Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benbu temayı nasıl kuracam arkadaşlar lütfen çok acil yardım edin ADW Launcher 1.2.2 indirdim apk dosyası olarak geliyor ben bunu telefona attıgımda desteklenmeyen dosya türü diyor ben nasıl kuracam bu adwlauncher temasını çok acil yardım samsung jet s8000 telefonum var
  • Jetdroidi telefona yükledim. biraz kurcaladığım zaman telefon donuyor ve hiçbir şlem görmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_toprak21 -- 3 Mart 2011; 14:01:59 >
  • en son galaxy tab aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_24
    benbu temayı nasıl kuracam arkadaşlar lütfen çok acil yardım edin ADW Launcher 1.2.2 indirdim apk dosyası olarak geliyor ben bunu telefona attıgımda desteklenmeyen dosya türü diyor ben nasıl kuracam bu adwlauncher temasını çok acil yardım samsung jet s8000 telefonum var

APK dosyaları Android sadece Android'de çalışır. Samsung'un standart işletim sistemi yani Touchwiz APK dosyalarını açamaz.

quote:

Orijinalden alıntı: by_toprak21
    Jetdroidi telefona yükledim. biraz kurcaladığım zaman telefon donuyor ve hiçbir şlem görmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim...

Ekran zaman aşımı ayarını 30 dk olarak ayarlayın.

quote:

Orijinalden alıntı: cp1369
    en son galaxy tab aldım

Hayırlı olsun.

• Selam Berke001

Samsung da bazı telefonlarda Android sistemi var. Mesela Samsung Galaxy S. Biz bu telefondaki dosyaları Samsung JET'e root olarak yükselek çalıştırmaz mı?

Diğer cevabın için teşekkürler. ama zaten 30 dakka olarak ayarlamıştım. yine de donuyor. telefon açıldığında android yazmıyor. bir hareketli bir X işareti var. ondan mıdır?
  • Bu telefon açılışındaki açılışı nasıl android yapabiliriz?
  • Virtual Box ile ubuntu hazırladım Gparted e giriyorum sağ üst köşede hafıza kartı görünmüyor.
  • @by_toprak21

Diğer Android işletim sistemli telefonların dosyaları Jette çalışmaz. Çünkü donanım farklı, her telefon için özel sürücü gerekiyor.

Telefonun "no" tuşuna basınca bir bug nedeniyle takılıyor, o tuşu kullanma. Onun dışında telefon durduk yere donuyorsa yapılacak bir şey yok.
    Açılıştaki sadece bir animasyon, değiştirmene gerek yok zaten zor bir iş...

Ubuntunun kendi disk yöneticisini kullanmayı deneyebilirsin.
  • by toprak kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum hafıza kartı yerine başka birşey gösteriyor, o gösterdiğindede ubuntu kurulu diyor, nasıl bir iş anlamadım
  • VirtualBox programı çalışırken sağ alt köşede USB işareti var. oraya sağ tıkladım SAMSUNG GT S8000 çıktı aktif ettim. çalışışıyor şimdi.

ama artık jetdroidi yükleyemiyorum. dedğin gibi bütün işlemleri yapıyorum. hata veriyor. partition failed gibi bir hata çıkıyor. Acaba hafıza kartı mı işlem görmüyor. nasıl düzeltebilirim.

Teşekkürler.
  • quote:

VirtualBox programı çalışırken sağ alt köşede USB işareti var. oraya sağ tıkladım SAMSUNG GT S8000 çıktı aktif ettim. çalışışıyor şimdi.

ama artık jetdroidi yükleyemiyorum. dedğin gibi bütün işlemleri yapıyorum. hata veriyor. partition failed gibi bir hata çıkıyor. Acaba hafıza kartı mı işlem görmüyor. nasıl düzeltebilirim.

Teşekkürler.

Ubuntu'nun kendi disk yöneticisini kullanmayı deneyebilirsin.
  • yani bütün işlemleri yaptıktan sonra hafıza kartını takıyorum. yes ve no ya bastıktan sonra yazılar çıkıyor. bir yerde partation failed diyor. eskiden çalıştırıyordu... şimdi olmuyor
  • nasıl yani? ubuntunun kendi disk yöneticisi nerdedir.

o da Gparted gibi mi?
  • @by_toprak21

Gparted ile hafıza kartını bölme işlemini sorunsuz yaptın mı?

Çünkü bölümlendirme hatası veriyor.
  • evet. bütün işlemleri sorunsuz yaptım. hiçbir yerde sorun çıkarmadı. ama işlem bittikten sonra hafıza kartını takılyorum. yes no tuşlarıyla açtığım zaman hata veriyor.
  • quote:

evet. bütün işlemleri sorunsuz yaptım. hiçbir yerde sorun çıkarmadı. ama işlem bittikten sonra hafıza kartını takılyorum. yes no tuşlarıyla açtığım zaman hata veriyor.

Ext3 Bölümünün boyutu ne kadar?
  • quote:

evet. bütün işlemleri sorunsuz yaptım. hiçbir yerde sorun çıkarmadı. ama işlem bittikten sonra hafıza kartını takılyorum. yes no tuşlarıyla açtığım zaman hata veriyor.

Hafıza kartını telefona takarak mass storage modu seçip yapcaksın tüm ayarları.Kartı bilgisayara takarsan olmaz.Berke sende herkezin bu hatayı almaması için ana sayfaya yazsan iyi olur bunu hafıza kartını direk pc ye takanlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0551

Hafıza kartını telefona takarak mass storage modu seçip yapcaksın tüm ayarları.Kartı bilgisayara takarsan olmaz.Berke sende herkezin bu hatayı almaması için ana sayfaya yazsan iyi olur bunu hafıza kartını direk pc ye takanlar olabilir.

Ben hafıza kartını bilgisayarın okuyucusuna takarak birkaç kere sorunsuz yükledim.

Çok değişkenlik gösteriyor, bende çalışan şeyin başkalarında çalışmadığı olabiliyor. Bu sorunun kesin bir çözümünü bulmak zor gibi...
  • tamamdır. oldu. çalışıyor. yükledim.
  • Selam berke001

Ben bu Samsung Galaxy S deki root dosyaları deniyecem. bakalım çalıştıracak mı...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.