Şimdi Ara

Jetta 1.2TSI yakıt tüketimi verisi.Marmaris-İzmir-Marmaris. 1depoyla 1000km yapar bu araba. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
7.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dıvısıon bell arkadasım 250 km. sürat naaptınız oyle o degıl o araclar 260 ıda gıder belkı ama sonuc ıtıbarı ıle dort adet lastık uzerınde gıdıyoruz yanii ne olursa olsun tamkınlı olmak ta fayda var dıyorum ben yınede..
    Kia Ceed(2019Elegance) crdi 7dCT
  • Ufak sedan kasalarda 1.2 1.5 tabıı pejo 3008 gıbı 1.5 hayvanı kasaları söylemıyorum az yakıtlı oluyor benzınlı 1.5 dızllde bıle daha az yakıyor bazı 1.5 dızell araclar..

Orijinalden alıntı: lag3

Dıvısıon bell arkadasım 250 km. sürat naaptınız oyle o degıl o araclar 260 ıda gıder belkı ama sonuc ıtıbarı ıle dort adet lastık uzerınde gıdıyoruz yanii ne olursa olsun tamkınlı olmak ta fayda var dıyorum ben yınede..
    Airmatic var dostum sorun olmuyor. Araç yüksek hızlarda otomatik olarak süspansiyonları alçaltıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Benim passat tdi senden az yakıyor. Bence arabana bir baktır.

Konuya gelince:
    Depo bitmeden ölçüm yapılmaz.

Alıntıları Göster
    Deponun bitmesiyle ne alakasi var?

Yola ciktiktan itibaren yapılan km belli, yaktigi yakıt belli.

• 1.6 cruze da bu kadar yakıyor bundan bi tık fazla sadece ama çok yakıyor diye bağırıyor millet uzun yolda çok yakan araba kalmadı bu devirde yakıt pahalı yakıt

35-40km ort. hızla şehir içi-şehir dışı karışık kullanımı daha çok önemsiyorum ben. Sonuçta arabayı 7/24 otobanda kullanan birisi değilim ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

1.4 TSI 125 hp'lik Jetta sahibiyim. Şehir dışı kullanımlarında bende standart 5.7 lt ( +-0.2lt) gibi değerler görüyorum. Bu değerleri verince sağ şerit müdavimi falan sanıyorlar ama hiçte öyle değilim yani:) yeri geliyor yerleşim yerlerinden geçtiğim için 50-60 km hıza da düşüyorum, ışığa da yakalanıyorum, çocukların çişi geldiği için dur-kalkta yapıyorum ama genel olarak 110-130 aralığında kullanırım. Babamda 1.4 T Astra sedan aracımızda var, benzer kullanımın ile ondan daha az yaktığını biliyorum aracımın. Başka araçlar ile tecrübe etmediğim için başka karşılaştırma yapamadım. Ama şehir içinde hem tempolu, hem de sıkça kısa mesafe kullanımlarım olduğu için genelde 8.5 lt / 9 lt civarı değerler görüyorum
    Bu araba da sehiricinde 18kmh ortalama hızda 8.2lt ile geziyor.

Tamamen 3-4 km lik kısa mesafe git-gel kullanim.

• daha 2 gün önce izmirbandırma izmir yaptım, 110 full seyir, hızlanmalar seri, 1.6 tdci fiesta toplam 700km yol 38litre mazot 250tl, 5.3 litre 35kuruş gibi bişe ben kuruşa değil litreye bakarım, 110km de bu yakıt tüketimi kötü bence. araç dediğin 140da 6litre tüketebilir

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Alıntıları Göster
    Hocam memnunsan tadını çıkart. Çok bik bik eden olacak kulak asma. Ben de jettamdan çok memnunum. Birkaç veri paylaştım hemen itirazlar geldi ben de veri paylaşmıyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.2 tce megane larda durum nasil acaba ?

Birinin borcuna karşılık aldım zaten bu aracı. Parayı tahsil edemedik arabayı aldım onun yerine. Kendi aracım var zaten halihazirda. Bunu sehiricinde bankaya mankaya muhasebeciye filan giderken kullanıyorum. Ama güzel araba beğendim ben şahsen. Yalıtımı süspansiyonları filan makul derecede iyi. Motor ise soğuk havalarda 500 metre sonra bile sıcak üflemeye basliyor, bu yönden de çok iyi. Tek kötü yanı manuel olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

daha 2 gün önce izmirbandırma izmir yaptım, 110 full seyir, hızlanmalar seri, 1.6 tdci fiesta toplam 700km yol 38litre mazot 250tl, 5.3 litre 35kuruş gibi bişe ben kuruşa değil litreye bakarım, 110km de bu yakıt tüketimi kötü bence. araç dediğin 140da 6litre tüketebilir
    Aracınız çok yakmış hocam.

Clio 4 dCi sabah Adana da hava sıcaklığı 0 derece 1 haftadır. Geçen hafta yakıt alınca sıfırladım yol bilgisayarını.

1 haftadır sabah soğuk motor ile 5 km git akşam soğuk motorla 5 km gel şeklinde 26 km ortalama hız ile tüketim ortalamam 4.8 lt. Eğer hava söyle 10 derece üstü olsa 4.3
    falan yakıyor. Yazın özellikle 3.9 ila 4.1 arası gidip geliyor.

Hele bir de uzun yol olunca araç bildiğiniz yakmıyor neredeyse. 2 bin devir 110 sabit hız ile şehirler arası yapıyorum 90 km kadar git ve aynı mesafe geri gel ortalama 3.5 - 3.7 lt tüketim elde ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnerman -- 9 Şubat 2020; 22:32:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Alıntıları Göster
    Bizde de benzer kullanımlar var hocam, hatta bu yıl daha çok eşim kullanıyor aracı. Uzun süreli yakıt tüketimine de bayağıdır bakmıyorum aslında, unutmazsam bir foto çekip eklerim.

Orijinalden alıntı: _bluescream_

daha 2 gün önce izmirbandırma izmir yaptım, 110 full seyir, hızlanmalar seri, 1.6 tdci fiesta toplam 700km yol 38litre mazot 250tl, 5.3 litre 35kuruş gibi bişe ben kuruşa değil litreye bakarım, 110km de bu yakıt tüketimi kötü bence. araç dediğin 140da 6litre tüketebilir
    Benzinli C sınıfı bir araç ile B sınıfı dizel bir aracı karşılaştırmışsınız farkında mısınız?

Jetta 1.2TSI yakıt tüketimi verisi.Marmaris-İzmir-Marmaris. 1depoyla 1000km yapar bu araba.

Bu da diğer araba.

Jetta 1.2TSI yakıt tüketimi verisi.Marmaris-İzmir-Marmaris. 1depoyla 1000km yapar bu araba.

Otomobil dediğin sedan olur arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 9 Şubat 2020; 22:59:5 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.