Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam berke001

ben bu girişteki animasyonu değiştiremedim. bu animasyonu jetdroid yazısıyla nasıl değiştirebilirim. yardımcı olur musun?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_toprak21

Selam berke001

ben bu girişteki animasyonu değiştiremedim. bu animasyonu jetdroid yazısıyla nasıl değiştirebilirim. yardımcı olur musun?

Teşekkürler...

http://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=11&t=75

Root yetkisi alıp system/media içersindeki bootanimation.zip dosyasını değiştirmen gerekiyor.
  • Selam berke001

Biraz daha ayrıntılı anlatır mısın? bootanimation.zip dosyasını nerden indirebilirim. Şimdi root yetkilerini yapmaya çaılışıyorum. Bu bahsettiğin root yetkisi birinci sayfadaki Root Yetkilerini Almak başlığındakidir değil mi.

Teşekkürler.
  • dosyayı değiştirdikten sonra terminalde 'sudo chmod -R 777 /system/media/bootanimation.zip' bunu giriyormuyuz.
  • Selam berke001

bootanimation.zip dosya buldum dediğin gibi yükledim. çalışıyor. ama gene android yazısı yok. sadece android sembolü çıkıyor. bazen ekran beyaz oluyor. Bana link verebilir misin? Açılışta sadece yazı yazan yüklemek istiyorum. aradım bulamadım...
  • quote:

Selam berke001

bootanimation.zip dosya buldum dediğin gibi yükledim. çalışıyor. ama gene android yazısı yok. sadece android sembolü çıkıyor. bazen ekran beyaz oluyor. Bana link verebilir misin? Açılışta sadece yazı yazan yüklemek istiyorum. aradım bulamadım...

O yazıyı içeren bootanimation.zip dosyasını bulamadım. Ama son hazırladığım JetDroid versiyonunu verebilirim, açılışta Android yazısı çıkıyor.
    http://uppit.com/834wk3lpmynu/JetDroid.tar.gz

• Selam berke001

940kb bir dosya indirdim yükledim android yazısı çıkıyor. Senin paylaştığın dosyayı da indiriyorum.

bu jetdroid'e gsm-3g çalışmıyor. üzerinde çalışıyorlar herhalde. ne zaman biter sence. gsm çalışsaydı bu şekilde kullanırdım yani
  • quote:

Selam berke001

940kb bir dosya indirdim yükledim android yazısı çıkıyor. Senin paylaştığın dosyayı da indiriyorum.
    bu jetdroid'e gsm-3g çalışmıyor. üzerinde çalışıyorlar herhalde. ne zaman biter sence. gsm çalışsaydı bu şekilde kullanırdım yani

Şu an JetDroid 0.3 pre3 kullanıyoruz. JetDroid 0.3 tamamlanınca çalışacağını söylüyorlar.
  • sence ne zaman biter jetdroid 0.3pre
  • quote:

sence ne zaman biter jetdroid 0.3pre

Çabuk biteceğini sanmıyorum. Daha en azından 1-2 ay vardır...
  • 1 - 2 ayda bitirse iyidir. 2 ay bekleyelim...
  • android li bi model almayı düşünüyorum bu telefonu alıp jetdroid mi kullansam ne sorunları var jetdroidin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

android li bi model almayı düşünüyorum bu telefonu alıp jetdroid mi kullansam ne sorunları var jetdroidin?

İmkanınız varsa Android işletim sistemli bir telefon alın.
    JetDroid'i bugün normal bir telefon gibi kullanmak mümkün değil. İlk sayfada çalışan-çalışmayan şeylere bakmanızı tavsiye ederim.
  • berke linux tabanlı samsung h1 de işlemci gücünü değiştirebiliryorlar.Ayrıca kendi firmwaresi tar.gz uzantılı onun için android yüklüyebiliyorlar.Sence bu işelemci güclendirme işi jette de olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultan22

berke linux tabanlı samsung h1 de işlemci gücünü değiştirebiliryorlar.Ayrıca kendi firmwaresi tar.gz uzantılı onun için android yüklüyebiliyorlar.Sence bu işelemci güclendirme işi jette de olur mu?

Samsung H1 de işlemcinin nasıl güçlendirildiğini bilmiyorum.

Root yapılmış Android işletim sistemli telefonlara SetCPU uygulaması sayesinde işlemciye hız aşırtmak mümkün.
    Örneğin: Samsung Galaxy S'in 1 Ghz'lik HummingBird işlemcisini 1.6 Ghz'e çıkartmışlar.
    Mobil işlemcilerin hız aşırtma potansiyeli çok yüksek. Çünkü ısıyı ve batarya tüketimini azaltmak için frekansı düşürüyorlar.
    Tabi ki bu iş sadece SetCPU yüklemekle olmaz. Linux çekirdeğinin de overclock desteklemesi lazım.

Genel bilgilerden sonra;
    Eğer JetDroid ekibi overclock destekli çekirdeğe sahip bir JetDroid versiyonu çıkarırsa bunu bizde yapabiliriz.

• Jetdroid ekibi sanırım bu aralar işlemci hızını ayarlamaya çalııyorlar.Buda nerden çıktı dersenizhttp://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=76&t=526 burdan bakın.
  • Dopi bir paket hazırlamış. http://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=77&t=546
    İçerisinde son zamanlarda yapılmış tüm yamalar bulunuyor.

Ben yükledim. Tek bir kusuru var. Eskiden oynadığım oyunlar, kullandığım programlar filan hata verdi. Uygulamalarla ilgili bir sorun var.
    Tavsiye etmiyorum.
  • Herhangi bir gelişme yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0551

Herhangi bir gelişme yokmu ?

En son bu çıktı:http://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=77&t=555

Saat, USB, bug düzeltmeleri filan var. Ama yine uygulama sorunu olduğu için işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.