Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S.a arkadaşlar benim firmware S8000XXIE1 bende yükleyebilirmiyim ve brick olma durumu nedir şimdiden tşk
  • yukarı
  • arkadaşlar ben yukledım ama the process com.android.calendar has stopped unexpectedly. please try again hatası bu hatayı verıp telefonu kapatıyo ne yapabılırım acıl yardın lutfenn!!
  • yeter artık şu konuyu bi güncelleyin andoroid 2.3 portlandı bile
    ilk sayfada verilen özelliklerin hepsi çalışıyor ve onların haricinde çalışıp çalışmayalar şunlar
    (+) çalışanlar (-) çalışmyanlar

1. GSM, 3G -
    2. Bluetooth +
    3. Hoparlörler +
    4. 3,5 mm kulaklık girişi, ses +
    5. Mikrofon +
    6. Radyo +
    7. gps alıcısı -
    8. Titreşim+
    9. Kameralar -
    10. Flaş -
    11. Saat +
    12. Sensörler +
    13. Genel bug düzeltmeleri +

videolar başka bir jetle çekilmiştir kalitesi bu yüzden düşüktür

ilk sayfada verilen sürümden çok daha hızlı
    o kadarki ben fenerbahçe-lazio maçını jetdroid üzerinden izledim sesde gayet iyi fakat sürekli şarja bağlıydı hala şarj sıkıntısı devam ediyor her akıllı telefonda olduğu gibi

son jetdroid versiyonuna burdan ulaşabilirsiniz:
    http://code.google.com/p/android-for-jet/downloads/detail?name=cm7-odexed-jetdroid.tar.gz&can=2&q=

Carlos_Manuel
    Dopi
    KB_JetDroid
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greatgrey999 -- 14 Nisan 2013; 2:22:12 >

• hatta android 4.0.2 bile portlandı ama şuanda wifi touch screen calibration ve daha birçok şey düzgün çalışmıyor yani şuanda 2.3 ondan daha iyi yüklemenizi öneririm fruit ninja agry birds gibi oyunlar 2.1 e göre çok çok hızlı rahatlıkla oynanabiliyor yavaş yavaş yola girmeye başladı jetdroid
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Jét'İNİZİ SATMAYIN
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greatgrey999 -- 14 Nisan 2013; 14:39:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0551

Berke ana sayfayı güncelleyebilir misin yeni sürüm çıktı.KB_JetDroid tarafından yapılmış , Dopi tarafından yayınlandı.
    0.5pre1 versiyonu;
    http://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=101&t=2244

kardeş bundan sonra carlos_manuel yaptı bi versiyon cyanogen mod 7.2 li ve oldukça hızlı yukarıda linkini paylaştım
  • bu arada proje için hiç bi karşılık almadan hala çalışan dostlarımız var proje sonlanmamıştır beklemeye ve takip etmeye devam edin
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Jét'İNİZİ SATMAYIN
    :)
  • Dahada fazla hız isteyen arkadaşlarımız olursa sandisk marka class 10 hafıza kartlarını kullanabilirler 8gb sandisk class10 hafıza kartı 20 TL sdhc ler class 4 tür class 10 alamayanlar class 6 alabilirler yinede sdhc lerden iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: master1045

bi kursam calıssa 2.3.7

Kurabilirsin kardeş buyur 2.3.7 hemide cm 7 li bluetooth ses... çalışıyor ve 2.1 de çalışanların hepsi;
    http://code.google.com/p/android-for-jet/downloads/detail?name=cm7-odexed-jetdroid.tar.gz&can=2&q=

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar benim android te ekranı kilitleyince tel tamamen kapanıyor jetdroid i en baştan açıyorum bu sorun halledilebilirmi yani sizin anlayacağınızz tel bekleme yapmıyor direk komple kapanıyor
  • Bende bugün yarın monteyle bizim burda telefoncuda takas edicem jet alıcam üstüne 120 lira verip süper telefon ya .. adam bide ekranı amoled, hd ,300 dpi yapmış .. ekranına hayran kaldım açıkçası :D
  • berke bu konuyla uğraşmıyo artık heralde
  • bugün gittim birtane jet aldım birazdan android yüklicem acaba 1. sayfadaki 0.3pre .. onumu yoksa cm 7.1 imi yüklesem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybaronex

arkadaşlar benim android te ekranı kilitleyince tel tamamen kapanıyor jetdroid i en baştan açıyorum bu sorun halledilebilirmi yani sizin anlayacağınızz tel bekleme yapmıyor direk komple kapanıyor

Arkadaşın 2.3 sürümünde bu sorun tamamen çözülmüştür yükleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun alt ses tuşu (ses kısma tuşu ) çalışmıyor. download moduna geçmenin
    yazılım yüklemenin başka bir yolu varmı ?
  • ''üzgünüz android.process.acore işlemi beklenmedik biçimde durdu. Lütfen yeniden deneyin '' diye bir uyarı belli aralıklarla geliyor, sıkıntı nerededir acaba ?
  • arkadaşlar bu jetdroid i kurmam için bana en güncel linkleri ve nasıl yapacagımı pratik anlatacak bir babacan varmı? bu telefonla ilgili herşeyi yapıyorum bi tek şu hafıza kartını bölmeyi geçen defa yapamadım..
  • selam arkadaşlar bende s8000 jet var ve bende android yüklemek istiyorum ama ben bunu ubuntu kullanmadan windows 7 ultimate den kartı ikiye bölüp jetdroid firmwaresini yüklesem çalışırmı bilgisaya ubuntuyu kuramadım kendi sitesinden indirdim ama bana hep NEROnun son sürümünü kur diye bişey çıkıyo ve demo olarakta çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı acilll.@
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.