Şimdi Ara

Jericho (2006-2008) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
4.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.Bölümü izledim ,en iyi bölümdü.
  • Bende merak ettim.Seyretmeye başlayayım hemen
  • 11.bölümü izledim ve sonunda hiçbirşey anlamadım yaa
  • sua na elımde 7. bolum var izlemediğim,ama şimdiye kadarkı gidisattan bu adamlar 357 bolum çıkarırlar,hep bir fasonluk soz konusu
  • 15'in altyazıyı bekliyoruz hala..
    dizi iğrenç olmaya başladı bence hiç sarmıyo..
    7-8 sezon süren dandik dizilerin arasına girecek gibi arkadaşın da dediği gibi
  • Bence 1.sezon son olmalı..Daha fazlası sıkar..Şu anda bile sırf meraktan ne çıkacak diye izliyorum..sadece 8-9.bölümler çok güzeldi o kadar.
  • 12. bölüme kadar geldim. şuan için 12. bölüm kilit bölüm izlemezseniz ölürsünüz buaralar çıkan 2 favori diziden bir tanesi biris Prison Break bide Jericho. Heroes'u indircem bakalım nasıl birşey çıkacak. buarada Ghost Whisperer da tavsiye ederim.

aman dizileri izlicem diyipte kendinizi gerçek hayattan kaptırmayın
  • Heroes u tavsiye ederim ..ama 5 hafta ara verdi ona göre ..yani bence bütün bölümleri bekle sonra toptan izle.
  • aradan sonraki bölümleri hiç sarmadı dizinin.bu sezon sonu olabilirmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrightDaggers

12. bölüme kadar geldim. şuan için 12. bölüm kilit bölüm izlemezseniz ölürsünüz buaralar çıkan 2 favori diziden bir tanesi biris Prison Break bide Jericho. Heroes'u indircem bakalım nasıl birşey çıkacak. buarada Ghost Whisperer da tavsiye ederim.

bu dizileri izliyosun..bir de ghost whisperer gibi dandik bi diziyi izliyosun..ama lost izlemiyorsun,dexter izlemiyosun
    sana başka hiçbir şey demiyorum git atla

• İndirdim ama başlayamadım
  • evet jericho diğerlerine ne oldu merakı izlenen bir film,izleyicinin merak ettiği durum açıklanırsa izlenmez diye dusunuyorum,maalesef de lost gibi 4-5 koldan gitmiyor,fason bolumler ile ne kadar surer goreceğiz
    4-5 koldan gitmediği için de one man show var,yani bir tane esas oglan ,kurtarılcaksa o kurtarıyor,en guzel kız ile o daha once ask yasamış,belediye baskanının oglu,dinamıt uzmanı,silahlardan anlıyor,ongoru sahibi,vs...
  • Konu olarak ilgi çekici ama , nuke yiyen bir sürü şehir olduğu halde , kasaba halkının bu kadar sakin kalması bana oldukça saçma geldi . Eğer tutmasını istiyorlarsa dizinin , üstünde oynamaları lazım . 11.bölüme kadar olan bölümü pek iyi değildi . Birtek yağmurdan korunmaya çalıştıkları bölüm iyiydi (hatta süperdi) onun dışında zayıf gidiyor dizi . 'Kasabayı kurtaran adam' formatı pek yaşatmaz diziyi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

quote:

Orjinalden alıntı: BrightDaggers

12. bölüme kadar geldim. şuan için 12. bölüm kilit bölüm izlemezseniz ölürsünüz buaralar çıkan 2 favori diziden bir tanesi biris Prison Break bide Jericho. Heroes'u indircem bakalım nasıl birşey çıkacak. buarada Ghost Whisperer da tavsiye ederim.

bu dizileri izliyosun..bir de ghost whisperer gibi dandik bi diziyi izliyosun..ama lost izlemiyorsun,dexter izlemiyosun
    sana başka hiçbir şey demiyorum git atla

lost ta izliyorum 1 numaralı favorim zaten imzada yazması gerekmez

• quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

evet ilk iki bolumu az once izlemiş bulunmaktayız,one man hero olayına bir gidis var ,lost ile aynı kefeye koyulamaz bence şimdilikyani izlediğim iki bolumluk,
    lost'ta sawyer,jack,locke,sayyıd bunlar hepsi esas oglan yani
    jericho'da iki bolumdur jake'e yatırım var sadece,jake fiyatını katlıyor
    soyle soyleyeyim lost'ta ilk sezonda bolum basına jake 36000$ alırken kate 80000$ alıyordu yani diziyi tek kişi tasımıyor

prison break ayarında diyebilirim ama

@b_sevki Nekadar para aldıklarını nerden biliyorsun? Eğer gerçekse bu rakamlar korkunç bir para bu
  • spoıler
    spoıler
    spoıler
    6. bolum itibarı ile anlıyoruzkı jerıcho'nun sağsalım kalacağı devlet erkanı tarafından en azından belli birileri tarafından bılınıyormus,zira devlet işleri ile ugrasan bizim sat komandosu kılıklı zenci adamımız 4 yıldır birlikte olmadıgı ailesini bir sekılde buraya bu yuzden atmış

gene bu bolum içersinde ogrendık kı esas oglanımız da gene zenci gibi bir resmı organızasyonun içersindeymıs

ayrıca amerıkan toplumunun bireycılıgınde hepimiz için fedakarlık orneğini pompalayan bir bolumdu,işte karsılıksız yardıma geldikler falan,sana bu tarım ilaçlarını vermemekle aklımı yıtırmıs olmalıyım örnekleri,aslında hepimiz biliyoruzkı amerıkan toplumu zerre fayda gelmeyecekse kılını kıpırdatmaz,bunun boyle oldugunu fılmlere aksını koyarak bir kez daha bize gostermıstır

neyse çok uzun bir aradan sonra dondugum jerıcho'yu hatırlama bolumuydu bu 6. bolum ,şimdi sıra ilk defa izleyeceğim 7. bolumde

• 12-13-14-15'i seyreden birileri varsa , söylermi acaba , kota harcamaya değermi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norman Cook

12-13-14-15'i seyreden birileri varsa , söylermi acaba , kota harcamaya değermi ?

son 15. bölüm iyi geldi bana aradan sonraki diğer bölümlere göre.
  • ilk iki bölümü izledim ve çok beğendim
    devamınıda izleyeceğim ama bu konuya yazan bi arkadaş uzaylıların işi olduğunu söylemiş,lütfen dizilerle ilgili birşey yaparken yazınızın başına uyarma amaçlı birşeyler yazın ki okumayalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.