Şimdi Ara

Jinsei kolye kullanan varmı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
23.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :D len şu yüzyılda hala bu şarlatanlıklara inanan insanlar var ve ben insanların bu saflıklarından yararlanmıyorum ya sanırım ölünce cennete giriciim. =D
  • Salak salak şeylere inanmayın doğal radyasyon etkileyici olsa askeri malzemelerde kullanılırdı. Adamlar karı programlarını izleyip gaza gelip burada konu açıyorlar gidin faydalı işlerle uğraşın jinse neymiş
  • Sakın Ama Sakın Bulaşmayın Ben Araştırmayı Severim Arkadaşım Göstermişti Baktım Bakar bakmaz kolpa bi ürün oldugunu anladım tıpkı power balance ürününde oldugu gibi malesef yurdum insanı temiz kalpli inanıyor hemen bu ürünü yaklaşık 2 yıl önce inceledim atom enerjisi kurumunda raporu vardı üşenmedim aradım atom enerjisini müdürlerle görüştüm kimse bulamadı belgeyi en son -- ilgili müdür buraya sandalye getirsen biz onada rapor veririz radyasyon varmı yokmu diye FİRMANIN rapor diye sundugu alakasız bir şey paranızı sokağa atmayın adamlar tamamen psikolojiye oynuyor kandırıyor EĞER BÖYLE BİR ÜRÜN OLSA BU DÜNYA TARİHİNE GEÇER !!! VE BÜTÜN DEVLET BAŞKANLARINDA GÖRÜRÜZ
  • Kullandım işe yaramadı.
  • Başka kullanan arkadaşlar yorumları yazabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abraxass34

Arkadaşlar kız arkadaşım kolyeden bahsetti bi kaç kez duymuştum ama çok detaylı bilmiyordum.
    Ender Saraç doktorum programında bu kolyenin faydalarından bahsetmiş,ben şahsen bu tarz ürünlerin plasebo olduğunu düşünürüm ama kullanan çok ünlü olduğu için acaba demiyor da değilim ? Kullanan yada bir yakınından gören varmı?

Sitteden alıntı
    Jinsei'in Yararları Nedir?

Jinsei Kolyesi takıldığı anda vücudunuzun etrafında bir enerji kalkanı oluşturur. Bu enerji kalkanı radyasyonun , manyetik sinyallerin ve negatif enerjinin vücuda girmesini engeller . Böylece normalde dış etkenlere karşı bir direnç gösteren , mücadele eden hücrelerin bu direnci göstermesin gerek kalmaz . Vücutta daha az güç kaybı oluşur , direnç daha kuvvetli olur. Hücrelerde dış etkenlere direnç göstermek yerine asli görevlerine dönerek daha sağlıklı bir yapı gösterirler .

Jinsei kolyeniz stresten kaynaklanan negatif etkilere karşı vücudu korur .

Enerji kaybına yol açan spor ve benzeri aktivitelerde performansı olumlu yönde etkiler .

Sindirim sistemi rahatsızlıkları ve uyku bozukluğu durumlarında olumlu etkileri görülmüştür .

Migren ağrısı , bel ağrısı , boyun ağrısı ,bacak ağrısı gibi kronik ağrılarda olumlu etkileri görülmüştür. Kolyenin ağrıyan bölgenin üzerine temas etmesi gerekmektedir . Jinsei kolyeniz ağrınızı aldığında kolyenin ısınmış olduğunu hissedersiniz .

Bayanların dönemsel ağrılarında olumlu etkileri gözlenmiştir .

Kolyeyi kullanan kişilerde yüksek enerji sağladığı , yorgunluk hissedilmediği gözlenmiştir .

Jinsei kolyesinin vücuda radyasyonun girmesini önlediği ölçüm cihazları ile ölçülerek tespit edilmiştir .

zamanın zamanında quest net networking zamazingosunun güzel bir fiyata bana bir aracı ile zengin olma hayalleriyle sattığı ve sonrada bayan bir arkadaşına hediye edeceksen özel günlerinde kullanmasın dediği birbirinin benzeri yuvarlak cam mercek yada adı her neyse kolye çeşitlerinin bir tanesidir. bilimum rastalı yada marjinal hippie havası taşıyan hatunlarda görmek mümkündür. ankarada hacettepelilerin daha yoğun kullandığı tesadüfe sabit olup. şahsım adına hiçbir etkisi görülmemiştir. ancak deneylerini izledim. tabi deneyde kullandığı metaryel ile pazarladığı aynı mıdır ? bilinmez..

