Şimdi Ara

Jetta 1.2TSI yakıt tüketimi verisi.Marmaris-İzmir-Marmaris. 1depoyla 1000km yapar bu araba. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
7.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Naptın hocam benim 1.8 motor 110bg connect 55 lt mazotla 750-850 km gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • yokuslardan dolayi fazla bile yakmis

tsi iyidir

Aynı araç Ayvalık Denizli mugla üzerinden (aydın degil) 5.5 yakıyor.

Mevsim, lastik, bakım aynı.

Arkadaşın tüketiminde Ortalama hız hem güzergahında hemde İzmir icinden dolayı düşecek tabi.

Vag sevmiyor, benzinli sevmiyor olabilirsiniz de toy toy yorumlar yapıyorsunuz.

O degil de comand nerde basına bir is mi geldi? Uzun yıllar Tsi kullanmış bir tsi uzmanı olarak genelde ilk yorumu o yapardı. Bu kadar gecikmesi normal degil. Kimse Subaru konusunda trolluk yapmadığı diye darıldı heralde bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 9 Şubat 2020; 23:30:9 >

Orijinalden alıntı: brhc

yokuslardan dolayi fazla bile yakmis

tsi iyidir
    Marmaris'ten itibaren Muğla merkeze kadar sürekli rampa tirmaniyorsun. Sakar geçidi zaten evlere şenlik. Yine yatağan-çine arasındaki dağ tırmanışları da kaydadeger zorlukta.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Bilmukabele hocam, sizde yorumlarını takip ettiğim üyelerdensiniz.

in cik in cik
    duzluk yok

benzinin en buyuk dusmani rampa. duzlukte bu hiz ort ile cok rahat 5-5.5 yakar

• Bende istanbul-Trabzon arası gidiş geliş 5 kişi + bagajla (Bu dediklerimle aracın ağırlığını birlikte hesaplayınca 2 tonu geçiyor) ortalama hız 90 km/h veriyle 5.5 litre mazot yakıyorum 1.6 turbo dizel aracımla.

Yokuşlarda istif bozma yok genelde 110 km/h hızda sabitleyici açık olur. Çorum-Çankırı gibi yerlerde radar olduğu için yavaş gitme mecburiyetide dahil.

Bu güzergahta ve bu ağırlıkta konudaki aracın kaç litre yaktığını ben hesaplayamam ama belki bu şartlar altında aynı yolu kullanan varsa değerleri kapıştırabiliriz

• Tüketiminiz Muğla'daki rampaları da düşününce gerçekten güzel. Dizel 308 ile dahi 5 litre altına inmek zor bu koşullarda.

Peki hocam Muğla'yı dikkate almayıp sadece Aydın-İzmir gibi düz sayılabilecek bir yolda iken bu kullanımda tüketiminiz kaç litre olurdu tahminen?

Aynı zamanda bir sorum daha var hocam. Aracınız yarım kontak durumunda iken sizin de yol bilgisayarındaki ortalama hızınız düşüyor mu? İlginç bir şekilde Passat'ta bu sorundan muzdaribim bu sebeple dizelleri kıskandıracak şehir içi ortalama hız/yakıt verileri görüyorum bazen

Birkaç hafta içerisinde ben de ACT Passat ile Kocaeli-İzmir yapacağım. Aynı yolda daha önce hem e-hdi 308 hem de 1.6 thp 308 ile elde ettiğim tüketimleri karşılaştıran konu açmayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhadogdu -- 10 Şubat 2020; 2:13:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Tüketiminiz Muğla'daki rampaları da düşününce gerçekten güzel. Dizel 308 ile dahi 5 litre altına inmek zor bu koşullarda.

Peki hocam Muğla'yı dikkate almayıp sadece Aydın-İzmir gibi düz sayılabilecek bir yolda iken bu kullanımda tüketiminiz kaç litre olurdu tahminen?

Aynı zamanda bir sorum daha var hocam. Aracınız yarım kontak durumunda iken sizin de yol bilgisayarındaki ortalama hızınız düşüyor mu? İlginç bir şekilde Passat'ta bu sorundan muzdaribim bu sebeple dizelleri kıskandıracak şehir içi ortalama hız/yakıt verileri görüyorum bazen

Birkaç hafta içerisinde ben de ACT Passat ile Kocaeli-İzmir yapacağım. Aynı yolda daha önce hem e-hdi 308 hem de 1.6 thp 308 ile elde ettiğim tüketimleri karşılaştıran konu açmayı planlıyorum.
    Valla kontak açıkken ortalama hız dusuyormu bilmiyorum hiç dikkat etmedim. Ama zannetmiyorum ya.

