arkadaşlar birde şöyle bir şey danışmak istiyorum bu vodafone 945'i almaya çok yakınım ama bir yerde okuduğum kadarıyla android'de hafıza kartına yükleme yapamıyormuşsun ve telin kendi hafızası 512 mb kendi yazılımından sonra geriye kalansa 300 yani nerde okuduysam 4 5 tane program veya oyundan sonra yer kalmadı diyor bunun üstesinden gelebilir miyiz çok site de baktım her ne kadar çözüm var falan deselerde yorumların bir kısmı olmadığını söylüyor kendi telefonum şu anda bende değil yaklaşık 1 ay kadar da olmayacak ucuz bir tel alayım diyordum ama bunu görünce de özelliklede android yazılım aklımı çeldi:) sizden iyi ya da kötü bir yorum bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: çıldırtan jet
arkadaşlar birde şöyle bir şey danışmak istiyorum bu vodafone 945'i almaya çok yakınım ama bir yerde okuduğum kadarıyla android'de hafıza kartına yükleme yapamıyormuşsun ve telin kendi hafızası 512 mb kendi yazılımından sonra geriye kalansa 300 yani nerde okuduysam 4 5 tane program veya oyundan sonra yer kalmadı diyor bunun üstesinden gelebilir miyiz çok site de baktım her ne kadar çözüm var falan deselerde yorumların bir kısmı olmadığını söylüyor kendi telefonum şu anda bende değil yaklaşık 1 ay kadar da olmayacak ucuz bir tel alayım diyordum ama bunu görünce de özelliklede android yazılım aklımı çeldi:) sizden iyi ya da kötü bir yorum bekliyorum
1 saat falan önce açılmıyordu 2 farklı bilgisayarda denedim herhalde server da yenileme vardı neyse sevindim youtube da gapps mode diye birşey gördüm daha önce denedin mi onu
quote:
Orijinalden alıntı: çıldırtan jet 1 saat falan önce açılmıyordu 2 farklı bilgisayarda denedim herhalde server da yenileme vardı neyse sevindim youtube da gapps mode diye birşey gördüm daha önce denedin mi onu
Denemiştim, bence şimdilik işe yaramıyor
bütün tuş kombinasyonlarını denedim ama sonuç hine aynı limit dışı diye bir yazı çıkıyor ve öyle kalıyor ubuntu forumuna konu açıp bi yardım istiyim belki sorunu bilen çıkar ilgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.
arkadaşlar ubuntuyu kurmayı sonunda becerebildim yardımlar sayesinde, ama hafıza kartını bi türlü görmüyor sağ üst köşeden hafıza kartına seçicem yok yok yok nasıl gösterebilirim hafıza kartını, bukadar uğraştıracağını sanmıyordum valla...
quote:
Orijinalden alıntı: cakal41
arkadaşlar ubuntuyu kurmayı sonunda becerebildim yardımlar sayesinde, ama hafıza kartını bi türlü görmüyor sağ üst köşeden hafıza kartına seçicem yok yok yok nasıl gösterebilirim hafıza kartını, bukadar uğraştıracağını sanmıyordum valla...
hayır okuyucuya takmıyorum telefondan yığın depolama modun' u seçiyorum o şekilde bağlıyorum ama görmüyor, windows' da ise hafıza kartını görebiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cakal41 hayır okuyucuya takmıyorum telefondan yığın depolama modun' u seçiyorum o şekilde bağlıyorum ama görmüyor, windows' da ise hafıza kartını görebiliyorum.
Ubuntu ile ilgili sorun var gibi görünüyor... USB Bellek filan takınca açılıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0551 Bi gelişme varmı berke?
Grafik hızlandırıcıyı yavaş yavaş geliştirmeye devam ediyorlar. Birkaç tane yama yayınladılar. Ama şu an kullanmasak daha iyi olur. Çünkü Wifi çalışmaz hale geliyor, sanırım yamadaki kernel'de wifi desteği yok.
Önemli bir gelişme olursa burada paylaşırım.
Hangi oyunları oynuyabiliyonuz şuan? Mesela Angry Birds,GalaxIR,Tap And Furious,Glow Hockey,MiniSquadron vs. çalıştıyor mu? Bide Bluetooth sürücüsünün yakın zamanda çıkma ihtimali varmı?
Arkadaşlar merhaba, bendede jet var ve android yüklemek istiyorum fakat daha hafıza kartına format atamadım. virtualbox ile çalıştırdığım ubuntu hafıza kartımı görmüyo bunun için ne yapabilirim?
Bu jetroid'te son durum nedir arkadaşlar.Eksiklikler giderildimi?Yani tam sürüme ulaşılabildimi?
quote:
Orijinalden alıntı: illegal_mck
Bu jetroid'te son durum nedir arkadaşlar.Eksiklikler giderildimi?Yani tam sürüme ulaşılabildimi?
Daha çok var tam sürüme.Önceki yazıları okursan cevabını alırsın arkadaşım.
quote:
Orijinalden alıntı: deer_Deer2
Arkadaşlar merhaba, bendede jet var ve android yüklemek istiyorum fakat daha hafıza kartına format atamadım. virtualbox ile çalıştırdığım ubuntu hafıza kartımı görmüyo bunun için ne yapabilirim?
Ubuntu sorun çıkartabiliyor... ilgili bölüme konu açarak yardım isteyin bence.
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0551 Hangi oyunları oynuyabiliyonuz şuan? Mesela Angry Birds,GalaxIR,Tap And Furious,Glow Hockey,MiniSquadron vs. çalıştıyor mu? Bide Bluetooth sürücüsünün yakın zamanda çıkma ihtimali varmı?