• 4 Yıldır kullanıyorum kesinlikle faydası var. Özellikle çok fazla pozitif iyon'a maruz kalanlarda etkisi anında görülüyor. kolyenin içinde öle elektronik bir şey yok. 10000 voltla yüklenmiş negatif iyon var. ve bir direnç koyulmuş. sizin ihtiyacınız olan negatif iyon bu direnç sayesinde az miktarlarda vücudunuza veriliyor. kırsal kesimlerde yaşıyorsanız. almanıza gerek yok. Şehirde pozitif iyonların yüksek olduğu yerlerde çalışıyorsanız kesinlikle alın.

2 yıl öncesine kadar bayisi idim ve iş değiştirdim isteyenlere 90 Tl den Gönderebilirim.

Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.
  • +2 str +5 int +10 power itemi vs. gibi bir eşya yok çünkü dünyada yaşıyoruz, knight,silkroad,dota,wow da yaşamıyoruz.
    herbiri yüzde 5 azaltsa, 20 tane takarsak hiç stres kalmaz. Nasıl fikir?
    Şu denge bilekliklerinin yeni versiyonu.
    Yalan dolan bunlar inanmayın.

Size stres azaltmanın yolunu söyleyeyim mi? 90tl niz cebinizde kalıcak hemde.
    - yapabildiğiniz kadar kardiyo, yoga, koşu vs. gibi spor yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 22 Aralık 2014; 13:46:18 >
  • inanmayanlar okuyabilirler :)

farklı bir markanın ( ismini vermeyeceğim ) bilekliğini kullanıyorum , bu üründe yukarıda sayılan özelliklere yakın

hiç bilmeyen bir arkadaşın eşi ve çocuguna telefonda söylenenleri yapmasını istemiştik , bizler farklı bir yerde idik , sonucu anne ve kız çok şaşırmıştı :) , test : yerde uzun oturuşta sağ veya sol omuzdan baskı yaparak dengesini bozmaktı

cepden sinyal gönderiminin yanında enerjiyide gönderiyordu :) , sanırım birde yurt dışında yaşayan bir arkadaşada yapmıştık

sonrasında en az 1000 dahilisi olan bir santralde dahili hattan denedik , bunda hemen yan masadaki telefonu arayarak test yapmıştık :)

bu enerji kolyesini almak isteyen varsa aldığı ilk gün su dolu bir bardağın altına koysunlar ( 5 dk beklet ) ve sonrasında izledikleri videolardaki testleri yapsınlar , eğer ki farklı birşeyler yok ise direk iade edebilirler , yine kolye testlerden geçti ise bu işten tamamen habersiz olan birine o bardağın içindeki suyu içirin ve test yapın , sonrasında gülün :)

kolye evet radyasyonu engelleyebiliyor hatta bir nevi absorbe ediyor , testinizdeki kolye gerçek ise telefon deneyide yapabilirsiniz , bir telli ( arama -cevaplama yaparken) birde telsiz yapın , farkı yaptığınız insan ve sizde göreceksiniz

edit : ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsunami155 -- 22 Aralık 2014; 23:04:36 >

• Alınmaması gerektiğini düşünüyorum. 250 TL dediğin şey, asgari ücretin 4'te 1'i. Ayrıca hırsızlık için çalınma riski de yüksek. Boynunuzda bu kadar pahalı bir şey ile gezmeyin derim, önünde de hayvan kadar puntolarla markası yazıyor, sizi ayaklı reklam olarak kullanmak için gibi. Yararı olabilir, internete "jinsei kolye yazar yazmaz ilk sırada ilk önce "zararları" çıkıyor. Verdiğin paraya değmez. Kanmayın böyle şeylere. Ender Saraç'ın yapıyor olduğu şeyi yurt dışında Dr. Mehmet Öz yapıyordu, bakın en son adamı artık topa tutuyor, dalga geçiyorlar. Bazı doktorlar ve insanlar bilimi ilerletmek yerine ilim üzerinden para kaldırmanın peşinde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.