İzmir Aydın arasi gibi rampasiz guzergahlarda aynı kullanımda çok rahat 5lt ye iner, net. Araba cidden kokluyor yakıtı. 6.vitesin oranını da çok iyi ayarlamislar.

• Merhaba. Konunuz hoşuma gitti çünkü bende Temmuz ayında İzmir Bornova'dan Marmaris'e gidip gelmiştim. Araç 1.2Tsi 110hp eu6 Skoda Yeti. Ben 5.7 yakmıştım. Giderken 2 kişi, sabah ve klima son 1 saat hariç kapalı, Dönüşte akşamüstü klima 4 saat boyunca açık ve 4 kişiydik. Hızda 90-110 arası gezdi benimde. Dediğiniz gibi uzun yolda 6. viteste 90la giderseniz ki bizde bebek var ben 100ü geçmem, çoğu uzun yolda çok rahat 5lt'yi geçirmeden gezebiliyorum.

tsi varken dünyada kalmak mantıksız

başka gezegenler diğer galaksiler..
  • Tüketim gayet güzel, mqb ye sahip Golf 7 ile daha güzel veriler de elde edebilirsiniz. Bu jettanın artısı ilk gelen 1.2 TSI lardan olmaması. Onlar 8V ve yakıt olarak kayda değer şekilde çok yakıyor. 16V Bluemotion motorlar ise daha ekonomik.

Bu arada araçta sunroof var mı? Satmayı düşünüyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 10 Şubat 2020; 8:51:2 >
  • 1.6 tdi olani ile seninle ayni surus stili ile 100 110 ile yaptigim yolculugu 4.3 ile bitirdim 600 kmyi. tsi tdidan eredeyse yuzde 40 45 fazla yakiyor. yine dedigimiz noktaya geldi konu... yuzde 40 45 fazla yakiyorsunuz duzelden hele 13 140 sabitlediginde fark daha da aciliyor

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Tüketim gayet güzel, mqb ye sahip Golf 7 ile daha güzel veriler de elde edebilirsiniz. Bu jettanın artısı ilk gelen 1.2 TSI lardan olmaması. Onlar 8V ve yakıt olarak kayda değer şekilde çok yakıyor. 16V Bluemotion motorlar ise daha ekonomik.

Bu arada araçta sunroof var mı? Satmayı düşünüyor musunuz?
    Aslında bu arabayı birinin borcuna karşılık aldim, zaten bende satıp nakite çeviricektim lakin kullandıkça çok hosuma gitti alet. Gündelik işler için de lazımdı zaten ufak az yakan bı araba o yüzden şimdilik satmayı düşünmüyorum. Kullanırım bunu ben.

Sunroof yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Aslında bu arabayı birinin borcuna karşılık aldim, zaten bende satıp nakite çeviricektim lakin kullandıkça çok hosuma gitti alet. Gündelik işler için de lazımdı zaten ufak az yakan bı araba o yüzden şimdilik satmayı düşünmüyorum. Kullanırım bunu ben.

Sunroof yok.

Alıntıları Göster
    İyi günlerde kullanın. Mqb ye göre yol tutuşunu daha çok beğeniyorum. Sciroccoda da aynı alt yapı var. Golf 7 ile viraj kasınca bir yere kadar iyi tutuyor. Ama bir yerden sonra korkutucu şekilde kopuyor. Jetta ve Sciroccoda durum böyle değil.

• Çok daha iyi veriler var. Fazla yakmış

Orijinalden alıntı: eko33

1.6 tdi olani ile seninle ayni surus stili ile 100 110 ile yaptigim yolculugu 4.3 ile bitirdim 600 kmyi. tsi tdidan eredeyse yuzde 40 45 fazla yakiyor. yine dedigimiz noktaya geldi konu... yuzde 40 45 fazla yakiyorsunuz duzelden hele 13 140 sabitlediginde fark daha da aciliyor
    saçmalamayın. Arkadaş aracı yeni almış. Kullanım sitili eski aracına göre.

1.2 TSI ile uzun yolda 5 in üzeri 130 un üzerine çıkmadıkça zor görülür.

Jetta 1.2TSI yakıt tüketimi verisi.Marmaris-İzmir-Marmaris. 1depoyla 1000km yapar bu araba.Jetta 1.2TSI yakıt tüketimi verisi.Marmaris-İzmir-Marmaris. 1depoyla 1000km yapar bu araba.Jetta 1.2TSI yakıt tüketimi verisi.Marmaris-İzmir-Marmaris. 1depoyla 1000km yapar bu araba.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.