Şimdi Ara

Axe Temptatıon Kullananlar Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Axe temptatıon adlı bir deodarant aldım da benim hoşuma gitti şahsen.Daha önceden kullananlar veya halen kullanmakta olanlar varsa çevreden ve özellikle karşı cinsten nasıl tepkiler aldıklarını yazarlarsa sevinirim.Çikolatalıymış sanırım parfüm pek bir bilgim yok.Yorumları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epsilon059 -- 5 Şubat 2010; 21:48:42 >

• dostum boyle reklamındaki gibi kızlar fışkırmıyor kız arkadasın varsa öpüşürken feln hoşuna gıdıyor.
  • 1 saat onun kalıcılığı. Düzgün bir parfüm almaya bak bence.
  • quote:

dostum boyle reklamındaki gibi kızlar fışkırmıyor kız arkadasın varsa öpüşürken feln hoşuna gıdıyor

Öyle parfüm bulsam kaçırmam zaten dostum :)..İtici olmasın,hoş koku olsun yeter benim için.Yorum için saol.
  • ya bi de axe çıplak vücuda mı sıkılır giysiye mi sıkılır ? .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

ya bi de axe çıplak vücuda mı sıkılır giysiye mi sıkılır ? .

Çıplak vücut. Koltuk altı, boyun, göğüs, kulak arkası etkili oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

ya bi de axe çıplak vücuda mı sıkılır giysiye mi sıkılır ? .

Çıplak vücut. Koltuk altı, boyun, göğüs, kulak arkası etkili oluyor.

Ben de öyle biliyorum deodorant sonuçta da , kime baksam giysiye sıkıyorlar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1 saat onun kalıcılığı. Düzgün bir parfüm almaya bak bence.

• quote:

sabah 8de sıkdım saat 1de dönercide garson dedi dark temp. mi sıkdın. kalıcılığı o kadar da kötü değil.
  • çok abarttınız bu kokuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

quote:

sabah 8de sıkdım saat 1de dönercide garson dedi dark temp. mi sıkdın. kalıcılığı o kadar da kötü değil.

Dikkat çeken bir parfüm ama bu kadarı fazla. Yok bir daha kullanmam ben bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyle_

quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

quote:

Dikkat çeken bir parfüm ama bu kadarı fazla. Yok bir daha kullanmam ben bunu.

Ben de hep adidas'ın deodarantlarını kullanırdım . Axe denicem de hangisni tavsiye edersiniz ?

• Ben kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır ve hiç değiştirmedim Karşı cinsten çok iyi tepkiler de geliyor özellikle karşı cins seviyor kendileri de söylüyordu zaten sen bu kokuyu kullanmaya devam et Çoğu kişinin beğenmemesi çok iyi birşey az sayıda kullanan oluyor herkes bu parfümü-deodonratı kullansaydı iyi olmazdı
  • Africa denemeni öneririm.Yakın zamana kadar hiç bir yerde bulamıyordum fakat şimdi her yerde görür oldum.Bu arada africayı alırken mağazada şişeyi uzatan kız bana fena bakıyordu hatta ben korkup kaçtım o dereceydi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subuo -- 5 Şubat 2010; 22:26:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.