-Wifi -USB yığın depolama erişimi -SD Kart erişimdi -Hareket sensörü -Saat -2D Grafik hızlandırıcı (ekran titremesi sorunu çözüldü) -Titreşim
Bunların çalıştığı paketi indirmek istiyorsanız önceki mesajıma bakın.
selamlar arkadaslar nelerin calıstıgı degilde hala nelerin calısmadıgını yazabilirmisiniz? mp3 foto bt gibi ? birde omnia2 bizim telefonla aynı windows yukleyemezmiyiz bu telefona?
Selam berkeoo1
teşekürler...
GSM/3G çalıştığı zaman bilgimiz olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: Burock1985
selamlar arkadaslar nelerin calıstıgı degilde hala nelerin calısmadıgını yazabilirmisiniz? mp3 foto bt gibi ? birde omnia2 bizim telefonla aynı windows yukleyemezmiyiz bu telefona?
İlk sayfadaki -JetDroid Genel Bilgi- başlığı altında nelerin çalışıp çalışmadığı mevcut. Windows Mobile yükleyemeyiz. @by_toprak21 GSM/3G sürücüsü çıktığı zaman haber veririm.
jetdroid yüklicem ama jetdroid dosyalarını nerden alıcam? Biri jetdroid için link verebilir mi?
Saat, USB, bug düzeltmeleri filan var. Ama yine uygulama sorunu olduğu için işe yaramıyor.
Bu dosya indirilip direk jetdroid kurmak için kullanılabiliyor mu yoksa sadece paket mi? yani eski jettdroide mi ekliyoz?
evet sonunda jetdroidi yuklemis bulunuyorum benimde aadımı ekleyebilirsin :D
ya nolur bitsin nartık şu proje,
Dopi de umudu kesti heralde
quote:
Orijinalden alıntı: eleanor67 ya nolur bitsin nartık şu proje, Dopi de umudu kesti heralde
Yok, sürekli uğraşıyorlar.
Son çıkan test paketi:http://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=77&t=582 Özellikleri; -Wifi -USB Desteği -SD Kart okuma -Hareket Sensörü -Saat (saat dilimini ayarlamak gerekiyor) -Titreşim -Güncellenmiş SuperUser.apk (bir tür root yöneticisi) -Ekran parlaklığı ayarı -Dokunmatik ekran parametleri değiştirildi -2D Grafik Hızlandırıcı (ekran titremesi sorunu çözüldü)
Bu yama ile artık "no" tuşuna basınca telefon takılmıyor. GApps yüklendiği taktirde "no" tuşuna basarak telefonu kilitleyebiliyorsunuz.
berke hocam bu yeni güncelleme çok güzel olmuş en azından şarj tüketimini arttırarak daha fazla süre uygulamalar ile ugraşabiliriz ayrıca hocam yine root olup mu atalalım yoksa en baştan direkt temizleyip mi atalım ne dersiniz?
ah bu işlem tamamlansa jeti asla satmam birde bu arada hd ve 3d oyunlar oynasak bu süre bizim için daha hızlı gelişir diye umuyorum
BURDAN BAŞBAKANA CUMHURBAŞKANINA SESLENİYORUM BİTSİN BU JETDROİD!!! xD
quote:
Orijinalden alıntı: sultan22 berke hocam bu yeni güncelleme çok güzel olmuş en azından şarj tüketimini arttırarak daha fazla süre uygulamalar ile ugraşabiliriz ayrıca hocam yine root olup mu atalalım yoksa en baştan direkt temizleyip mi atalım ne dersiniz?
ah bu işlem tamamlansa jeti asla satmam birde bu arada hd ve 3d oyunlar oynasak bu süre bizim için daha hızlı gelişir diye umuyorum
BURDAN BAŞBAKANA CUMHURBAŞKANINA SESLENİYORUM BİTSİN BU JETDROİD!!! xD
Aynı root işlemleri uygulayıp eski JetDroid dosyalarının üstüne bu yamayı kopyalarsan çalışır
HD, 3D oyunlar filan kastığı için oynayamıyoruz
Beyler ben şimdi berkenin ilk sayfada verdiği sürümü yükledim paket falan çıktığında eklemeyi nasıl yapacağım? veya silmek istediğimde?
quote:
Orijinalden alıntı: psykhagogos
Beyler ben şimdi berkenin ilk sayfada verdiği sürümü yükledim paket falan çıktığında eklemeyi nasıl yapacağım? veya silmek istediğimde?
Son mesajımdaki yamayı yüklemek isteyenler; Root olup yama dosyalarını, JetDroid dosyalarının üzerine yapıştırın. Sonra yine chmod komutunu verin.
JetDroid'i tamamen kaldırmak için; -Hafıza kartının Ext3 bölümünü silip oluşan boş alanı Fat32 bölümüne ekleyin. -Kullandığınız firmware yazılımının bootloader'ını yükleyin. (bence bunu yapmaya gerek yok, JetQi hiçbir sorun oluşturmuyor)
uzun süredir ilgilenemiyorum ygs dolyayısıyla bu konuyla ... berke kayde değer bi gelişme varmı
quote:
Orijinalden alıntı: teto_sefa
uzun süredir ilgilenemiyorum ygs dolyayısıyla bu konuyla ... berke kayde değer bi gelişme varmı