 > -
Santa fe hakkında bir bilgim yok. Tucson akrabamda var. 2,0 CRDi 112 HP. Açıkçası ben kullandığımda pek yeterli gelmedi performansı falan. 4 vites ayrıca.
Bence Sorento'lara bakın. -
2,5 sorentolar hocam vergi-yakıt filan çok yoksa direk sorento dersim zaten. -
O zaman 2,0 CRDi 150 HP Sportage diyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-sportage-full-full-masrafsiz-bakimli/detay -
50bine bulabilirmisiniz bilmiyorum ancak bu kasa santa fe ler gerçekten ilgi çekici ve iri araçlar. gerçekten ilgimi çekiyorlar yolda görünce.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-santa-fe-bakmadan-gecme-bence-santa-fe-7-1-stplus-tirptronik7-1-plus-p-28710026/detay -
yeni kasa subaru forester'lar o fiyatlara bulunuyor. motor teknolojisi, yol tutus ve 4x4 teknolojisi olarak o fiyat araligindaki butun rakiplerinden ustundur.
bu ara fiyatlari sisirilmis olsa da honda cr-v de alternatif olabilir, sorunsuz ve ferah bir aractir. -
Trabzon61 kardeşim benim niyetimde bu galiba sportage olacak bu hafta gidip bi kaç tanesine bakacağım.Santa fe'ye gelince 50.000'e vermzler herhalde arada 6000 var ama olursa direk alırım çünkü çok heybetli
Skmg hocam;subaru,mazda,mıtsubishı tarzı araçları hiç sevmiyorum ne satabilirsin ne bişey yapabilirsin,araca nikah kıyarız valla -
Hocam ofiyata bence bi x5 yakışır.Vergisi parçası falan sonuçta belli bir araç yani bence bidaha düşün. -
ssangyong uygunmudur, yeni model ve az km de bulman daha kolay olur -
Bu bütçeyle bir cip alacak olsam ilk tercihim Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD(WJ) olurdu. Siz Sportage ve Tucson'a ağırlık vermişsiniz galiba.Onlar için söyleceklerim ise Sportage'nin ikinci elinin daha hareketli olduğudur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aerenipek
Hocam ofiyata bence bi x5 yakışır.Vergisi parçası falan sonuçta belli bir araç yani bence bidaha düşün.
Hocam gerçekten çok hoş ama 2000 model x5 almak var ve 4.4 benzinli yada 2007 dizel filan sonuçta ekonomikte olsun aşırı yakmasın biyerde;tamam çok fazla ekonomi düşünen biri değilim ama araç benide sömürmesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Comaa
ssangyong uygunmudur, yeni model ve az km de bulman daha kolay olur
Kyron modelini zaten dün araştırdım baktım,mercedes motoru filan varmış ama kullanması,satması 2.el'i filan nasıl olur hiçbir fikrim yok? -
quote:
Orijinalden alıntı: chnbs
Bu bütçeyle bir cip alacak olsam ilk tercihim Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD(WJ) olurdu.Siz Sportage ve Tucson'a ağırlık vermişsiniz galiba.Onlar için söyleceklerim ise Sportage'nin ikinci elinin daha hareketli olduğudur.
Kraziması gerçekten çok hoş ama 2.7 sizce yakıtı nasıldır? ve kaç model alınır bu paraya,yani benim diğer bir istediğimde araba yaşlı olmasın en az 2005-2006 olsun.Birde bir arkadaşla görğştüm jeep compass bana en son 52.500 fiyat verdi sizce nasıl?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
O zaman 2,0 CRDi 150 HP Sportage diyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-sportage-full-full-masrafsiz-bakimli/detay
Bu 150 hp bilgisinden emin misiniz?Okuduklarıma göre Sportage'nin iki dizel versiyonu varmış: 112 lik ve 140 hp lik.Türkiye'ye giren Sportage'lerin hepsinin 112 hp olduğu bilgisi de var(emin değilim).Şu an Kia'nın sitesinde de 112 hp'lik motor görünüyor.Bazı kullanıcıların da serviste "clean power"(temelde power box galiba)isminde bir cihaz taktırdıklarını,böylelikle 130-140 hp aldıklarını okudum.Şimdi:
1-Sportage'nin 150 hp'lik versiyonu var mıdır?
2-Eğer yoksa eldeki verilere dayanarak direkt 140 hp'e düşüyoruz.Peki 140 hp'lik Sportage Türkiye'de satıldı mı?
Sorularımı yanlış anlamayın.Gerçekten tartışmak ve bilgilenmek için sordum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: soldier-26
quote:
Orijinalden alıntı: chnbs
Bu bütçeyle bir cip alacak olsam ilk tercihim Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD(WJ) olurdu.Siz Sportage ve Tucson'a ağırlık vermişsiniz galiba.Onlar için söyleceklerim ise Sportage'nin ikinci elinin daha hareketli olduğudur.
Kraziması gerçekten çok hoş ama 2.7 sizce yakıtı nasıldır? ve kaç model alınır bu paraya,yani benim diğer bir istediğimde araba yaşlı olmasın en az 2005-2006 olsun.Birde bir arkadaşla görğştüm jeep compass bana en son 52.500 fiyat verdi sizce nasıl?
2004 model bulabilirsiniz(2004'te makyaj geçirmiş).Yakıt konusunda da size pm yolluyorum.Orada kullanıcılarının söyledikleri değerler var.
-
mercedes motor ve şanzıman gerçekten iyi,aynı zamanda dizel ama 2.7 işte jeep compass nasıldır hocam buna taktım valla 52.500' veririm dedi kazasız 2007 model sizce olurmu?Tipi çok hoşumuza gitti açıkçası ve tam bana göre genç işi
-
quote:
Orijinalden alıntı: soldier-26
mercedes motor ve şanzıman gerçekten iyi,aynı zamanda dizel ama 2.7 iştejeep compass nasıldır hocam buna taktım valla 52.500' veririm dedi kazasız 2007 model sizce olurmu?Tipi çok hoşumuza gitti açıkçası ve tam bana göre genç işi
Compass hakkında bilgim yok ama yine o siteden bulabilirsiniz.Çünkü,bildiğim en detaylı site orası.
-
Sağolun yardımcı olanlara teşekkür ediyorum 42000'e sportage buldum aksesuarlı pazarlık ile bu fiyata düştü 70000 de 2.0 dizel büyük ihtimal bu olacak olursa aldığımda hemen fotolar gelecek son kararı bu akşam verip bi yol izliyeceğim artık.
Benzer içerikler
- egea en çok tutulan paket
- lpgli araç alınır mı
- peugeot 301 1.6 hdi
- opel astra yorumlar
- ford mondeo 2.0 tdci kullanıcı yorumları
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- mercedes mi bmw mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X