Şimdi Ara

Jip tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
18.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chnbs

Bu 150 hp bilgisinden emin misiniz?Okuduklarıma göre Sportage'nin iki dizel versiyonu varmış: 112 lik ve 140 hp lik.Türkiye'ye giren Sportage'lerin hepsinin 112 hp olduğu bilgisi de var(emin değilim).Şu an Kia'nın sitesinde de 112 hp'lik motor görünüyor.Bazı kullanıcıların da serviste "clean power"(temelde power box galiba)isminde bir cihaz taktırdıklarını,böylelikle 130-140 hp aldıklarını okudum.Şimdi:
    1-Sportage'nin 150 hp'lik versiyonu var mıdır?
    2-Eğer yoksa eldeki verilere dayanarak direkt 140 hp'e düşüyoruz.Peki 140 hp'lik Sportage Türkiye'de satıldı mı?
    Sorularımı yanlış anlamayın.Gerçekten tartışmak ve bilgilenmek için sordum.

140 HP'de olabilir , benim aklımda hep 150 diye kalmış. Dediğim yanlışta olabilir ama 140 veya 150 HP'lik 2,0 CRDi motoru var. Hepsi değil ama genel anlamda çoğu 112 HP. Şuan kia'nın sitesine girdim evet sadece 112 HP'lik satılıyor. Sahibinden.com'da bir kaç kişiye mesaj atmıştım sportage sahiplerine motor gücü gerçekten 140 yada 150 HP'mi diye ( onu bile hatırlamıyorum ) gelen cevaplar hepsinde evet olmuştu. Ama artık chiplemi neyle o beygirlere ulaşılmış bilemeyecem. Yada 112 HP'lik alınır makul bir fiyata chipte taktırabilir aracı alacak arkadaş.

Öyle bir versiyonu varmıdır , ya da direk öyle 0 km olarak satıldı mı bilmiyorum. Yukarıda bahsettiğim gibi sahibinden.com'daki kullanıcılara mesaj attım aracınızın gücü bumu diyerekten onlardan evet yanıtı aldım buna dayanaraktan söyledim.

Biraz araştırma sonucu ortaya çıkar sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Bu 150 hp bilgisinden emin misiniz?Okuduklarıma göre Sportage'nin iki dizel versiyonu varmış: 112 lik ve 140 hp lik.Türkiye'ye giren Sportage'lerin hepsinin 112 hp olduğu bilgisi de var(emin değilim).Şu an Kia'nın sitesinde de 112 hp'lik motor görünüyor.Bazı kullanıcıların da serviste "clean power"(temelde power box galiba)isminde bir cihaz taktırdıklarını,böylelikle 130-140 hp aldıklarını okudum.Şimdi:
    2-Eğer yoksa eldeki verilere dayanarak direkt 140 hp'e düşüyoruz.Peki 140 hp'lik Sportage Türkiye'de satıldı mı?

140 HP'de olabilir , benim aklımda hep 150 diye kalmış. Dediğim yanlışta olabilir ama 140 veya 150 HP'lik 2,0 CRDi motoru var. Hepsi değil ama genel anlamda çoğu 112 HP. Şuan kia'nın sitesine girdim evet sadece 112 HP'lik satılıyor. Sahibinden.com'da bir kaç kişiye mesaj atmıştım sportage sahiplerine motor gücü gerçekten 140 yada 150 HP'mi diye ( onu bile hatırlamıyorum ) gelen cevaplar hepsinde evet olmuştu. Ama artık chiplemi neyle o beygirlere ulaşılmış bilemeyecem. Yada 112 HP'lik alınır makul bir fiyata chipte taktırabilir aracı alacak arkadaş.

Öyle bir versiyonu varmıdır , ya da direk öyle 0 km olarak satıldı mı bilmiyorum. Yukarıda bahsettiğim gibi sahibinden.com'daki kullanıcılara mesaj attım aracınızın gücü bumu diyerekten onlardan evet yanıtı aldım buna dayanaraktan söyledim.

Araştıralım,buluruz nasıl olsa.

• Suzuki hiç ilgimi çekmiyor teşekkür ederim öneriniz için,santa fe baktım ama benim paraya gelen yok hocam o nedenle sportage olacak galiba hayırlısı artık,peki eski kasa santa fe ler bayağı iyi fiyat yönünden neden önermiyorsunuz acaba?
  • o paraya captiva bulabilirmisin bilmiyorum ama bir bak derim.

Jip tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 25 Temmuz 2010; 16:07:20 >
  • bence freelander :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

o paraya captiva bulabilirmisin bilmiyorum ama bir bak derim.

Jip tavsiyesi

Baktım hocam yok plazaya gittim ordada inceledim hatta espri yapmıştım 50.000 limitim var sıfırını verin 52.000'e alayım diye ama vermediler

quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

bence freelander :)

Kız arkadaşımın akrabasında var adam hiç memnun değilmiş 2004 model 1.8 olanı,beni çok soğuttu valla o sözleriyle bende listeye bile almadım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 25 Temmuz 2010; 17:38:05 >

• 2007 model 2. el toyota rav 4 de alabilirsiniz . benzinli ama lpg takıp kullanabilirsiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-rav4-2007-model-49000-de-rav4/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 25 Temmuz 2010; 19:26:45 >
  • Gördüğünüz üzeri kafam allak bullak oldu herkesten zevklere göre farklı öneri valla en son hangisini uygun ve temiz denk getirisem onu alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Kia dediğiniz gibi 150hp'lik yeni tip motora 2009'da geçmiş ancak TR'de hala 112hp. makyajsız olanlar satılıyor anlaşılan.

Kaynak:http://www.arabam.com/haber.aspx?haberID=283880

http://www.kia.com.tr/index.php?p=modeller/sportage/teknik

• Ben de ssangyong derim. Kyronla ilgili bir sürü bilgi mevcut forumda. 2 tane başlık vardı ve orada uzun uzun konuştuk. İstediğiniz şekilde 2000 cc mercedes motoru ve şanzımanı var. Yedek parçaları ve bakımları düşük. Fiyat olarak uygun. Tasarımı da güzel. Bence düşünün. Tabi başka tavsiye isterseniz kia iyidir ya da captiva bulabilirseniz o da olur. Ve yahut hyundai de düşünebilirsiniz.
  • hocam sportage yerine rav 4 öneriyorum hem performansı ve hemde kalitesi daha iyi. Yol tutuşu olarakta çok ilerde. Taş gibi araba az km li denk getirebilirisen kacırma derim
  • Rav 4'ün yapısı hoşuma gitmiyor hocam galiba şu anlık tercih yaptım artık sportage-tucson-kyron arasında kaldım artık bu üçünden sıralama yöntemiyle eleme yapsak bakalım ne sonuçlar çıkacak?
  • land rover freelander TD4 seçeneğini de bir inceleyin istersniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkakdeniz -- 26 Temmuz 2010; 13:45:34 >
  • captiva
  • 2003-2004 Grand Cherokee burdaki tüm yazılan jiperi çarpar böler katlar bence.

2.7 dizel motoru çok fazla yakmaz(rakiplerine göre), ayrıca performansı rakiplerine göre fena değildir.Endamını, karizmasını vs. hiç saymıyorum.Vergi sorunu olabilir sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 26 Temmuz 2010; 22:48:56 >
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ankara'dan tucson budum araca baktırıldı sorunsuz 70.000'de 2007 model 44.000'e anlaştık kısmetse haftaya alıyorum,herkes emeği için sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier-26

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ankara'dan tucson budum araca baktırıldı sorunsuz 70.000'de 2007 model 44.000'e anlaştık kısmetse haftaya alıyorum,herkes emeği için sağolsun

Hayırlı olsun.
  • Teşekkür ederim araba bakımlı ve aksesuarlı filan olunca ilgimi çekti ve düşün düşün daha çok düşünürdüm alayım olsun bitsin dedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.